logo
ANNONSE

De siste GIGABOKS-tilbudene

GIGABOKS kataloger, spesialtilbud, ukentlige annonser og tilbud

Gigaboks er en norsk butikk med fokus på salg av dagligvarer, husholdningsartikler og storhusholdningsprodukter. Gigaboks er en butikk med kort historie og har hovedkontor i Oslo.

Ofte stilte spørsmål om GIGABOKS

Når ble GIGABOKS opprettet?
close

Gigaboks ble grunnlagt i 2022 i Norge av NorgesGruppen. Siden starten har Gigaboks hatt som mål å forsyne kundene sine med husholdningsprodukter, dagligvarer og til og med elektronikk av høy kvalitet fra de ledende merkevarene på markedet.

Som et ungt selskap oppnådde Gigaboks raskt et godt rykte i det norske markedet, og opplevde en sterk ekspansjonsprosess med et stort antall nye produkter og åpning av butikker over hele Norge.

Hvilke merker finner jeg hos GIGABOKS?
close

Gigaboks selger produkter fra kjente merkevarer som Heinz, Hellmann's, Nutella, Coca-Cola, Pepsi, Red Bull, Cif, Jif, Ajax, Dove, Head & Shoulders, Oral-B, Fairy, LG, Samsung, Bosh, Electrolux, LEGO, Playmobil, Nerf og mange andre.

Hvordan du kan spare penger hos GIGABOKS
close

Det er veldig enkelt å spare penger hos Gigaboks ved å dra nytte av tilbudene og kampanjene de legger ut på deres offisielle nettside. Gigaboks publiserer ofte rabattkuponger. Samtidig lanserer Gigaboks ofte sesongbaserte kampanjer og tilbud.

Ved å være medlem av Gigaboks lojalitetsprogram kan kunder få spesielle rabatter. Ved å abonnere på nyhetsbrevet eller følge Gigaboks på sosiale medier kan du holde deg oppdatert på de nyeste tilbudene.

Hvem er GIGABOKSs viktigste konkurrenter over hele landet?
close

Gigaboks konkurrerer i Norge med andre butikkjeder som blant annet REMA 1000, Kiwi og Coop Mega.

Er GIGABOKS for tiden åpen?
close

Gigaboks-butikkene har åpent mandag til fredag fra kl. 10.00 til 20.00, lørdag fra kl. 9.00 til 18.00 og søndag fra kl. 11.00 til 17.00. Noen butikker kan ha andre åpnings- og stengetider avhengig av hvor de ligger.

Hvor mange GIGABOKS-butikker finnes det over hele landet?
close

Gigaboks opererer i Norge gjennom tre butikker i Bergen, Lorenskog og Moss.

Hvordan kjøpe GIGABOKS-produkter på nettet
close

Gigaboks har ingen nettbutikk i Norge. Kundene kan imidlertid besøke den fysiske butikken, se produktene, få informasjon om rabatter og få råd fra et kompetent salgsteam.

Hvordan du får eksklusive fordeler hos GIGABOKS
close

Hos Gigaboks kan kundene nyte godt av store fordeler ved å kjøpe det brede utvalget av produkter til konkurransedyktige priser. Ved å bli medlem av Gigaboks' lojalitetsprogram får kundene tilgang til eksklusive fordeler. Gigaboks har strategisk plasserte butikker. Gigaboks har eksklusiv kundeservice på telefon og e-post.

ANNONSE
arrowDown

365 Tilbud Copyright © 2024. Alle rettigheter forbeholdes. Det er forbudt å kopiere eller reprodusere tekstene uten skriftlig forhåndsavtale. Produktfotografier, bilder og brosjyrer er kun til illustrasjonsformål. Rabatterte priser kommer fra offisielle distributører som er oppført på dette nettstedet. Tilbudene gjelder fra og til utløpsdatoen eller så lenge lageret rekker. Formålet med dette nettstedet er informativt og kan ikke brukes til å gjøre krav på produktene. Prisene kan variere avhengig av sted.