logo
ANNONSE

De siste L'OCCITANE-tilbudene

L'OCCITANE kataloger, spesialtilbud, ukentlige annonser og tilbud

L'Occitane er en multinasjonal forhandler av kosmetikk, parfyme og hjemmeprodukter med base i Manosque i Frankrike. Selskapet har over 3000 utsalgssteder internasjonalt. I Norge opererer L'Occitane gjennom autoriserte forhandlere og nettbaserte plattformer.

Ofte stilte spørsmål om L'OCCITANE

Når ble L'OCCITANE opprettet?
close

L'Occitane ble grunnlagt i 1976 av Olivier Baussan med det formål å skape et selskap som hyller og bevarer tradisjonene i hans hjemland Provence. I årenes løp har merket blitt populært over hele verden. I dag har L'Occitane mer enn 3000 utsalgssteder internasjonalt.

I Norge kan du kjøpe produktene deres på nettet eller hos forhandlere som Vitusapotek, Lyko, Vita, Eleven, Bangerhead, NordicFeel, Blush, Matas, Gents og Boozt.

Hvilke merker finner jeg hos L'OCCITANE?
close

L'Occitane formulerer, produserer og selger sitt eget produktsortiment. Mange av materialene produseres av lokale bønder og plukkere i Provence. Selskapet er kjent for sitt engasjement for kvalitetsingredienser, miljømessig bærekraft og sosialt ansvar.

Hvordan du kan spare penger hos L'OCCITANE
close

Det er mange måter å spare penger på hos L'Occitane. Du kan bla gjennom salgsseksjonen på nettsiden deres for å finne fantastiske tilbud, eller bli medlem av kundeklubben deres for å få de siste kampanjene og rabattene for å spare på alt du trenger.

Hvem er L'OCCITANEs viktigste konkurrenter over hele landet?
close

L'Occitane konkurrerer med andre skjønnhetsbutikker i Norge, som Kicks, The Body Shop, Clinique og Biotherm.

Er L'OCCITANE for tiden åpen?
close

L'Occitanes produkter er tilgjengelige gjennom en rekke forhandlere. Hver butikk har forskjellige åpningstider og dager. Kontakt din nærmeste forhandler for å få mer informasjon.

Hvor mange L'OCCITANE-butikker finnes det over hele landet?
close

Det finnes mange L'Occitane-forhandlere i Norge. Du kan kjøpe deres produkter hos Vitusapotek, Lyko, Vita, Eleven, Bangerhead, NordicFeel, Blush, Matas, Gents og Boozt. Besøk nettsidene til disse merkene for å finne forhandlerne.

Hvordan kjøpe L'OCCITANE-produkter på nettet
close

L'Occitane har en nettbutikk der kundene kan finne alle produktene med detaljert informasjon. Selskapet tilbyr gratis levering på utvalgte bestillinger og enkel retur. Leveringstiden er 2 til 5 virkedager, avhengig av hvor du befinner deg.

Hvordan du får eksklusive fordeler hos L'OCCITANE
close

Den beste måten å få eksklusive fordeler hos L'Occitane er å bli medlem av kundeklubben deres. Som medlem får du fantastiske tilbud, skjønnhetstips og de siste nyhetene. Du kan også holde deg oppdatert om de nyeste tilbudene ved å følge L'Occitane på Facebook, Instagram og YouTube.

Rabatter som tilbys av L'OCCITANE
close

365 Tilbud gir deg de beste katalogene, rabattene og spesialtilbudene fra alle favorittbutikkene dine.

Oppdag utrolige besparelser på dagligvarer, elektronikk, møbler, klær, verktøy, hageartikler, kosmetikk, sportsklær, leker og mye mer.

Vi har en av de største samlingene av kataloger fra noen av de beste butikkene og merkevarene i Norge.

365 Tilbud hjelper deg med å finne de beste tilbudene for å spare tid og penger. Finn de nyeste rabattene og tilbudene i butikker nær deg. Besøk 365 Tilbud i dag og oppdag nye måter å nyte shoppingopplevelsen på!

ANNONSE
arrowDown

365 Tilbud Copyright © 2024. Alle rettigheter forbeholdes. Det er forbudt å kopiere eller reprodusere tekstene uten skriftlig forhåndsavtale. Produktfotografier, bilder og brosjyrer er kun til illustrasjonsformål. Rabatterte priser kommer fra offisielle distributører som er oppført på dette nettstedet. Tilbudene gjelder fra og til utløpsdatoen eller så lenge lageret rekker. Formålet med dette nettstedet er informativt og kan ikke brukes til å gjøre krav på produktene. Prisene kan variere avhengig av sted.