logo
homeIcon
  1. separatorSupermarkeder
  2. separatorCOOP EXTRA
ANNONSE

De siste COOP EXTRA-tilbudene

COOP EXTRA kataloger, spesialtilbud, ukentlige annonser og tilbud

Extra er en norsk dagligvarekjede som eies av Coop Norge, og er Coops første fellesnordiske kjede. Selskapets hovedkontor ligger i dag i Oslo.

Ofte stilte spørsmål om COOP EXTRA

Når ble COOP EXTRA opprettet?
close

Den første Coop extra-butikken ble åpnet 15. september 2006 i Halden. Den gang var konseptet et supermarked med ferskvarer og faghandelsvarer. I dag fortsetter Coop extra sin virksomhet i regionen med stor suksess.

Hvilke merker finner jeg hos COOP EXTRA?
close

Coop extra selger og distribuerer et bredt utvalg av lokale og internasjonale merkevarer, blant annet Always, Pepsi, Ariel, Nivea, Santa Maria, Rexona, Colgate, Gillette og Kelloyys. Butikken markedsfører også sine egne merkevarer under Xtra private label.

Hvordan du kan spare penger hos COOP EXTRA
close

Det finnes flere måter for kundene å spare penger på hos Coop extra. Coop extra sørger hele tiden for at kundene er fornøyde med kampanjene deres. Du kan sjekke ut Coop extra's nåværende ukentlige tilbud som er tilgjengelig på deres hjemmeside for å finne de beste prisene og salgstilbudene for deg.

Hvem er COOP EXTRAs viktigste konkurrenter over hele landet?
close

Coop extra konkurrerer for det meste med andre lignende butikker og selskaper som også opererer i Norge. Noen av selskapene Coop extra konkurrerer med er Nor Dagligvarer Import, Matkroken, Norbygata, Havens Kolonial, Extra Gran og EkoMarket.

Er COOP EXTRA for tiden åpen?
close

Noen av Coop extra-butikkene er tilgjengelige tirsdag til fredag fra kl. 07.00 til 23.00 og lørdag til mandag fra kl. 09.00 til 21.00.

Hvor mange COOP EXTRA-butikker finnes det over hele landet?
close

I Norge finnes det for tiden 79 **Coop extra**-salgssteder i blant annet Oslo, Auli, Rykkinn, Rasta og Sandvika.

Hvordan kjøpe COOP EXTRA-produkter på nettet
close

Gå inn på Coop extra sine nettsider og opprett din egen konto i nettbutikken. Med kontoen din kan du registrere deg og begynne å legge varer i handlekurven samt sjekke kjøpshistorikken din.

Hvordan du får eksklusive fordeler hos COOP EXTRA
close

Coop extra-kunder kan benytte seg av mange eksklusive fordeler i butikken. Du kan abonnere på Coop extra sin mailingliste og ikke gå glipp av gode tilbud og de siste nyhetene. Bli den første til å motta Coop extra sine siste salgstilbud direkte i innboksen din. Glem heller ikke at du kan bli Coop-medlem og få penger tilbake hver gang du handler og motta rabattkuponger på det du handler oftest.

Rabatter som tilbys av COOP EXTRA
close

365 Tilbud gir deg de beste katalogene, rabattene og spesialtilbudene fra alle favorittbutikkene dine.

Oppdag utrolige besparelser på dagligvarer, elektronikk, møbler, klær, verktøy, hageartikler, kosmetikk, sportsklær, leker og mye mer.

Vi har en av de største samlingene av kataloger fra noen av de beste butikkene og merkevarene i Norge.

365 Tilbud hjelper deg med å finne de beste tilbudene for å spare tid og penger. Finn de nyeste rabattene og tilbudene i butikker nær deg. Besøk 365 Tilbud i dag og oppdag nye måter å nyte shoppingopplevelsen på!

ANNONSE
arrowDown

365 Tilbud Copyright © 2024. Alle rettigheter forbeholdes. Det er forbudt å kopiere eller reprodusere tekstene uten skriftlig forhåndsavtale. Produktfotografier, bilder og brosjyrer er kun til illustrasjonsformål. Rabatterte priser kommer fra offisielle distributører som er oppført på dette nettstedet. Tilbudene gjelder fra og til utløpsdatoen eller så lenge lageret rekker. Formålet med dette nettstedet er informativt og kan ikke brukes til å gjøre krav på produktene. Prisene kan variere avhengig av sted.