homeIcon
  1. separatorMote
  2. separatorSKORINGEN
ANNONSE

De siste SKORINGEN-tilbudene

SKORINGEN kataloger, spesialtilbud, ukentlige annonser og tilbud.

Skoringen er en norsk butikkjede med fokus på salg av fottøy. Skoringen har en lang historie i markedet og har hovedkontor i Oslo.

Kommer SKORINGEN til å ha tilbud på Black Friday?

Ofte stilte spørsmål om SKORINGEN

Når ble SKORINGEN opprettet?
Open

Skoringen ble grunnlagt i 1961 i Norge. Siden starten har Skoringen hatt som mål å tilby sine kunder fottøy av høyeste kvalitet, produsert av de beste materialene på markedet og fra verdens ledende merker.

I årene som fulgte, gjennomgikk Skoringen en kraftig ekspansjonsprosess med innlemmelse av et stort antall produkter og åpning av butikker ikke bare i Norge, men også i andre land som Sverige og Danmark.

Hvilke merker finner jeg hos SKORINGEN?
Open

Skoringen selger produkter fra kjente merker som Adidas, Dr. Martens, Under Armour, Nike, Ecoo, Puma, Skechers, Timberland, Vans, Converse, New Balance, blant mange andre.

Hvordan du kan spare penger hos SKORINGEN
Open

Det er veldig enkelt å spare penger på Skoringen gjennom tilbudene og kampanjene som er publisert på deres offisielle nettside. På 365 Tilbud finner du også alle tilbud og kampanjer hos Skoringen. Samtidig lanserer Skoringen ofte sesongbaserte kampanjer og tilbud.

Gjennom Skoringen Club kan kunder få eksklusive rabatter. Ved å abonnere på nyhetsbrevet eller følge Skoringen på sosiale medier kan du holde deg oppdatert på de nyeste tilbudene.

Hvem er SKORINGENs viktigste konkurrenter over hele landet?
Open

Skoringen konkurrerer i Norge med andre butikkjeder som blant annet Nilson Shoes, Bernashoes og Intersport.

Er SKORINGEN for tiden åpen?
Open

Skoringen-butikkene er åpne mandag til fredag fra kl. 10.00 til 20.00 og lørdag fra kl. 10.00 til 18.00. Noen butikker kan ha andre åpnings- og stengetider avhengig av hvor de ligger.

Hvor mange SKORINGEN-butikker finnes det over hele landet?
Open

Skoringen har butikker i Norge, blant annet i Oslo.

Hvordan kjøpe SKORINGEN-produkter på nettet
Open

Skoringen har en eksklusiv nettbutikk der kundene kan sammenligne priser, kjøpe sine produkter og få dem levert hjem. I Skoringens nettbutikk finner kundene et stort utvalg av produkter til rabatterte priser.

Hvordan du får eksklusive fordeler hos SKORINGEN
Open

Hos Skoringen kan kundene nyte godt av store fordeler ved å handle på nett og få varene levert hjem. Skoringen tilbyr retur og bytte dersom det skulle oppstå problemer med noen av produktene. I Skoringens nettbutikk finner kundene en størrelsesguide. Gjennom Skoringen Club får kundene tilgang til eksklusive fordeler. Skoringen har en eksklusiv kundeservice på telefon og e-post.

Rabatter som tilbys av SKORINGEN
Open

365 Tilbud gir deg de beste katalogene, rabattene og spesialtilbudene fra alle favorittbutikkene dine.

Oppdag utrolige besparelser på dagligvarer, elektronikk, møbler, klær, verktøy, hageartikler, kosmetikk, sportsklær, leker og mye mer.

Vi har en av de største samlingene av kataloger fra noen av de beste butikkene og merkevarene i Norge.

365 Tilbud hjelper deg med å finne de beste tilbudene for å spare tid og penger. Finn de nyeste rabattene og tilbudene i butikker nær deg. Besøk 365 Tilbud i dag og oppdag nye måter å nyte shoppingopplevelsen på!

ANNONSE

Copyright © 2023 365 Tilbud. Alle rettigheter forbeholdes. Det er forbudt å kopiere eller reprodusere tekstene uten skriftlig forhåndsavtale. Produktfotografier, bilder og brosjyrer er kun til illustrasjonsformål. Rabatterte priser kommer fra offisielle distributører som er oppført på dette nettstedet. Tilbudene gjelder fra og til utløpsdatoen eller så lenge lageret rekker. Formålet med dette nettstedet er informativt og kan ikke brukes til å gjøre krav på produktene. Prisene kan variere avhengig av sted.