logo
homeIcon
  1. separatorMøbler
  2. separatorSÖDAHL

SÖDAHL kundeaviser - Aktuelle tilbud

Gode tilbud i kundeaviser fra SÖDAHL

Södahl er en dansk butikkjede med fokus på salg av husholdningsartikler. Södahl har en lang historie i markedet, og hovedkontoret ligger i Viborg i Danmark. Södahl har en sterk tilstedeværelse i Norge. I Norge selger Södahl sine produkter utelukkende på nett.

Ofte stilte spørsmål om SÖDAHL

Hvordan du kan spare penger hos SÖDAHL

Det er veldig enkelt å spare penger hos Södahl ved å dra nytte av tilbudene og kampanjene som er publisert på deres offisielle nettside. På 365 Tilbud finner du også alle tilbudene og kampanjene hos Södahl. I tillegg lanserer Södahl ofte kampanjer og tilbud sesongmessig og på spesielle dager. Ved å abonnere på nyhetsbrevet eller følge Södahl på sosiale nettverk, er det mulig å holde seg oppdatert med de siste tilbudene.

Rabatter som tilbys av SÖDAHL

365 Tilbud gir deg de beste katalogene, rabattene og spesialtilbudene fra alle favorittbutikkene dine.

Oppdag utrolige besparelser på dagligvarer, elektronikk, møbler, klær, verktøy, hageartikler, kosmetikk, sportsklær, leker og mye mer.

Vi har en av de største samlingene av kataloger fra noen av de beste butikkene og merkevarene i Norge.

365 Tilbud hjelper deg med å finne de beste tilbudene for å spare tid og penger. Finn de nyeste rabattene og tilbudene i butikker nær deg. Besøk 365 Tilbud i dag og oppdag nye måter å nyte shoppingopplevelsen på!

Når ble SÖDAHL opprettet?

Södahl ble grunnlagt i 1963 i Danmark av kunstneren og designeren Hans Jürgen Schöbel. Helt siden starten har Södahl hatt som mål å tilby kundene sine husholdningsartikler og tekstiler av høyeste kvalitet. I årene som fulgte, gjennomgikk Södahl en kraftig ekspansjonsprosess med et stort antall nye produkter og åpning av nye butikker, ikke bare i Danmark, men også i andre land.

I Norge etablerte Södahl seg for mange år siden og har siden den gang blitt en svært velrenommert butikk på det norske markedet. I dag opererer Södahl i Norge gjennom sin eksklusive nettbutikk.

Er SÖDAHL for tiden åpen?

Södahl har ikke fysiske butikker i Norge.

Hvordan kjøpe SÖDAHL-produkter på nettet

Södahl har en eksklusiv nettbutikk. I Södahls nettbutikk kan kundene finne et stort utvalg av produkter til rabatterte priser.

Hvilke merker finner jeg hos SÖDAHL?

Södahl er en velkjent produsent og selger av husholdningsartikler, og selger derfor produkter under eget merkenavn.

Hvem er SÖDAHLs viktigste konkurrenter over hele landet?

Södahl konkurrerer i Norge med andre butikkjeder som Muuto, Georg Jensen, Hay og mange andre.

Hvor mange SÖDAHL-butikker finnes det over hele landet?

Södahl har ikke fysiske butikker i Norge. Kundene kan imidlertid besøke nettbutikken og oppdage alle produktene deres.

Hvordan du får eksklusive fordeler hos SÖDAHL

Kundene kan nyte godt av store fordeler hos Södahl ved å handle på nettet og få varene levert hjem til seg. Södahl tilbyr retur og ombytting av produkter dersom det skulle oppstå problemer med noen av produktene. Alle produkter som selges av Södahl kommer med fabrikkgaranti. Södahl tilbyr sine kunder nøye utformede produkter. Södahl har en eksklusiv kundeservice.

Få de beste tilbudene for å spare stort hos SÖDAHL

De beste tilbudene for å spare hos SÖDAHL

Leter du etter måter å spare penger i din lokale Møbler butikk? Da har du kommet til rett sted!

365 Tilbud gir deg tilgang til over 37 Møbler butikker i Norway inkludert {{store name}} og mange flere.

Bestill tilbud
arrowDown

365 Tilbud Copyright © 2024. Alle rettigheter forbeholdes. Det er forbudt å kopiere eller reprodusere tekstene uten skriftlig forhåndsavtale. Produktfotografier, bilder og brosjyrer er kun til illustrasjonsformål. Rabatterte priser kommer fra offisielle distributører som er oppført på dette nettstedet. Tilbudene gjelder fra og til utløpsdatoen eller så lenge lageret rekker. Formålet med dette nettstedet er informativt og kan ikke brukes til å gjøre krav på produktene. Prisene kan variere avhengig av sted.