logo
ANNONSE

LYKO kundeaviser - Aktuelle tilbud

Gode tilbud i kundeaviser fra LYKO

Lyko er en norsk butikk med fokus på salg av hår- og skjønnhetsprodukter. Lyko har en lang historie i markedet og har hovedkontor i Oslo.

Ofte stilte spørsmål om LYKO

Hvordan du kan spare penger hos LYKO

Det er veldig enkelt å spare penger hos Lyko ved å dra nytte av tilbudene og kampanjene som er publisert på deres offisielle nettside. På Tilbud 365 finner du også alle tilbud og kampanjer hos Lyko. I tillegg publiserer Lyko ofte rabattkoder. Som medlem av Lyko Club kan kunder få eksklusive rabatter. Ved å abonnere på nyhetsbrevet eller følge Lyko på sosiale medier er det mulig å holde seg oppdatert på de nyeste tilbudene.

Rabatter som tilbys av LYKO

365 Tilbud gir deg de beste katalogene, rabattene og spesialtilbudene fra alle favorittbutikkene dine.

Oppdag utrolige besparelser på dagligvarer, elektronikk, møbler, klær, verktøy, hageartikler, kosmetikk, sportsklær, leker og mye mer.

Vi har en av de største samlingene av kataloger fra noen av de beste butikkene og merkevarene i Norge.

365 Tilbud hjelper deg med å finne de beste tilbudene for å spare tid og penger. Finn de nyeste rabattene og tilbudene i butikker nær deg. Besøk 365 Tilbud i dag og oppdag nye måter å nyte shoppingopplevelsen på!

Når ble LYKO opprettet?

Lyko ble grunnlagt i Norge i 2002. Siden starten har Lyko hatt som mål å tilby sine kunder skjønnhets- og hovedsakelig hårprodukter laget av rene råvarer av høyeste kvalitet. I årene som fulgte, gjennomgikk Lyko en kraftig ekspansjonsprosess med et stort antall nye produkter. Lyko ble raskt en velrenommert forhandler på det norske markedet.

Er LYKO for tiden åpen?

Lyko-butikkene er åpne mandag til lørdag fra kl. 10.00 til 22.00. Noen butikker kan ha andre åpnings- og stengetider avhengig av hvor de ligger.

Hvordan kjøpe LYKO-produkter på nettet

Lyko har en eksklusiv nettbutikk der kundene kan sammenligne priser, kjøpe produktene sine og få dem levert hjem. I Lykos nettbutikk finner kundene et stort utvalg av produkter til nedsatte priser.

Hvilke merker finner jeg hos LYKO?

Lyko selger produkter fra kjente merkevarer som Kvinner, Mann, Nyheter, UV, Veganks, Kampanje, Parabenfri, Barn, Silikonfrei, L'Oréal, Kerastasse, blant mange andre.

Hvem er LYKOs viktigste konkurrenter over hele landet?

Lyko konkurrerer i Norge med andre butikkjeder som blant annet H&M Beauty, Feelunique og Kicks.

Hvor mange LYKO-butikker finnes det over hele landet?

Lyko opererer i Norge gjennom en stor butikk i Oslo.

Hvordan du får eksklusive fordeler hos LYKO

Kundene kan nyte godt av store fordeler hos Lyko ved å handle på nettet og motta produktene hjemme. Hvis det skulle oppstå problemer med noen av produktene, tillater Lyko retur og bytte. Alle Lyko-produkter er kvalitetssertifiserte. Som medlem av Lyko Club får kundene tilgang til eksklusive fordeler. Lyko har en eksklusiv kundeservice på telefon og e-post.

ANNONSE
arrowDown

365 Tilbud Copyright © 2024. Alle rettigheter forbeholdes. Det er forbudt å kopiere eller reprodusere tekstene uten skriftlig forhåndsavtale. Produktfotografier, bilder og brosjyrer er kun til illustrasjonsformål. Rabatterte priser kommer fra offisielle distributører som er oppført på dette nettstedet. Tilbudene gjelder fra og til utløpsdatoen eller så lenge lageret rekker. Formålet med dette nettstedet er informativt og kan ikke brukes til å gjøre krav på produktene. Prisene kan variere avhengig av sted.