logo
homeIcon
  1. separatorBarn
  2. separatorEXTRA LEKER
ANNONSE

De siste EXTRA LEKER-tilbudene

EXTRA LEKER kataloger, spesialtilbud, ukentlige annonser og tilbud

Extra Leker er en norsk butikkjede som spesialiserer seg på leker og babyprodukter. Selskapet har i dag mer enn 20 butikker i regionen.

Ofte stilte spørsmål om EXTRA LEKER

Når ble EXTRA LEKER opprettet?
close

Extra Leker åpnet dørene til sin første butikk i Stavanger i 1988. Siden den gang har selskapet vokst til å bli en av Norges største leketøyskjeder. I dag består Extra Leker av totalt 25 butikker i Norge, 3 butikker i Sverige og en nettbutikk.

Hvilke merker finner jeg hos EXTRA LEKER?
close

Extra Leker selger og distribuerer et stort utvalg av merkevarer fra lokale og internasjonale produsenter. Blant dem finner du navn som Barbie, COBI, Lego, Intex, Bosch og mange flere.

Hvordan du kan spare penger hos EXTRA LEKER
close

Det er flere måter for kundene å spare penger hos Extra Leker. Extra Leker sørger hele tiden for at kundene er fornøyde med kampanjene deres. Du kan sjekke ut Extra Lekers nåværende ukentlige tilbud som er tilgjengelige på deres hjemmeside for å finne deres beste priser og salgstilbud for deg. I tillegg til dette, ikke glem at du kan spare opptil 30% rabatt på utvalgte varer.

Hvem er EXTRA LEKERs viktigste konkurrenter over hele landet?
close

Extra Leker konkurrerer for det meste med andre lignende butikker og selskaper som også opererer i Norge. Noen av selskapene Extra Leker konkurrerer med er Bamsebua, Riktige leker, Toucan Toys, Sprell, Forest Kids og Lekia.

Er EXTRA LEKER for tiden åpen?
close

Noen av Extra Lekers filialer er tilgjengelige mandag til søndag fra kl. 10.00 til 20.00.

Hvor mange EXTRA LEKER-butikker finnes det over hele landet?
close

I Norge finnes det for tiden 25 utsalgssteder i Oslo, Innlandet, Nordland, Rogaland og Trøndelag.

Hvordan kjøpe EXTRA LEKER-produkter på nettet
close

Gå inn på Extra Lekers hjemmeside og opprett din egen konto i nettbutikken. Med kontoen din kan du registrere deg og begynne å legge varer i handlekurven, samt sjekke kjøpshistorikken din og velge favorittproduktene dine. Butikken tilbyr også rask levering, og du kan hente varene dine i butikken.

Hvordan du får eksklusive fordeler hos EXTRA LEKER
close

Extra Leker-kunder kan benytte seg av mange eksklusive fordeler hos butikken. Du kan abonnere på Extra Lekers e-postliste og ikke gå glipp av de gode tilbudene og de siste nyhetene. Bli den første til å motta Extra Lekers siste salgstilbud direkte i innboksen din.

Rabatter som tilbys av EXTRA LEKER
close

365 Tilbud gir deg de beste katalogene, rabattene og spesialtilbudene fra alle favorittbutikkene dine.

Oppdag utrolige besparelser på dagligvarer, elektronikk, møbler, klær, verktøy, hageartikler, kosmetikk, sportsklær, leker og mye mer.

Vi har en av de største samlingene av kataloger fra noen av de beste butikkene og merkevarene i Norge.

365 Tilbud hjelper deg med å finne de beste tilbudene for å spare tid og penger. Finn de nyeste rabattene og tilbudene i butikker nær deg. Besøk 365 Tilbud i dag og oppdag nye måter å nyte shoppingopplevelsen på!

ANNONSE
arrowDown

365 Tilbud Copyright © 2024. Alle rettigheter forbeholdes. Det er forbudt å kopiere eller reprodusere tekstene uten skriftlig forhåndsavtale. Produktfotografier, bilder og brosjyrer er kun til illustrasjonsformål. Rabatterte priser kommer fra offisielle distributører som er oppført på dette nettstedet. Tilbudene gjelder fra og til utløpsdatoen eller så lenge lageret rekker. Formålet med dette nettstedet er informativt og kan ikke brukes til å gjøre krav på produktene. Prisene kan variere avhengig av sted.