logo
ANNONSE

De siste BUNNPRIS-tilbudene

BUNNPRIS kataloger, spesialtilbud, ukentlige annonser og tilbud

Bunnpris er en norsk dagligvarekjede med hovedkontor i Trondheim som spesialiserer seg på å markedsføre et stort utvalg av produkter fra dagligvarer til renholdsprodukter for å tilfredsstille alle kundenes behov. Selskapet opererer gjennom mer enn 250 butikker over hele Norge.

Ofte stilte spørsmål om BUNNPRIS

Når ble BUNNPRIS opprettet?
close

Bunnpris' historie begynte i 1830 med et annet navn, da grunnleggeren, Ivar K. Lykke, kommersialiserte kvernstein, og varene ble fraktet på egne skip mellom Sør- og Østlandet. Bunnpris ble imidlertid grunnlagt i 1981 da den første butikken åpnet på Oya i Trondheim.

I dag er Bunnpris en dagligvarekjede som ledes av Christian Lykke, sønn og sjette generasjons kjøpmann. Selskapet driver sin virksomhet gjennom over 250 butikker fra Rypefjord i nord til Søgne i sør.

Hvilke merker finner jeg hos BUNNPRIS?
close

Bunnpris tilbyr et stort utvalg av varemerker. Blant annet Softlan, Serla, Jif, Sheba, Dogman, Salvequick, Hennin Olsen, Bne & Jerry´s, Coca-cola, Red Bull, Fanta, San Pellegrino, Lofoten, Prior og mye mer.

Hvordan du kan spare penger hos BUNNPRIS
close

I Bunnpris kan du spare penger ved å benytte deg av alle rabatter, gode tilbud og kampanjer som er annonsert i katalogene på nettsiden. Ved siden av dette tilbys det billige middagstips og oppskrifter og tips til middagen

Hvem er BUNNPRISs viktigste konkurrenter over hele landet?
close

Noen av Bunnpris' hovedkonkurrenter i Norge er Spar, Kiwi, Joker og flere andre.

Er BUNNPRIS for tiden åpen?
close

Butikkene til Bunnpris åpner dørene på samme tidspunkt. Vanligvis gjør de det fra mandag til lørdag fra kl. 9.00 til 21.00. Det er imidlertid noen som stenger tidligere. I tillegg er søndagene stengt.

Hvor mange BUNNPRIS-butikker finnes det over hele landet?
close

Bunnpris har over 250 butikker i Norge. For å finne den nærmeste kan du gå inn på nettsiden https://www.**Bunnpris**.no/.

Hvordan kjøpe BUNNPRIS-produkter på nettet
close

I Bunnpris kan du handle i alle de fysiske butikkene. Selskapet tilbyr imidlertid alle sine eksklusive fordeler, rabatter og fantastiske tilbud som annonseres i katalogene på nettsiden, der du også kan få gode tips til billige middager.

Hvordan du får eksklusive fordeler hos BUNNPRIS
close

Den beste måten å spare penger på i Bunnpris er å søke på nettstedet der du kan bli informert om alle rabatter, store tilbud og kampanjer. Ved å følge sosiale medier kan du også bli informert om de siste nyhetene og alle katalogene med nye fordeler.

Rabatter som tilbys av BUNNPRIS
close

365 Tilbud gir deg de beste katalogene, rabattene og spesialtilbudene fra alle favorittbutikkene dine.

Oppdag utrolige besparelser på dagligvarer, elektronikk, møbler, klær, verktøy, hageartikler, kosmetikk, sportsklær, leker og mye mer.

Vi har en av de største samlingene av kataloger fra noen av de beste butikkene og merkevarene i Norge.

365 Tilbud hjelper deg med å finne de beste tilbudene for å spare tid og penger. Finn de nyeste rabattene og tilbudene i butikker nær deg. Besøk 365 Tilbud i dag og oppdag nye måter å nyte shoppingopplevelsen på!

ANNONSE
arrowDown

365 Tilbud Copyright © 2024. Alle rettigheter forbeholdes. Det er forbudt å kopiere eller reprodusere tekstene uten skriftlig forhåndsavtale. Produktfotografier, bilder og brosjyrer er kun til illustrasjonsformål. Rabatterte priser kommer fra offisielle distributører som er oppført på dette nettstedet. Tilbudene gjelder fra og til utløpsdatoen eller så lenge lageret rekker. Formålet med dette nettstedet er informativt og kan ikke brukes til å gjøre krav på produktene. Prisene kan variere avhengig av sted.