logo
homeIcon
  1. separatorSupermarkeder
  2. separatorCOOP MEGA
ANNONSE

De siste COOP MEGA-tilbudene

COOP MEGA kataloger, spesialtilbud, ukentlige annonser og tilbud

Coop Mega er en norsk dagligvarekjede som drives av Coop Norge og eies av lokale samvirkelag. Hovedkontoret ligger i Oslo, Norge. Coop Mega driver i dag mer enn 50 filialer i regionen.

Ofte stilte spørsmål om COOP MEGA

Når ble COOP MEGA opprettet?
close

Coop Mega ble først etablert av samvirkelaget NKL i 1987 som en ombygging av Domus. Senere ble det første utsalgsstedet lagt til Bekkestua. I dag finnes det 70 Coop Mega-butikker over hele Norge, og kjeden omsatte for 7 247 millioner kroner.

Hvilke merker finner jeg hos COOP MEGA?
close

Coop Mega selger og distribuerer et bredt utvalg av lokale og internasjonale merkevarer som Barilla, Always, Pepsi, Ariel, Nivea, Santa Maria, Rexona, Colgate, Gillette og Kelloyys, blant mange andre.

Hvordan du kan spare penger hos COOP MEGA
close

Det er flere måter for kundene å spare penger på hos Coop Mega. Coop Mega sørger hele tiden for at kundene er fornøyde med kampanjene deres. Du kan sjekke ut Coop Megas nåværende ukentlige tilbud på nettsiden deres for å finne de beste prisene og salgstilbudene for deg. Sjekk ut deres nåværende faste tilbud for å finne deres laveste priser.

Hvem er COOP MEGAs viktigste konkurrenter over hele landet?
close

Coop Mega konkurrerer for det meste med andre lignende butikker og selskaper som også opererer i Norge. Noen av selskapene Coop Mega konkurrerer med er Nor Dagligvarer Import, Matkroken, Norbygata, Havens Kolonial, Extra Gran og EkoMarket.

Er COOP MEGA for tiden åpen?
close

Noen av Coop Megas filialer er tilgjengelige tirsdag til lørdag fra kl. 08.00 til 22.00 og holder stengt i helgen.

Hvor mange COOP MEGA-butikker finnes det over hele landet?
close


I Norge finnes det for tiden 10 Coop Mega utsalgssteder, blant annet i Egersund, Kleppe og Ålgård.

Hvordan kjøpe COOP MEGA-produkter på nettet
close

Gå inn på Coop Megas hjemmeside og opprett din egen konto i nettbutikken. Med kontoen din kan du registrere deg og begynne å legge varer i handlekurven samt sjekke kjøpshistorikken din.

Hvordan du får eksklusive fordeler hos COOP MEGA
close

Coop Mega-kunder kan dra nytte av mange eksklusive fordeler i butikken. Du kan abonnere på Coop Megas e-postliste og ikke gå glipp av de gode tilbudene og de siste nyhetene. Bli den første til å motta Coop Megas siste salgstilbud direkte i innboksen din. Glem heller ikke at du kan bli Coop-medlem og få penger tilbake hver gang du handler og motta rabattkuponger på det du handler oftest.

Rabatter som tilbys av COOP MEGA
close

365 Tilbud gir deg de beste katalogene, rabattene og spesialtilbudene fra alle favorittbutikkene dine.

Oppdag utrolige besparelser på dagligvarer, elektronikk, møbler, klær, verktøy, hageartikler, kosmetikk, sportsklær, leker og mye mer.

Vi har en av de største samlingene av kataloger fra noen av de beste butikkene og merkevarene i Norge.

365 Tilbud hjelper deg med å finne de beste tilbudene for å spare tid og penger. Finn de nyeste rabattene og tilbudene i butikker nær deg. Besøk 365 Tilbud i dag og oppdag nye måter å nyte shoppingopplevelsen på! !

ANNONSE
arrowDown

365 Tilbud Copyright © 2024. Alle rettigheter forbeholdes. Det er forbudt å kopiere eller reprodusere tekstene uten skriftlig forhåndsavtale. Produktfotografier, bilder og brosjyrer er kun til illustrasjonsformål. Rabatterte priser kommer fra offisielle distributører som er oppført på dette nettstedet. Tilbudene gjelder fra og til utløpsdatoen eller så lenge lageret rekker. Formålet med dette nettstedet er informativt og kan ikke brukes til å gjøre krav på produktene. Prisene kan variere avhengig av sted.