logo
homeIcon
  1. separatorBarn
  2. separatorNAME IT
ANNONSE

De siste NAME IT-tilbudene

NAME IT kataloger, spesialtilbud, ukentlige annonser og tilbud

Name It er en dansk butikkjede med fokus på salg av klær og motetilbehør til barn og babyer. Name It har en lang historie i markedet og har hovedkontor i Herning i Danmark. Name It har en sterk tilstedeværelse i Norge og i mange andre land rundt om i verden.

Ofte stilte spørsmål om NAME IT

Når ble NAME IT opprettet?
close

Name It ble grunnlagt i 1994 i Danmark. Siden starten har Name It hatt som mål å tilby kundene sine barneklær og tilbehør av høyeste kvalitet, i tråd med de nyeste globale motetrendene. I årene som fulgte, ekspanderte Name It kraftig ved å utvide sortimentet med et stort antall produkter og åpne butikker ikke bare i Danmark, men også i mange andre land rundt om i verden.

I dag er Name It en velrenommert butikk i 20 land. I Norge etablerte Name It seg i 2004 og har siden blitt en svært populær butikk blant norske forbrukere.

Hvilke merker finner jeg hos NAME IT?
close

Name It er en kjent produsent og forhandler av barne- og babyklær og tilbehør, og selger derfor produkter under eget merkenavn.

Hvordan du kan spare penger hos NAME IT
close

Å spare penger på Name It er veldig enkelt ved å dra nytte av tilbudene og kampanjene de publiserer på deres offisielle nettside. På 365 Tilbud finner du også alle Name It sine tilbud og kampanjer. Name It lanserer også ofte sesongbaserte kampanjer og tilbud. Ved å abonnere på nyhetsbrevet eller følge Name It på sosiale medier kan du holde deg oppdatert på de nyeste tilbudene.

Hvem er NAME ITs viktigste konkurrenter over hele landet?
close

Name It konkurrerer i Norge med andre butikkjeder som blant annet Lindex, Gul & Blå og Zara Kids.

Er NAME IT for tiden åpen?
close

Name It-butikkene er åpne mandag til fredag fra kl. 10.00 til 21.00 og lørdag fra kl. 10.00 til 19.00. Noen butikker kan ha andre åpnings- og stengetider avhengig av hvor de ligger.

Hvor mange NAME IT-butikker finnes det over hele landet?
close

Name It opererer i Norge gjennom mer enn 100 butikker i blant annet Oslo, Trondheim, Stavanger og Bergen.

Hvordan kjøpe NAME IT-produkter på nettet
close

Name It har en eksklusiv nettbutikk. I Name It's nettbutikk er det en "Sale"-seksjon, der kundene kan finne et stort utvalg av produkter til rabatterte priser.

Hvordan du får eksklusive fordeler hos NAME IT
close

Kundene kan nyte godt av store fordeler hos Name It ved å handle på nett og få produktene levert hjem. Name It tillater retur og bytte dersom det skulle oppstå problemer med noen av produktene.

Rabatter som tilbys av NAME IT
close

365 Tilbud gir deg de beste katalogene, rabattene og spesialtilbudene fra alle favorittbutikkene dine.

Oppdag utrolige besparelser på dagligvarer, elektronikk, møbler, klær, verktøy, hageartikler, kosmetikk, sportsklær, leker og mye mer.

Vi har en av de største samlingene av kataloger fra noen av de beste butikkene og merkevarene i Norge.

365 Tilbud hjelper deg med å finne de beste tilbudene for å spare tid og penger. Finn de nyeste rabattene og tilbudene i butikker nær deg. Besøk 365 Tilbud i dag og oppdag nye måter å nyte shoppingopplevelsen på!

ANNONSE
arrowDown

365 Tilbud Copyright © 2024. Alle rettigheter forbeholdes. Det er forbudt å kopiere eller reprodusere tekstene uten skriftlig forhåndsavtale. Produktfotografier, bilder og brosjyrer er kun til illustrasjonsformål. Rabatterte priser kommer fra offisielle distributører som er oppført på dette nettstedet. Tilbudene gjelder fra og til utløpsdatoen eller så lenge lageret rekker. Formålet med dette nettstedet er informativt og kan ikke brukes til å gjøre krav på produktene. Prisene kan variere avhengig av sted.