logo
ANNONSE

De siste EUROPRIS-tilbudene

EUROPRIS kataloger, spesialtilbud, ukentlige annonser og tilbud

Europris er en norsk dagligvarekjede. Hovedkontoret ligger i dag i Fredrikstad, Norge. Europris har mer enn 100 ansatte og over 100 filialer.

Ofte stilte spørsmål om EUROPRIS

Når ble EUROPRIS opprettet?
close

Selskapet ble etablert i mai 1992 da Wiggo Erichsen åpnet den første Europris-butikken i Stavanger. Senere på 2000-tallet kjøpte Terje Høili opp Europris og utvidet franchisen. I dag er kjeden blitt en av landets mest kjente kjeder, med butikker over hele landet.

Hvilke merker finner jeg hos EUROPRIS?
close

Europris selger og distribuerer et stort utvalg av lokale og internasjonale varemerker. Blant annet merker som Head & Shoulder, Coca Cola, Pepsi, Red Bull, Jif, Colgate og Omo.

Hvordan du kan spare penger hos EUROPRIS
close

Det er mange måter å spare penger på hos Europris. Europris sørger hele tiden for at kundene er fornøyde med kampanjene deres. Du kan sjekke ut Europris' aktuelle ukentlige tilbud på nettsiden deres for å finne de beste prisene og salgstilbudene for deg. I tillegg kan du også melde deg inn i Europris' kundeklubb og få tilgang til spesielle rabatter hver uke.

Hvem er EUROPRISs viktigste konkurrenter over hele landet?
close

Europris konkurrerer for det meste med andre lignende butikker og selskaper som også opererer i Norge. Noen av selskapene Europris konkurrerer med er Nor Dagligvarer Import, Norbygata Dagligvare, A Food Market, EkoMarket, Extra Gran og Coop Mega.

Er EUROPRIS for tiden åpen?
close

Noen av Europris' filialer er åpne mandag til fredag fra kl. 9.00 til 20.00 og lørdager fra kl. 9.00 til 18.00. På søndager er noen butikker stengt.

Hvor mange EUROPRIS-butikker finnes det over hele landet?
close

I Norge finnes det i dag ca. 100 filialer, blant annet i Oslo, Bergen, Trondheim, Egersund, Froland, Jørpeland og Nærbø.

Hvordan kjøpe EUROPRIS-produkter på nettet
close

Gå inn på Europris' hjemmeside og opprett din egen konto i nettbutikken. Med kontoen din kan du registrere deg og begynne å legge varer i handlekurven, samt spore bestillingene dine og velge favorittproduktene dine. Butikken tilbyr også frakt- og leveringstjenester for sine kunder.

Hvordan du får eksklusive fordeler hos EUROPRIS
close

Europris-kunder kan benytte seg av mange eksklusive fordeler i butikken. Du kan abonnere på Europris' e-postliste og ikke gå glipp av de gode tilbudene og de siste nyhetene. Bli den første til å motta Europris' siste salgstilbud direkte i innboksen din.

Rabatter som tilbys av EUROPRIS
close

365 Tilbud gir deg de beste katalogene, rabattene og spesialtilbudene fra alle favorittbutikkene dine.

Oppdag utrolige besparelser på dagligvarer, elektronikk, møbler, klær, verktøy, hageartikler, kosmetikk, sportsklær, leker og mye mer.

Vi har en av de største samlingene av kataloger fra noen av de beste butikkene og merkevarene i Norge.

365 Tilbud hjelper deg med å finne de beste tilbudene for å spare tid og penger. Finn de nyeste rabattene og tilbudene i butikker nær deg. Besøk 365 Tilbud i dag og oppdag nye måter å nyte shoppingopplevelsen på!

ANNONSE
arrowDown

365 Tilbud Copyright © 2024. Alle rettigheter forbeholdes. Det er forbudt å kopiere eller reprodusere tekstene uten skriftlig forhåndsavtale. Produktfotografier, bilder og brosjyrer er kun til illustrasjonsformål. Rabatterte priser kommer fra offisielle distributører som er oppført på dette nettstedet. Tilbudene gjelder fra og til utløpsdatoen eller så lenge lageret rekker. Formålet med dette nettstedet er informativt og kan ikke brukes til å gjøre krav på produktene. Prisene kan variere avhengig av sted.