logo
ANNONSE

De siste MENY-tilbudene

MENY kataloger, spesialtilbud, ukentlige annonser og tilbud

Meny er en norsk dagligvarekjede. Selskapet har i dag mer enn 100 filialer i regionen og sysselsetter over 5 000 medarbeidere.

Ofte stilte spørsmål om MENY

Når ble MENY opprettet?
close

Meny ble etablert i 1992. Siden den gang har kjeden ekspandert og mangedoblet antall filialer over hele Norge. I dag er Meny blitt Norges største dagligvarekjede.

Hvilke merker finner jeg hos MENY?
close

Selskapet selger og distribuerer et utvalg merkevarer i sine butikker og kataloger. Meny markedsfører varemerker som Fanta, Extra, Jacobs, Coca Cola, Monster, Iste, Pepsi, Solo Super og mange flere.

Hvordan du kan spare penger hos MENY
close

Det er mange måter for kundene å spare penger på hos Meny. Meny sørger hele tiden for at kundene er fornøyde med kampanjene deres. Du kan sjekke ut Menys nåværende ukentlige tilbud som er tilgjengelige på deres hjemmeside for å finne de beste prisene og salgstilbudene for deg. Du kan spare opptil 50% rabatt på utvalgte varer.

Hvem er MENYs viktigste konkurrenter over hele landet?
close

Meny konkurrerer for det meste med andre lignende butikker og selskaper som også opererer i Norge. Noen av selskapene Meny konkurrerer med er Nor Dagligvarer Import, Norbygata Dagligvare, A Food Market, EkoMarket, Extra Gran, Coop Mega, Storo og Coop.

Er MENY for tiden åpen?
close

Noen av Meny-butikkene er tilgjengelige mandag til lørdag fra kl. 8.00 til 21.00. På søndager er de fleste butikkene stengt.

Hvor mange MENY-butikker finnes det over hele landet?
close

I Norge er det for tiden 179 utsalgssteder i Agder, Innlandet, Møre og Romsdal, Oslo, Rogaland, Troms og Finnmark, Trøndelag, Vestfold og Telemark, Vestlandet og Viken.

Hvordan kjøpe MENY-produkter på nettet
close

Gå inn på Menys hjemmeside og opprett din egen konto i deres nettbutikk. Med kontoen din kan du registrere deg og begynne å legge varer i handlekurven, samt spore bestillingene dine og velge favorittproduktene dine. Ikke glem at du også kan prøve leveringstjenestene deres.

Hvordan du får eksklusive fordeler hos MENY
close

Meny-kunder kan benytte seg av mange eksklusive fordeler i butikken. Du kan abonnere på Menys e-postliste og ikke gå glipp av gode tilbud og de siste nyhetene. Bli den første til å motta Menys siste salgstilbud direkte i innboksen din.

Rabatter som tilbys av MENY
close

365 Tilbud gir deg de beste katalogene, rabattene og spesialtilbudene fra alle favorittbutikkene dine.

Oppdag utrolige besparelser på dagligvarer, elektronikk, møbler, klær, verktøy, hageartikler, kosmetikk, sportsklær, leker og mye mer.

Vi har en av de største samlingene av kataloger fra noen av de beste butikkene og merkevarene i Norge.

365 Tilbud hjelper deg med å finne de beste tilbudene for å spare tid og penger. Finn de nyeste rabattene og tilbudene i butikker nær deg. Besøk 365 Tilbud i dag og oppdag nye måter å nyte shoppingopplevelsen på!

ANNONSE
arrowDown

365 Tilbud Copyright © 2024. Alle rettigheter forbeholdes. Det er forbudt å kopiere eller reprodusere tekstene uten skriftlig forhåndsavtale. Produktfotografier, bilder og brosjyrer er kun til illustrasjonsformål. Rabatterte priser kommer fra offisielle distributører som er oppført på dette nettstedet. Tilbudene gjelder fra og til utløpsdatoen eller så lenge lageret rekker. Formålet med dette nettstedet er informativt og kan ikke brukes til å gjøre krav på produktene. Prisene kan variere avhengig av sted.