logo
ANNONSE

De siste VITA-tilbudene

VITA kataloger, spesialtilbud, ukentlige annonser og tilbud

Vita er en norsk kjede av skjønnhets- og velværebutikker. Selskapet har hovedkontor i Oslo og driver over 110 butikker over hele Norge. De selger skjønnhets-, helse- og velværeprodukter gjennom sine butikker og nettbutikker.

Ofte stilte spørsmål om VITA

Når ble VITA opprettet?
close

Den første Vita-butikken åpnet dørene i Oslo i 1981. I løpet av årene har selskapet opplevd en enorm vekst og ekspandert over hele landet. I dag har Vita over 110 butikker og en nettbasert markedsplass.

Du finner butikker i Alta, Askim, Bergen, Bodø, Brekstad, Brumunddal, Bryne, Brønnøysund, Bærum, Drammen, Egersund, Eidsvoll, Elverum, Finnsnes, Florø, Fredrikstad, Fyllingsdalen, Førde, Gjøvik, Grimstad og mange andre byer.

Hvilke merker finner jeg hos VITA?
close

Vita tilbyr et bredt utvalg av kvalitetsmerker, blant annet Anastasia Beverly Hills, Armani, Aussie Bodycare, Barry M, Batiste, Bio-Oil, Burt's Bees, Caudalie, Chanel, Clinique, ColourPop, Dior, Dolce & Gabbana, Dove, Elf Cosmetics, Elizabeth Arden, Essie, Fudge, Garnier, Gillette, Hugo Boss, Kérastase, L'Oréal Paris, Lancôme og MAC Cosmetics.

Hvordan du kan spare penger hos VITA
close

Du kan dra nytte av Vitas salg og fordeler for å spare penger. Besøk nettsiden deres for å finne utrolige tilbud og ukentlige tilbud i salgsseksjonen, og få gratis frakt på utvalgte bestillinger. I tillegg kan du melde deg inn i lojalitetsprogrammet deres for å få eksklusive tilbud.

Hvem er VITAs viktigste konkurrenter over hele landet?
close

Vita konkurrerer med andre skjønnhetsbutikker i Norge, som Kicks, Douglas, Rituals og Nordic Feel.

Er VITA for tiden åpen?
close

Vita-butikkene er åpne fra mandag til lørdag. Åpningstidene varierer fra butikk til butikk. De fleste butikkene har åpent fra 10:00 til 20:00 på hverdager og fra 10:00 til 18:00 på lørdager.

Hvor mange VITA-butikker finnes det over hele landet?
close

Det finnes 117 Vita-butikker over hele Norge, så du finner alltid en butikk i nærheten av deg. Besøk https://www.**Vita**.no/butikker for å finne din nærmeste butikk.

Hvordan kjøpe VITA-produkter på nettet
close

Du kan handle på nett via Vitas hjemmeside og dra nytte av gratis frakt på utvalgte bestillinger, Click & Collect og eksklusive tilbud.

Hvordan du får eksklusive fordeler hos VITA
close

Den beste måten å få eksklusive fordeler hos Vita på er å bli Vita Friend-medlem. Som medlem får du spesialtilbud, inVitasjoner til eksklusive arrangementer og mange andre fordeler. Du kan også følge Vita på Facebook, Instagram og YouTube for å holde deg oppdatert på de nyeste tilbudene.

Rabatter som tilbys av VITA
close

365 Tilbud gir deg de beste katalogene, rabattene og spesialtilbudene fra alle favorittbutikkene dine.

Oppdag utrolige besparelser på dagligvarer, elektronikk, møbler, klær, verktøy, hageartikler, kosmetikk, sportsklær, leker og mye mer.

Vi har en av de største samlingene av kataloger fra noen av de beste butikkene og merkevarene i Norge.

365 Tilbud hjelper deg med å finne de beste tilbudene for å spare tid og penger. Finn de nyeste rabattene og tilbudene i butikker nær deg. Besøk 365 Tilbud i dag og oppdag nye måter å nyte shoppingopplevelsen på!

ANNONSE
arrowDown

365 Tilbud Copyright © 2024. Alle rettigheter forbeholdes. Det er forbudt å kopiere eller reprodusere tekstene uten skriftlig forhåndsavtale. Produktfotografier, bilder og brosjyrer er kun til illustrasjonsformål. Rabatterte priser kommer fra offisielle distributører som er oppført på dette nettstedet. Tilbudene gjelder fra og til utløpsdatoen eller så lenge lageret rekker. Formålet med dette nettstedet er informativt og kan ikke brukes til å gjøre krav på produktene. Prisene kan variere avhengig av sted.