ANNONSE

De siste JOKER-tilbudene

JOKER kataloger, spesialtilbud, ukentlige annonser og tilbud.

Joker er en norsk dagligvarekjede som er en del av Norgesgruppen. Selskapets hovedkontor ligger i dag i Oslo. Joker har mer enn 300 filialer i Norge.

Ofte stilte spørsmål om JOKER

Når ble JOKER opprettet?
Open

Dagligvarekjeden ble etablert med sitt nåværende navn i 1997, etter omprofilering av en rekke lokale butikker, blant annet i de tidligere kjedene Nærmat og Lønne. I løpet av de neste årene vokste Joker med stor suksess og ekspanderte i hele regionen. I dag er butikken blitt en av de største dagligvarekjedene i Norge.

Hvilke merker finner jeg hos JOKER?
Open

Joker selger og distribuerer et stort utvalg av lokale og internasjonale varemerker. Noen av disse inkluderer merker som Head & Shoulder, Coca Cola, Pepsi, Red Bull, Jif, Colgate, Urge og Lofoten, blant mange andre.

Hvordan du kan spare penger hos JOKER
Open

Det er flere måter for kundene å spare penger på hos Joker. Joker sørger hele tiden for at kundene er fornøyde med kampanjene deres. Du kan sjekke ut Jokers nåværende ukentlige tilbud på nettsiden deres for å finne de beste prisene og salgstilbudene for deg. Ikke glem at du også kan spare opptil 40% avslag på utvalgte varer.

Hvem er JOKERs viktigste konkurrenter over hele landet?
Open

Joker konkurrerer for det meste med andre lignende butikker og selskaper som også opererer i Norge. Noen av selskapene Joker konkurrerer med er Nor Dagligvarer Import, Norbygata Dagligvare, A Food Market, EkoMarket, Extra Gran og Coop Mega.

Er JOKER for tiden åpen?
Open

Noen av Jokers filialer har åpent mandag til søndag fra kl. 06.00 til 23.00.

Hvor mange JOKER-butikker finnes det over hele landet?
Open

I Norge finnes det i dag ca. 462 Joker-butikker i Agder, Innlandet, Romsdal, Nordland, Oslo, Rogaland, Troms og Finnmark, Trøndelag, Vestfold og Telemark, Vestland og Viken.

Hvordan kjøpe JOKER-produkter på nettet
Open

Gå inn på Jokers hjemmeside og opprett din egen konto i nettbutikken. Med kontoen din kan du registrere deg og begynne å legge varer i handlekurven, samt spore bestillingene dine og velge favorittproduktene dine.

Hvordan du får eksklusive fordeler hos JOKER
Open

Joker-kunder kan benytte seg av mange eksklusive fordeler i butikken. Du kan abonnere på Jokers e-postliste og ikke gå glipp av deres gode tilbud og de siste nyhetene. Bli den første til å motta Jokers siste salgstilbud levert rett i innboksen din.

Rabatter som tilbys av JOKER
Open

365 Tilbud gir deg de beste katalogene, rabattene og spesialtilbudene fra alle favorittbutikkene dine.

Oppdag utrolige besparelser på dagligvarer, elektronikk, møbler, klær, verktøy, hageartikler, kosmetikk, sportsklær, leker og mye mer.

Vi har en av de største samlingene av kataloger fra noen av de beste butikkene og merkevarene i Norge.

365 Tilbud hjelper deg med å finne de beste tilbudene for å spare tid og penger. Finn de nyeste rabattene og tilbudene i butikker nær deg. Besøk 365 Tilbud i dag og oppdag nye måter å nyte shoppingopplevelsen på!

ANNONSE

Copyright © 2023 365 Tilbud. Alle rettigheter forbeholdes. Det er forbudt å kopiere eller reprodusere tekstene uten skriftlig forhåndsavtale. Produktfotografier, bilder og brosjyrer er kun til illustrasjonsformål. Rabatterte priser kommer fra offisielle distributører som er oppført på dette nettstedet. Tilbudene gjelder fra og til utløpsdatoen eller så lenge lageret rekker. Formålet med dette nettstedet er informativt og kan ikke brukes til å gjøre krav på produktene. Prisene kan variere avhengig av sted.