logo
ANNONSE

De siste FEEL-tilbudene

FEEL kataloger, spesialtilbud, ukentlige annonser og tilbud

Feel er et norsk selskap med fokus på salg av møbler og innredning til hjemmet. Feel har en lang historie i markedet og har hovedkontor i Sandnes, Norge.

Ofte stilte spørsmål om FEEL

Når ble FEEL opprettet?
close

Feel ble grunnlagt i 1992 med åpningen av den første butikken på Bryne. Helt siden starten har Feel hatt som mål å tilby sine kunder møbler og interiørprodukter av høy kvalitet og holdbarhet, produsert av de beste materialene på markedet.

I årene som fulgte, gjennomgikk Feel en kraftig ekspansjonsprosess med et stort antall nye produkter og åpning av butikker over hele Norge. I dag er Feel et velrenommert selskap på det norske markedet.

Hvilke merker finner jeg hos FEEL?
close

Feel selger produkter fra kjente merkevarer som 57° North, A&C Oslo, Ad Hoc, Aida, Aleppo Super, Alessi, Ambiente, Amundsen Trading, Deluxe, Durance, Fondaco, Easy Living, Design Letters, Cemo, Coming Home, Done By Deer, Country Candle, Edelweiss, Lauvring, Magnor, Mr. Plant, New Mags, Mr. Wattson, blant mange andre.

Hvordan du kan spare penger hos FEEL
close

Det er veldig enkelt å spare penger på Feel ved å dra nytte av tilbudene og kampanjene som er publisert på deres offisielle nettside. På 365 Tilbud finner du også alle tilbud og kampanjer hos Feel. Ved å bli medlem av Feel Customer Club kan kunder få eksklusive rabatter. Ved å abonnere på nyhetsbrevet eller følge Feel på sosiale medier kan du holde deg oppdatert på de nyeste tilbudene.

Hvem er FEELs viktigste konkurrenter over hele landet?
close

Feel konkurrerer i Norge med andre butikkjeder som A-Møbler, Fora Form, Hugna og mange andre.

Er FEEL for tiden åpen?
close

Feel-butikkene er åpne mandag til fredag fra kl. 10.00 til 21.00 og lørdag fra kl. 10.00 til 19.00. Noen Feel-butikker kan ha andre åpnings- og stengetider avhengig av hvor de ligger.

Hvor mange FEEL-butikker finnes det over hele landet?
close

Feel opererer i Norge gjennom butikker i blant annet Lorenskog, Tromsø, Rolvsoy og Oslo.

Hvordan kjøpe FEEL-produkter på nettet
close

Feel har også en eksklusiv nettbutikk. I Feel-nettbutikken finner kundene et stort utvalg av produkter til rabatterte priser.

Hvordan du får eksklusive fordeler hos FEEL
close

Hos Feel kan kundene nyte godt av store fordeler ved å handle på nett og få varene hjem. Hvis det skulle oppstå problemer med noen av produktene, tillater Feel retur og bytte. Gjennom Feel's kundeklubb får kundene tilgang til eksklusive fordeler. Feel har en eksklusiv kundeservice.

Rabatter som tilbys av FEEL
close

365 Tilbud gir deg de beste katalogene, rabattene og spesialtilbudene fra alle favorittbutikkene dine.

Oppdag utrolige besparelser på dagligvarer, elektronikk, møbler, klær, verktøy, hageartikler, kosmetikk, sportsklær, leker og mye mer.

Vi har en av de største samlingene av kataloger fra noen av de beste butikkene og merkevarene i Norge.

365 Tilbud hjelper deg med å finne de beste tilbudene for å spare tid og penger. Finn de nyeste rabattene og tilbudene i butikker nær deg. Besøk 365 Tilbud i dag og oppdag nye måter å nyte shoppingopplevelsen på!

ANNONSE
arrowDown

365 Tilbud Copyright © 2024. Alle rettigheter forbeholdes. Det er forbudt å kopiere eller reprodusere tekstene uten skriftlig forhåndsavtale. Produktfotografier, bilder og brosjyrer er kun til illustrasjonsformål. Rabatterte priser kommer fra offisielle distributører som er oppført på dette nettstedet. Tilbudene gjelder fra og til utløpsdatoen eller så lenge lageret rekker. Formålet med dette nettstedet er informativt og kan ikke brukes til å gjøre krav på produktene. Prisene kan variere avhengig av sted.