logo
ANNONSE

De siste KIWI-tilbudene

KIWI kataloger, spesialtilbud, ukentlige annonser og tilbud

KIWI er en norsk dagligvarekjede. Selskapet driver i dag mer enn 690 butikker med over 14 000 ansatte.

Ofte stilte spørsmål om KIWI

Når ble KIWI opprettet?
close

Selskapets historie går tilbake til 1979, da KIWI startet med én liten butikk i Hokksund. I dag har KIWI blitt et av de viktigste norske selskapene som betjener kunder gjennom sin butikkjede og nettbutikk.

Hvilke merker finner jeg hos KIWI?
close

KIWI distribuerer og selger et stort utvalg av lokale og internasjonale merkevarer. Noen av disse inkluderer merker som Folkets, Arctic Prawns, Gronn & Fisk, Season, Pagen, Lambi, Gilde, Prior og mange flere.

Hvordan du kan spare penger hos KIWI
close

Det er mange måter for kundene å spare penger på hos KIWI. KIWI sørger hele tiden for at kundene er fornøyde med kampanjene deres. Du kan sjekke ut KIWIs nåværende ukentlige tilbud som er tilgjengelige på deres hjemmeside for å finne de beste prisene og salgstilbudene for deg.

Hvem er KIWIs viktigste konkurrenter over hele landet?
close

KIWI konkurrerer for det meste med andre lignende butikker og selskaper som også opererer i Norge. Noen av selskapene KIWI konkurrerer med er Nor Dagligvarer Import, Norbygata Dagligvare, A Food Market, EkoMarket, Extra Gran, Coop Mega Storo og Coop.

Er KIWI for tiden åpen?
close

Noen av KIWIs filialer er tilgjengelige mandag til lørdag fra kl. 07.00 til 23.00, med unntak av søndager da det er stengt.

Hvor mange KIWI-butikker finnes det over hele landet?
close

I Norge har KIWI for tiden 701 utsalgssteder i Agder, Innlandet, Møre og Romsdal, Nordland, Oslo, Rogaland, Troms og Finnmark, Trøndelag, Vestfold og Telemark, Vestland og Viken.

Hvordan kjøpe KIWI-produkter på nettet
close

Gå inn på KIWIs hjemmeside og opprett din egen konto i nettbutikken. Med kontoen din kan du registrere deg og begynne å legge varer i handlekurven, samt sjekke kjøpshistorikken din og velge favorittproduktene dine.

Hvordan du får eksklusive fordeler hos KIWI
close

KIWI-kunder kan benytte seg av mange eksklusive fordeler i butikken. Du kan laste ned KIWI-mobilappen og enkelt registrere deg, bruke det digitale trumfkortet ditt, se og bruke bonusen din, samt sjekke kjøpshistorikken din og lese om fordelene med KIWI. I tillegg kan du abonnere på KIWIs e-postliste, slik at du ikke går glipp av gode tilbud og de siste nyhetene. Bli den første til å motta KIWIs siste salgstilbud direkte i innboksen din.

Rabatter som tilbys av KIWI
close

365 Tilbud gir deg de beste katalogene, rabattene og spesialtilbudene fra alle favorittbutikkene dine.

Oppdag utrolige besparelser på dagligvarer, elektronikk, møbler, klær, verktøy, hageartikler, kosmetikk, sportsklær, leker og mye mer.

Vi har en av de største samlingene av kataloger fra noen av de beste butikkene og merkevarene i Norge.

365 Tilbud hjelper deg med å finne de beste tilbudene for å spare tid og penger. Finn de nyeste rabattene og tilbudene i butikker nær deg. Besøk 365 Tilbud i dag og oppdag nye måter å nyte shoppingopplevelsen på!

ANNONSE
arrowDown

365 Tilbud Copyright © 2024. Alle rettigheter forbeholdes. Det er forbudt å kopiere eller reprodusere tekstene uten skriftlig forhåndsavtale. Produktfotografier, bilder og brosjyrer er kun til illustrasjonsformål. Rabatterte priser kommer fra offisielle distributører som er oppført på dette nettstedet. Tilbudene gjelder fra og til utløpsdatoen eller så lenge lageret rekker. Formålet med dette nettstedet er informativt og kan ikke brukes til å gjøre krav på produktene. Prisene kan variere avhengig av sted.