logo
homeIcon
  1. separatorBarn
  2. separatorPLAYMOBIL
ANNONSE

De siste PLAYMOBIL-tilbudene

PLAYMOBIL kataloger, spesialtilbud, ukentlige annonser og tilbud

Playmobil er en tysk lekeserie som produseres av Brandstätter Group. Selskapet har i dag hovedkontor i Zirndorf i Tyskland.

Ofte stilte spørsmål om PLAYMOBIL

Når ble PLAYMOBIL opprettet?
close

Playmobil-selskapet ble etablert av den tyske oppfinneren Hans Beck, som var utdannet møbelsnekker og ivrig modellflyhobbyist. Horst Brandstätter, eieren av selskapet, ba Beck om å utvikle lekefigurer for barn i stedet. Beck gjorde undersøkelser som gjorde det mulig for ham å utvikle et leketøy som ikke var for komplisert, men som likevel var fleksibelt. Playmobil begynte å selges over hele verden i 1975, og merket begynte raskt å ekspandere og distribuere sine produkter i Europa og andre regioner, inkludert Norge.

Hvilke merker finner jeg hos PLAYMOBIL?
close

Playmobil selger og distribuerer sine egne merkevarer under eget varemerke. Varemerkets leker produseres i temaserier med sett samt individuelle spesialfigurer og lekesett. Nye produkter og produktlinjer utvikles av designteamet deres.

Hvordan du kan spare penger hos PLAYMOBIL
close

Det finnes flere måter for kundene å spare penger på med Playmobil. Playmobil sørger hele tiden for at kundene er fornøyde med kampanjene deres. Du kan sjekke ut Playmobils nåværende ukentlige tilbud på nettsiden deres for å finne de beste prisene og salgstilbudene for deg. I tillegg til dette kan du også spare opptil 20 % på utvalgte varer.

Hvem er PLAYMOBILs viktigste konkurrenter over hele landet?
close

Playmobil konkurrerer for det meste med andre lignende butikker og selskaper som også opererer i Norge. Noen av selskapene Playmobil konkurrerer med er Bamsebua, Riktige leker, Sprell, Forest Kids og KOZMOS.

Er PLAYMOBIL for tiden åpen?
close

Playmobils kundeservice er tilgjengelig mandag til lørdag fra kl. 08.00 til 20.00.

Hvor mange PLAYMOBIL-butikker finnes det over hele landet?
close


I Norge finnes det foreløpig ingen fysiske utsalgssteder.

Hvordan kjøpe PLAYMOBIL-produkter på nettet
close

Gå inn på Playmobils hjemmeside og opprett din egen konto i nettbutikken. Med kontoen din kan du registrere deg og begynne å legge varer i handlekurven, samt spore bestillingene dine og velge favorittproduktene dine. Du kan også sjekke ut butikkens leveringsalternativer.

Hvordan du får eksklusive fordeler hos PLAYMOBIL
close


Playmobil-kunder kan dra nytte av mange eksklusive fordeler i butikken. Du kan også abonnere på Playmobils e-postliste for å ikke gå glipp av gode tilbud og de siste nyhetene. Bli den første til å motta Playmobils siste salgstilbud direkte i innboksen din.

Rabatter som tilbys av PLAYMOBIL
close

365 Tilbud gir deg de beste katalogene, rabattene og spesialtilbudene fra alle favorittbutikkene dine.

Oppdag utrolige besparelser på dagligvarer, elektronikk, møbler, klær, verktøy, hageartikler, kosmetikk, sportsklær, leker og mye mer.

Vi har en av de største samlingene av kataloger fra noen av de beste butikkene og merkevarene i Norge.

365 Tilbud hjelper deg med å finne de beste tilbudene for å spare tid og penger. Finn de nyeste rabattene og tilbudene i butikker nær deg. Besøk 365 Tilbud i dag og oppdag nye måter å nyte shoppingopplevelsen på!

ANNONSE
arrowDown

365 Tilbud Copyright © 2024. Alle rettigheter forbeholdes. Det er forbudt å kopiere eller reprodusere tekstene uten skriftlig forhåndsavtale. Produktfotografier, bilder og brosjyrer er kun til illustrasjonsformål. Rabatterte priser kommer fra offisielle distributører som er oppført på dette nettstedet. Tilbudene gjelder fra og til utløpsdatoen eller så lenge lageret rekker. Formålet med dette nettstedet er informativt og kan ikke brukes til å gjøre krav på produktene. Prisene kan variere avhengig av sted.