ANNONSE

De siste IKEA-tilbudene

IKEA kataloger, spesialtilbud, ukentlige annonser og tilbud.

IKEA er en svensk multinasjonal innredningskjede med hovedkontor i Leiden i Nederland. Selskapet har mer enn 400 varehus i 59 land over hele verden.

Kommer IKEA til å ha tilbud på Black Friday?

Ofte stilte spørsmål om IKEA

Når ble IKEA opprettet?
Open

Selskapets historie begynte i 1943 i Sverige, da det ble grunnlagt av Ingvar Kamprad. På den tiden solgte varehuset kun små husholdningsartikler gjennom en postordrekatalog til en lav pris. I løpet av årene fortsatte IKEA å vokse med suksess og utvidet sine opprinnelige grenser ved å åpne varehus over hele Europa, og nådde Norge i 1963 da de åpnet på Nesbru utenfor Oslo. I dag har IKEA spesialisert seg på lavprisvarer som selges i deres berømte kompakte "flatpakker", som gjør det mulig for kundene å sette sammen møbler og produkter hjemme.

Hvilke merker finner jeg hos IKEA?
Open

Butikken selger og distribuerer sine egne merkevarer, som ofte identifiseres med enstavelsesnavn for å gjøre dem lettere å huske, for eksempel BILLY, KLIPPAN, ÖLGA og IVAR.

Hvordan du kan spare penger hos IKEA
Open

Det finnes flere måter for kundene å spare penger på hos IKEA. IKEA sørger hele tiden for at kundene er fornøyde med kampanjene deres. Du kan sjekke ut IKEAs aktuelle ukentlige tilbud på nettsiden deres for å finne de beste prisene og salgstilbudene for deg.

Hvem er IKEAs viktigste konkurrenter over hele landet?
Open

IKEA konkurrerer for det meste med andre lignende varehus og selskaper som også opererer i Norge. Noen av selskapene IKEA konkurrerer med er Tannum Møbler, Eske Interiør og Design, Bolia.com, Skeidar og Aword design.

Er IKEA for tiden åpen?
Open

Noen av IKEAs varehus er tilgjengelige mandag til fredag fra kl. 10.00 til 21.00 og på lørdager fra kl. 10.00 til 20.00. På søndager er varehusene stengt.

Hvor mange IKEA-butikker finnes det over hele landet?
Open

I Norge finnes det for tiden 7 IKEA varehus i Trondheim, Oslo, Furnes, Sandnes, Billingstad, Kristiansand og Nyborg.

Hvordan kjøpe IKEA-produkter på nettet
Open

Gå inn på IKEAs nettsider og opprett din egen konto i nettbutikken. Med kontoen din kan du registrere deg og begynne å legge varer i handlekurven, samt sjekke kjøpshistorikken din og velge favorittproduktene dine. I tillegg kan du også få tilgang til Click and collect-tjenester for 49 kroner.

Hvordan du får eksklusive fordeler hos IKEA
Open

IKEA-kunder kan benytte seg av mange eksklusive fordeler hos varehuset. Last ned IKEAs gratis app og bestill dine favorittprodukter direkte fra appen, opprett personlige favorittlister og se alle spesialtilbud.

Rabatter som tilbys av IKEA
Open

365 Tilbud gir deg de beste katalogene, rabattene og spesialtilbudene fra alle favorittbutikkene dine.

Oppdag utrolige besparelser på dagligvarer, elektronikk, møbler, klær, verktøy, hageartikler, kosmetikk, sportsklær, leker og mye mer.

Vi har en av de største samlingene av kataloger fra noen av de beste butikkene og merkevarene i Norge.

365 Tilbud hjelper deg med å finne de beste tilbudene for å spare tid og penger. Finn de nyeste rabattene og tilbudene i butikker nær deg. Besøk 365 Tilbud i dag og oppdag nye måter å nyte shoppingopplevelsen på!

ANNONSE

Copyright © 2023 365 Tilbud. Alle rettigheter forbeholdes. Det er forbudt å kopiere eller reprodusere tekstene uten skriftlig forhåndsavtale. Produktfotografier, bilder og brosjyrer er kun til illustrasjonsformål. Rabatterte priser kommer fra offisielle distributører som er oppført på dette nettstedet. Tilbudene gjelder fra og til utløpsdatoen eller så lenge lageret rekker. Formålet med dette nettstedet er informativt og kan ikke brukes til å gjøre krav på produktene. Prisene kan variere avhengig av sted.