logo

JOKER kundeaviser - Tilbud juli 2024

Gode tilbud i kundeaviser fra JOKER

Joker er en norsk dagligvarekjede som er en del av Norgesgruppen. Selskapets hovedkontor ligger i dag i Oslo. Joker har mer enn 300 filialer i Norge.

Ofte stilte spørsmål om JOKER

Hvordan du kan spare penger hos JOKER

Det er flere måter for kundene å spare penger på hos Joker. Joker sørger hele tiden for at kundene er fornøyde med kampanjene deres. Du kan sjekke ut Jokers nåværende ukentlige tilbud på nettsiden deres for å finne de beste prisene og salgstilbudene for deg. Ikke glem at du også kan spare opptil 40% avslag på utvalgte varer.

Rabatter som tilbys av JOKER

365 Tilbud gir deg de beste katalogene, rabattene og spesialtilbudene fra alle favorittbutikkene dine.

Oppdag utrolige besparelser på dagligvarer, elektronikk, møbler, klær, verktøy, hageartikler, kosmetikk, sportsklær, leker og mye mer.

Vi har en av de største samlingene av kataloger fra noen av de beste butikkene og merkevarene i Norge.

365 Tilbud hjelper deg med å finne de beste tilbudene for å spare tid og penger. Finn de nyeste rabattene og tilbudene i butikker nær deg. Besøk 365 Tilbud i dag og oppdag nye måter å nyte shoppingopplevelsen på!

Når ble JOKER opprettet?

Dagligvarekjeden ble etablert med sitt nåværende navn i 1997, etter omprofilering av en rekke lokale butikker, blant annet i de tidligere kjedene Nærmat og Lønne. I løpet av de neste årene vokste Joker med stor suksess og ekspanderte i hele regionen. I dag er butikken blitt en av de største dagligvarekjedene i Norge.

Er JOKER for tiden åpen?

Noen av Jokers filialer har åpent mandag til søndag fra kl. 06.00 til 23.00.

Hvordan kjøpe JOKER-produkter på nettet

Gå inn på Jokers hjemmeside og opprett din egen konto i nettbutikken. Med kontoen din kan du registrere deg og begynne å legge varer i handlekurven, samt spore bestillingene dine og velge favorittproduktene dine.

Hvilke merker finner jeg hos JOKER?

Joker selger og distribuerer et stort utvalg av lokale og internasjonale varemerker. Noen av disse inkluderer merker som Head & Shoulder, Coca Cola, Pepsi, Red Bull, Jif, Colgate, Urge og Lofoten, blant mange andre.

Hvem er JOKERs viktigste konkurrenter over hele landet?

Joker konkurrerer for det meste med andre lignende butikker og selskaper som også opererer i Norge. Noen av selskapene Joker konkurrerer med er Nor Dagligvarer Import, Norbygata Dagligvare, A Food Market, EkoMarket, Extra Gran og Coop Mega.

Hvor mange JOKER-butikker finnes det over hele landet?

I Norge finnes det i dag ca. 462 Joker-butikker i Agder, Innlandet, Romsdal, Nordland, Oslo, Rogaland, Troms og Finnmark, Trøndelag, Vestfold og Telemark, Vestland og Viken.

Hvordan du får eksklusive fordeler hos JOKER

Joker-kunder kan benytte seg av mange eksklusive fordeler i butikken. Du kan abonnere på Jokers e-postliste og ikke gå glipp av deres gode tilbud og de siste nyhetene. Bli den første til å motta Jokers siste salgstilbud levert rett i innboksen din.

Få de beste tilbudene for å spare stort hos JOKER

De beste tilbudene for å spare hos JOKER

Leter du etter måter å spare penger i din lokale Supermarkeder butikk? Da har du kommet til rett sted!

365 Tilbud gir deg tilgang til over 28 Supermarkeder butikker i Norway inkludert {{store name}} og mange flere.

Bestill tilbud
arrowDown

365 Tilbud Copyright © 2024. Alle rettigheter forbeholdes. Det er forbudt å kopiere eller reprodusere tekstene uten skriftlig forhåndsavtale. Produktfotografier, bilder og brosjyrer er kun til illustrasjonsformål. Rabatterte priser kommer fra offisielle distributører som er oppført på dette nettstedet. Tilbudene gjelder fra og til utløpsdatoen eller så lenge lageret rekker. Formålet med dette nettstedet er informativt og kan ikke brukes til å gjøre krav på produktene. Prisene kan variere avhengig av sted.