logo
ANNONSE

KICKS kundeaviser - Aktuelle tilbud

Gode tilbud i kundeaviser fra KICKS

Kicks er en nordisk skjønnhetskjede med opprinnelse i Sverige. Selskapet driver 230 butikker i Sverige, Norge og Finland. Kicks tilbyr et bredt utvalg av skjønnhetsprodukter gjennom sine fysiske butikker og nettbutikker.

Ofte stilte spørsmål om KICKS

Hvordan du kan spare penger hos KICKS

Det er mange måter å spare penger på Kicks. Du kan besøke Kicks hjemmeside og finne rabattkuponger og fantastiske tilbud, eller abonnere på nyhetsbrevet deres for å få de nyeste tilbudene i postkassen din. I tillegg tilbyr Kicks gratis frakt på utvalgte bestillinger, slik at kundene kan spare på leveringskostnadene.

Rabatter som tilbys av KICKS

365 Tilbud gir deg de beste katalogene, rabattene og spesialtilbudene fra alle favorittbutikkene dine.

Oppdag utrolige besparelser på dagligvarer, elektronikk, møbler, klær, verktøy, hageartikler, kosmetikk, sportsklær, leker og mye mer.

Vi har en av de største samlingene av kataloger fra noen av de beste butikkene og merkevarene i Norge.

365 Tilbud hjelper deg med å finne de beste tilbudene for å spare tid og penger. Finn de nyeste rabattene og tilbudene i butikker nær deg. Besøk 365 Tilbud i dag og oppdag nye måter å nyte shoppingopplevelsen på!

Når ble KICKS opprettet?

Kicks ble grunnlagt i Sverige i 1991. I 2002 ble selskapet kjøpt opp av Axel Johnson AB. I dag driver Kicks flere butikker i Norden, inkludert over 68 butikker i Norge.

Er KICKS for tiden åpen?

Kicks-butikkene holder åpent fra mandag til lørdag. Åpningstidene varierer fra butikk til butikk. Vanligvis er de åpne fra kl. 9.00 til 20.00. Du finner mer informasjon om hver enkelt butikk på https://www.**Kicks**.no/butikker.

Hvordan kjøpe KICKS-produkter på nettet

Kicks har en nettbutikk der kundene kan få detaljert produktinformasjon, finne alle priser og kjøpe favorittproduktene sine. Selskapet tilbyr leveringstjenester, Click & Collect og eksklusive tilbud på nettet.

Hvilke merker finner jeg hos KICKS?

Kicks tilbyr et omfattende utvalg av merker, alt fra klassiske og eksklusive til trendy merker. Noen av merkene de tilbyr er Chanel, Dior, Byredo, Juliette Has a Gun, Paula's Choice, J Beverly Hills, L:A Bruket, Nioxin, System Professional, Rose Inc, Estrid, Sisley og Sebastian Professional.

Hvem er KICKSs viktigste konkurrenter over hele landet?

Kicks konkurrerer med andre skjønnhetsbutikker i Norge, som Vita, Douglas, Fredrik & Louisa og Makestyle.

Hvor mange KICKS-butikker finnes det over hele landet?

Det finnes 68 Kicks-butikker i Norge. Oslo har mer enn 16 % av alle Kicks-butikkene i Norge, men du finner også butikker i mange andre byer. Besøk https://www.**Kicks**.no/butikker for å finne din nærmeste butikk.

Hvordan du får eksklusive fordeler hos KICKS

Den beste måten å få eksklusive fordeler hos Kicks er å bli medlem av Kicks Club. Som medlem kan du samle bonuspoeng på alle kjøp, få 20 % rabatt på din første bestilling og få råd fra utdannede skjønnhetseksperter. Du kan også abonnere på Kicks' nyhetsbrev og følge dem på Instagram, Facebook og YouTube for å holde deg oppdatert om nyheter og tilbud.

ANNONSE
arrowDown

365 Tilbud Copyright © 2024. Alle rettigheter forbeholdes. Det er forbudt å kopiere eller reprodusere tekstene uten skriftlig forhåndsavtale. Produktfotografier, bilder og brosjyrer er kun til illustrasjonsformål. Rabatterte priser kommer fra offisielle distributører som er oppført på dette nettstedet. Tilbudene gjelder fra og til utløpsdatoen eller så lenge lageret rekker. Formålet med dette nettstedet er informativt og kan ikke brukes til å gjøre krav på produktene. Prisene kan variere avhengig av sted.