logo
homeIcon
  1. separatorMote
  2. separatorWEEKDAY
ANNONSE

De siste WEEKDAY-tilbudene

WEEKDAY kataloger, spesialtilbud, ukentlige annonser og tilbud

Weekday er et svensk street fashion-merke som er preget av ung kultur og street style. De tilbyr klær til både menn og kvinner.

Ofte stilte spørsmål om WEEKDAY

Når ble WEEKDAY opprettet?
close

Weekday er et street fashion-merke som ble grunnlagt i 2002.

Hvilke merker finner jeg hos WEEKDAY?
close

Weekday designer, produserer og selger sine egne produkter. Hvert eneste produkt de lager, er laget ved hjelp av de høyeste standarder og kvalitetsmaterialer.

Hvordan du kan spare penger hos WEEKDAY
close

Hvis du vil spare penger, kan du gå inn på Weekdays nettside og bla gjennom salgsseksjonen. Husk også å besøke 365 Tilbud for å finne de nyeste Weekday-katalogene og få de beste kampanjene for å spare på alt du trenger.

Hvem er WEEKDAYs viktigste konkurrenter over hele landet?
close

Blant Weekdays konkurrenter finner du Mango, Zara, Forever 21, Tommy Hilfiger, Levi´s, Gap, Benetton, Ralph Lauren, MS Mode, New Yorker og mange andre.

Er WEEKDAY for tiden åpen?
close

Weekday har åpent fra mandag til lørdag. Fra mandag til torsdag er det åpent fra kl. 11.00 til 18.30. På fredager og lørdager har Weekday åpent fra kl. 11.00 til 19.00.

Hvor mange WEEKDAY-butikker finnes det over hele landet?
close

Weekday har over 97 butikker i 16 land over hele verden.

Hvordan kjøpe WEEKDAY-produkter på nettet
close

Weekdays hjemmeside finner du ikke bare eksklusive tilbud og rabatter, men du kan også melde deg på nyhetsbrevet. Her finner du også leveringsinformasjon, studentrabatter og gratis retur og bytte på nettet.

Hvordan du får eksklusive fordeler hos WEEKDAY
close

Hvis du vil ha eksklusive fordeler hos Weekday, bør du abonnere på nettsiden deres. Da får du både gratis innhold og eksklusive tilbud. Det er også mange måter å betale for det du har kjøpt på, som debet- og kredittkort.

Du kan også følge Weekday på Instagram, Pinterest og Facebook for å få den nyeste informasjonen, rabatter og kuponger.

Rabatter som tilbys av WEEKDAY
close

365 Tilbud gir deg de beste katalogene, rabattene og spesialtilbudene fra alle favorittbutikkene dine.

Oppdag utrolige besparelser på dagligvarer, elektronikk, møbler, klær, verktøy, hageartikler, kosmetikk, sportsklær, leker og mye mer.

Vi har en av de største samlingene av kataloger fra noen av de beste butikkene og merkevarene i Norge.

365 Tilbud hjelper deg med å finne de beste tilbudene for å spare tid og penger. Finn de nyeste rabattene og tilbudene i butikker nær deg.

Besøk 365 Tilbud i dag og oppdag nye måter å nyte shoppingopplevelsen på!

ANNONSE
arrowDown

365 Tilbud Copyright © 2024. Alle rettigheter forbeholdes. Det er forbudt å kopiere eller reprodusere tekstene uten skriftlig forhåndsavtale. Produktfotografier, bilder og brosjyrer er kun til illustrasjonsformål. Rabatterte priser kommer fra offisielle distributører som er oppført på dette nettstedet. Tilbudene gjelder fra og til utløpsdatoen eller så lenge lageret rekker. Formålet med dette nettstedet er informativt og kan ikke brukes til å gjøre krav på produktene. Prisene kan variere avhengig av sted.