logo
homeIcon
  1. separatorMøbler
  2. separatorKID INTERIOR
ANNONSE

De siste KID INTERIOR-tilbudene

KID INTERIOR kataloger, spesialtilbud, ukentlige annonser og tilbud

Kid Interiør er en norsk forhandler av møbler og husholdningsartikler. Varemerkets hovedkontor ligger for tiden i Lier, Norge.

Ofte stilte spørsmål om KID INTERIOR

Når ble KID INTERIOR opprettet?
close

Kid Interiør ble etablert i Norge for mer enn fem år siden. Siden den gang har selskapet vokst med stor suksess over hele landet, og har spredt seg gjennom flere utsalgssteder og forhandlere over hele Norge.

Hvilke merker finner jeg hos KID INTERIOR?
close

Selskapet selger og distribuerer et stort utvalg husmerker. Noen av disse inkluderer blant annet Dekosol, Funkle, Forms + objects, Little Roomies, Local Chef, Moments, Nordun, Norfbr og Nordic Rest.

Hvordan du kan spare penger hos KID INTERIOR
close

Det er flere måter for kundene å spare penger hos Kid Interiør. Kid Interiør sørger hele tiden for at kundene er fornøyde med kampanjene deres. I tillegg kan du også sjekke ut Kid Interiørs aktuelle ukentlige tilbud som er tilgjengelige på deres hjemmeside for å finne de beste prisene og salgstilbudene for deg. Ikke glem at Kid Interiør tilbyr opptil 50% avslag på utvalgte varer under deres sesongbaserte salg.

Hvem er KID INTERIORs viktigste konkurrenter over hele landet?
close

Kid Interiør konkurrerer for det meste med andre lignende butikker og selskaper som også opererer i Norge. Noen av selskapene Kid Interiør konkurrerer med er Tannum Møbler, Eske Interiør og Design, Bolia.com, Skeidar og Aword design.

Er KID INTERIOR for tiden åpen?
close

Noen av **Kid Interiør**s utsalgssteder er tilgjengelige mandag til fredag fra kl. 9.00 til 20.00 og på søndager fra kl. 9.00 til 18.00. På søndager er utsalgsstedene stengt.

Hvor mange KID INTERIOR-butikker finnes det over hele landet?
close


I Norge finnes det for tiden 157 utsalgssteder i Oslo, Agder, Innlandet, Møre og Romsdal, Nordland, Rogaland, Troms og Finnmark, Trøndelag, Vestfold og Telemark, Vestland og Viken.

Hvordan kjøpe KID INTERIOR-produkter på nettet
close

Gå inn på Kid Interiørs hjemmeside og opprett din egen konto i deres nettbutikk. Med kontoen din kan du registrere deg og begynne å legge varer i handlekurven din, samt spore bestillingene dine og velge favorittproduktene dine.

Hvordan du får eksklusive fordeler hos KID INTERIOR
close


Kid Interiør-kunder kan benytte seg av mange eksklusive fordeler i butikken. Meld deg inn i kundeklubben og få tilgang til gratis frakt når du handler for over 599 kroner samt medlemseksklusive tilbud.

Rabatter som tilbys av KID INTERIOR
close

365 Tilbud gir deg de beste katalogene, rabattene og spesialtilbudene fra alle favorittbutikkene dine.

Oppdag utrolige besparelser på dagligvarer, elektronikk, møbler, klær, verktøy, hageartikler, kosmetikk, sportsklær, leker og mye mer.

Vi har en av de største samlingene av kataloger fra noen av de beste butikkene og merkevarene i Norge.

365 Tilbud hjelper deg med å finne de beste tilbudene for å spare tid og penger. Finn de nyeste rabattene og tilbudene i butikker nær deg. Besøk 365 Tilbud i dag og oppdag nye måter å nyte shoppingopplevelsen på!

ANNONSE
arrowDown

365 Tilbud Copyright © 2024. Alle rettigheter forbeholdes. Det er forbudt å kopiere eller reprodusere tekstene uten skriftlig forhåndsavtale. Produktfotografier, bilder og brosjyrer er kun til illustrasjonsformål. Rabatterte priser kommer fra offisielle distributører som er oppført på dette nettstedet. Tilbudene gjelder fra og til utløpsdatoen eller så lenge lageret rekker. Formålet med dette nettstedet er informativt og kan ikke brukes til å gjøre krav på produktene. Prisene kan variere avhengig av sted.