logo
ANNONSE

De siste BADERINGEN-tilbudene

BADERINGEN kataloger, spesialtilbud, ukentlige annonser og tilbud

Baderingen er et norsk selskap som spesialiserer seg på baderomsdesign, -produkter og -installasjoner. Selskapet har hovedkontor i Ski, 21 butikker over hele Norge og en nettbutikk. De tilbyr et bredt utvalg av baderomsprodukter og -tjenester gjennom fysiske butikker og nettbutikker.

Ofte stilte spørsmål om BADERINGEN

Når ble BADERINGEN opprettet?
close

Baderingen ble grunnlagt i Norge i 1993. Selskapet har ekspandert kraftig opp gjennom årene. I dag når de ut til tusenvis av kunder over hele landet takket være sine fysiske butikker og nettbutikker.

I Norge finner du butikker i Arendal, Bergen, Drammen, Narvik, Oslo, Moss, Kvinesdal, Horten, Notodden, Mjøndalen, Sørumsand, Hønefoss og mange andre byer.

Hvilke merker finner jeg hos BADERINGEN?
close

Baderingen samarbeider med anerkjente kvalitetsleverandører som blant annet ABK Qviller, Alterna, Bathco, Ceramica Globo, Coram Nordic, Damixa, Dansani, Duravit, Esbada, F&H Scandinavia, Fibo, Fossbad, Geberit, Glava Isolasjon, Grohe, Gustavsberg, Hansgrohe, Hoiax, Linnbad, Macro, Newform, Nibe og Purus.

Hvordan du kan spare penger hos BADERINGEN
close

Det er mange måter å spare penger på hos Baderingen. Besøk deres hjemmeside og sjekk deres online katalog for å holde deg oppdatert om nyheter og tilbud, eller bli medlem for å få eksklusive tilbud.

Hvem er BADERINGENs viktigste konkurrenter over hele landet?
close

Baderingen konkurrerer med andre aktører i baderomsbransjen, som VVS Eksperten, Bademiljø, Varmefag og Byggmakker.

Er BADERINGEN for tiden åpen?
close

De fleste butikkene i Baderingen holder åpent fra mandag til lørdag. Åpningsdagene og åpningstidene er forskjellige fra sted til sted. Du finner mer informasjon om hver enkelt butikk på https://**Baderingen**.no/finn-butikker/.

Hvor mange BADERINGEN-butikker finnes det over hele landet?
close

Baderingen har 21 butikker over hele Norge. De fleste butikkene ligger i Oslo, men du kan også finne butikker i andre byer. Besøk https://**Baderingen**.no/finn-butikker/ for å finne din nærmeste butikk.

Hvordan kjøpe BADERINGEN-produkter på nettet
close

Det er veldig enkelt å handle på nett hos Baderingen. Besøk nettsiden deres for å få detaljert produktinformasjon, finne de nyeste tilbudene og benytte deg av leveringstjenester. Du kan også spore leveransen når du har lagt inn bestillingen.

Hvordan du får eksklusive fordeler hos BADERINGEN
close

Den beste måten å få eksklusive fordeler hos Baderingen er å opprette en konto på nettsiden deres og tegne et gratis medlemskap. Som medlem får du spesialtilbud og mange andre fordeler. Du kan også følge Baderingen på Instagram for å holde deg oppdatert om nyheter, tilbud og kuponger.

Rabatter som tilbys av BADERINGEN
close

365 Tilbud gir deg de beste katalogene, rabattene og spesialtilbudene fra alle favorittbutikkene dine.

Oppdag utrolige besparelser på dagligvarer, elektronikk, møbler, klær, verktøy, hageartikler, kosmetikk, sportsklær, leker og mye mer.

Vi har en av de største samlingene av kataloger fra noen av de beste butikkene og merkevarene i Norge.

365 Tilbud hjelper deg med å finne de beste tilbudene for å spare tid og penger. Finn de nyeste rabattene og tilbudene i butikker nær deg. Besøk 365 Tilbud i dag og oppdag nye måter å nyte shoppingopplevelsen på!

ANNONSE
arrowDown

365 Tilbud Copyright © 2024. Alle rettigheter forbeholdes. Det er forbudt å kopiere eller reprodusere tekstene uten skriftlig forhåndsavtale. Produktfotografier, bilder og brosjyrer er kun til illustrasjonsformål. Rabatterte priser kommer fra offisielle distributører som er oppført på dette nettstedet. Tilbudene gjelder fra og til utløpsdatoen eller så lenge lageret rekker. Formålet med dette nettstedet er informativt og kan ikke brukes til å gjøre krav på produktene. Prisene kan variere avhengig av sted.