logo

VITA kundeaviser - Tilbud juli 2024

Gode tilbud i kundeaviser fra VITA

Vita er en norsk kjede av skjønnhets- og velværebutikker. Selskapet har hovedkontor i Oslo og driver over 110 butikker over hele Norge. De selger skjønnhets-, helse- og velværeprodukter gjennom sine butikker og nettbutikker.

Ofte stilte spørsmål om VITA

Hvordan du kan spare penger hos VITA

Du kan dra nytte av Vitas salg og fordeler for å spare penger. Besøk nettsiden deres for å finne utrolige tilbud og ukentlige tilbud i salgsseksjonen, og få gratis frakt på utvalgte bestillinger. I tillegg kan du melde deg inn i lojalitetsprogrammet deres for å få eksklusive tilbud.

Rabatter som tilbys av VITA

365 Tilbud gir deg de beste katalogene, rabattene og spesialtilbudene fra alle favorittbutikkene dine.

Oppdag utrolige besparelser på dagligvarer, elektronikk, møbler, klær, verktøy, hageartikler, kosmetikk, sportsklær, leker og mye mer.

Vi har en av de største samlingene av kataloger fra noen av de beste butikkene og merkevarene i Norge.

365 Tilbud hjelper deg med å finne de beste tilbudene for å spare tid og penger. Finn de nyeste rabattene og tilbudene i butikker nær deg. Besøk 365 Tilbud i dag og oppdag nye måter å nyte shoppingopplevelsen på!

Når ble VITA opprettet?

Den første Vita-butikken åpnet dørene i Oslo i 1981. I løpet av årene har selskapet opplevd en enorm vekst og ekspandert over hele landet. I dag har Vita over 110 butikker og en nettbasert markedsplass.

Du finner butikker i Alta, Askim, Bergen, Bodø, Brekstad, Brumunddal, Bryne, Brønnøysund, Bærum, Drammen, Egersund, Eidsvoll, Elverum, Finnsnes, Florø, Fredrikstad, Fyllingsdalen, Førde, Gjøvik, Grimstad og mange andre byer.

Er VITA for tiden åpen?

Vita-butikkene er åpne fra mandag til lørdag. Åpningstidene varierer fra butikk til butikk. De fleste butikkene har åpent fra 10:00 til 20:00 på hverdager og fra 10:00 til 18:00 på lørdager.

Hvordan kjøpe VITA-produkter på nettet

Du kan handle på nett via Vitas hjemmeside og dra nytte av gratis frakt på utvalgte bestillinger, Click & Collect og eksklusive tilbud.

Hvilke merker finner jeg hos VITA?

Vita tilbyr et bredt utvalg av kvalitetsmerker, blant annet Anastasia Beverly Hills, Armani, Aussie Bodycare, Barry M, Batiste, Bio-Oil, Burt's Bees, Caudalie, Chanel, Clinique, ColourPop, Dior, Dolce & Gabbana, Dove, Elf Cosmetics, Elizabeth Arden, Essie, Fudge, Garnier, Gillette, Hugo Boss, Kérastase, L'Oréal Paris, Lancôme og MAC Cosmetics.

Hvem er VITAs viktigste konkurrenter over hele landet?

Vita konkurrerer med andre skjønnhetsbutikker i Norge, som Kicks, Douglas, Rituals og Nordic Feel.

Hvor mange VITA-butikker finnes det over hele landet?

Det finnes 117 Vita-butikker over hele Norge, så du finner alltid en butikk i nærheten av deg. Besøk https://www.**Vita**.no/butikker for å finne din nærmeste butikk.

Hvordan du får eksklusive fordeler hos VITA

Den beste måten å få eksklusive fordeler hos Vita på er å bli Vita Friend-medlem. Som medlem får du spesialtilbud, inVitasjoner til eksklusive arrangementer og mange andre fordeler. Du kan også følge Vita på Facebook, Instagram og YouTube for å holde deg oppdatert på de nyeste tilbudene.

Få de beste tilbudene for å spare stort hos VITA

De beste tilbudene for å spare hos VITA

Leter du etter måter å spare penger i din lokale Helse & skjønnhet butikk? Da har du kommet til rett sted!

365 Tilbud gir deg tilgang til over 11 Helse & skjønnhet butikker i Norway inkludert {{store name}} og mange flere.

Bestill tilbud
arrowDown

365 Tilbud Copyright © 2024. Alle rettigheter forbeholdes. Det er forbudt å kopiere eller reprodusere tekstene uten skriftlig forhåndsavtale. Produktfotografier, bilder og brosjyrer er kun til illustrasjonsformål. Rabatterte priser kommer fra offisielle distributører som er oppført på dette nettstedet. Tilbudene gjelder fra og til utløpsdatoen eller så lenge lageret rekker. Formålet med dette nettstedet er informativt og kan ikke brukes til å gjøre krav på produktene. Prisene kan variere avhengig av sted.