logo
homeIcon
  1. separatorSupermarkeder
  2. separatorREMA 1000
ANNONSE

De siste REMA 1000-tilbudene

REMA 1000 kataloger, spesialtilbud, ukentlige annonser og tilbud

Rema 1000 er en populær dagligvarekjede fra Norge. Selskapet har hovedkontor i Oslo og er representert i mange nordiske land, inkludert over 650 butikker i Norge. De selger dagligvarer, husholdningsartikler og mange andre produkter gjennom sine fysiske butikker, som er uavhengig eid og drevet av franchisetakere.

Ofte stilte spørsmål om REMA 1000

Når ble REMA 1000 opprettet?
close

Rema 1000 ble grunnlagt i 1979 av Odd Reitan. Den første butikken åpnet i Trondheim. Navnet Rema er en forkortelse for Reitan Mat, som betyr Reitans Mat, og tallet 1000 viser til at selskapet tilbyr tusen forskjellige produkter. I årenes løp har selskapet utvidet virksomheten til hele Norge og andre skandinaviske land. I dag driver Rema 1000 butikker i Norge, Danmark, Sverige og Island, og tilbyr et lignende lavpriskonsept.

Hvilke merker finner jeg hos REMA 1000?
close

Rema 1000 tilbyr både kjente merkevarer og egne merkevarer til konkurransedyktige priser. Selskapet legger vekt på å sikre at produktene er ferske og av høy kvalitet, og tilbyr kundene et bredt utvalg av økologiske, lokale og bærekraftige alternativer i hyllene.

Hvordan du kan spare penger hos REMA 1000
close

Rema 1000 er en lavpriskjede, så du sparer alltid penger når du handler i deres butikker. På nettsiden deres kan du abonnere på nyhetsbrevet og finne gode tilbud på de nyeste katalogene.

Hvem er REMA 1000s viktigste konkurrenter over hele landet?
close

Rema 1000 møter konkurranse fra ulike supermarkedkjeder i Norge, som Europris, Coop Norge, Norges Gruppen, ICA Norge og Lidl.

Er REMA 1000 for tiden åpen?
close

Siden hver Rema 1000-franchisebutikk eies av en selvstendig aktør, er det ulike åpningstider og -dager for de ulike butikkene. Du kan få mer informasjon om hver enkelt butikk på https://www.rema.no/butikker.

Hvor mange REMA 1000-butikker finnes det over hele landet?
close

Det finnes mer enn 670 Rema 1000-franchisebutikker i Norge, så du vil alltid finne en butikk i nærheten. Gå til https://www.rema.no/butikker for å finne din nærmeste butikk.

Hvordan kjøpe REMA 1000-produkter på nettet
close

Rema 1000 har ingen nettbutikk. Du kan kjøpe produktene deres i franchisebutikkene og besøke nettsiden deres for å finne de nyeste magasinene og katalogene.

Hvordan du får eksklusive fordeler hos REMA 1000
close

Den beste måten å få eksklusive fordeler hos Rema 1000 er å laste ned gratisappen deres. Du kan også abonnere på nyhetsbrevet deres og følge dem på Instagram, Facebook og YouTube for å holde deg oppdatert om nyheter og tilbud.

Relevant finansiell informasjon om {{store}}
close

365 Tilbud gir deg de beste katalogene, rabattene og spesialtilbudene fra alle favorittbutikkene dine.

Oppdag utrolige besparelser på dagligvarer, elektronikk, møbler, klær, verktøy, hageartikler, kosmetikk, sportsklær, leker og mye mer.

Vi har en av de største samlingene av kataloger fra noen av de beste butikkene og merkevarene i Norge.

365 Tilbud hjelper deg med å finne de beste tilbudene for å spare tid og penger. Finn de nyeste rabattene og tilbudene i butikker nær deg. Besøk 365 Tilbud i dag og oppdag nye måter å nyte shoppingopplevelsen på!

ANNONSE
arrowDown

365 Tilbud Copyright © 2024. Alle rettigheter forbeholdes. Det er forbudt å kopiere eller reprodusere tekstene uten skriftlig forhåndsavtale. Produktfotografier, bilder og brosjyrer er kun til illustrasjonsformål. Rabatterte priser kommer fra offisielle distributører som er oppført på dette nettstedet. Tilbudene gjelder fra og til utløpsdatoen eller så lenge lageret rekker. Formålet med dette nettstedet er informativt og kan ikke brukes til å gjøre krav på produktene. Prisene kan variere avhengig av sted.