logo
homeIcon
  1. separatorHelse & skjønnhet
  2. separatorFREDRIK & LOUISA
ANNONSE

De siste FREDRIK & LOUISA-tilbudene

FREDRIK & LOUISA kataloger, spesialtilbud, ukentlige annonser og tilbud

Fredrik & Louisa er en norsk kosmetikkjede. Den har i dag mer enn 50 butikker.

Ofte stilte spørsmål om FREDRIK & LOUISA

Når ble FREDRIK & LOUISA opprettet?
close

Fredrik & Louisa ble grunnlagt i Oslo i 1984, da det første Fredrik & Louisa parfymeriet åpnet samme år, og har siden den gang vokst til over 50 butikker spredt over hele Norge.

Hvilke merker finner jeg hos FREDRIK & LOUISA?
close

Selskapet selger og distribuerer et utvalg av merkevarer som blant annet omfatter Biotherm, Givenchy, Mad Hippie, Fenty Skin, Dior, Tom Ford, Rituals, Clarin og Juvena.

Hvordan du kan spare penger hos FREDRIK & LOUISA
close

Det er flere måter for kundene å spare penger hos Fredrik & Louisa. Fredrik & Louisa sørger hele tiden for at kundene er fornøyde med kampanjene deres. Du kan også sjekke ut Fredrik & Louisas aktuelle ukentlige tilbud på nettsiden deres for å finne de beste prisene og salgstilbudene for deg. I tillegg kan du spare opptil 30 % rabatt på utvalgte varer.

Hvem er FREDRIK & LOUISAs viktigste konkurrenter over hele landet?
close

Fredrik & Louisa konkurrerer for det meste med andre lignende butikker og selskaper som også opererer i Norge. Noen av selskapene Fredrik & Louisa konkurrerer med er KICKS, MAC Cosmetics, Rituals, VITA og LUSH.

Er FREDRIK & LOUISA for tiden åpen?
close

Noen av Fredrik & Louisas filialer er tilgjengelige søndag til fredag fra kl. 9 til 18 og på lørdager fra kl. 9 til 17.

Hvor mange FREDRIK & LOUISA-butikker finnes det over hele landet?
close

I Norge finnes det for tiden ca. 50 utsalgssteder, blant annet i Tromsø, Kirkenes, Alta, Bodø, Oslo, Trondheim, Straume, Forde og Kristiansand.

Hvordan kjøpe FREDRIK & LOUISA-produkter på nettet
close

Gå inn på Fredrik & Louisas nettside og opprett din egen konto i nettbutikken. Med kontoen din kan du registrere deg og begynne å legge varer i handlekurven, samt spore bestillingene dine og velge favorittproduktene dine. Nettbutikken tilbyr også gratis frakt på bestillinger over 249 DKK.

Hvordan du får eksklusive fordeler hos FREDRIK & LOUISA
close

Fredrik & Louisa-kunder kan benytte seg av mange eksklusive fordeler i butikken. Du kan abonnere på Fredrik & Louisas e-postliste og ikke gå glipp av gode tilbud og de siste nyhetene. Bli den første til å motta Fredrik & Louisas siste salgstilbud direkte i innboksen din. Med abonnementet ditt kan du delta i trekningen av et gavekort.

Rabatter som tilbys av FREDRIK & LOUISA
close

365 Tilbud gir deg de beste katalogene, rabattene og spesialtilbudene fra alle favorittbutikkene dine.

Oppdag utrolige besparelser på dagligvarer, elektronikk, møbler, klær, verktøy, hageartikler, kosmetikk, sportsklær, leker og mye mer.

Vi har en av de største samlingene av kataloger fra noen av de beste butikkene og merkevarene i Norge.

365 Tilbud hjelper deg med å finne de beste tilbudene for å spare tid og penger. Finn de nyeste rabattene og tilbudene i butikker nær deg. Besøk 365 Tilbud i dag og oppdag nye måter å nyte shoppingopplevelsen på!

ANNONSE
arrowDown

365 Tilbud Copyright © 2024. Alle rettigheter forbeholdes. Det er forbudt å kopiere eller reprodusere tekstene uten skriftlig forhåndsavtale. Produktfotografier, bilder og brosjyrer er kun til illustrasjonsformål. Rabatterte priser kommer fra offisielle distributører som er oppført på dette nettstedet. Tilbudene gjelder fra og til utløpsdatoen eller så lenge lageret rekker. Formålet med dette nettstedet er informativt og kan ikke brukes til å gjøre krav på produktene. Prisene kan variere avhengig av sted.