logo
homeIcon
  1. separatorMote
  2. separatorJACK & JONES
ANNONSE

JACK & JONES kundeaviser - Aktuelle tilbud

Gode tilbud i kundeaviser fra JACK & JONES

Jack & Jones er et dansk motemerke med hovedkontor i Brande. Selskapet har virksomhet i 19 land, inkludert Norge. De selger klær, sko og tilbehør til menn gjennom egne butikker og nettbutikker.

Ofte stilte spørsmål om JACK & JONES

Hvordan du kan spare penger hos JACK & JONES

Du kan spare penger hos Jack & Jones ved å benytte deg av deres online-tilbud. Besøk nettsiden deres for å finne supergode tilbud i salgsseksjonen, og meld deg på nyhetsbrevet for å få 10 % rabatt på din første bestilling.

Rabatter som tilbys av JACK & JONES

365 Tilbud gir deg de beste katalogene, rabattene og spesialtilbudene fra alle favorittbutikkene dine.

Oppdag utrolige besparelser på dagligvarer, elektronikk, møbler, klær, verktøy, hageartikler, kosmetikk, sportsklær, leker og mye mer.

Vi har en av de største samlingene av kataloger fra noen av de beste butikkene og merkevarene i Norge.

365 Tilbud hjelper deg med å finne de beste tilbudene for å spare tid og penger. Finn de nyeste rabattene og tilbudene i butikker nær deg. Besøk 365 Tilbud i dag og oppdag nye måter å nyte shoppingopplevelsen på!

Når ble JACK & JONES opprettet?

Jack & Jones ble grunnlagt for mer enn 25 år siden. I begynnelsen produserte merket små jeans-kolleksjoner. I løpet av årene vokste Jack & Jones enormt og utvidet produktutvalget.

I dag har selskapet virksomhet i mer enn 19 land. I Norge finner du mer enn 60 butikker i Oslo, Ålesund, Tiller, Gjøvik, Sandnes, Straume, Larvik, Kongsberg, Levanger, Ski og mange andre byer.

Er JACK & JONES for tiden åpen?

Dager og åpningstider varierer fra butikk til butikk. Du kan få mer informasjon om din nærmeste butikk på https://www.jackjones.com/en-no/find-store.

Hvordan kjøpe JACK & JONES-produkter på nettet

Jack & Jones har en nettbutikk der kundene kan få detaljert produktinformasjon, finne alle priser, kjøpe produktene og spore bestillingene sine. Selskapet tilbyr leveringstjenester, Click & Collect og eksklusive tilbud på nettet.

Hvilke merker finner jeg hos JACK & JONES?

Jack & Jones selger produkter under eget varemerke. Selskapet designer, produserer og selger klær av høy kvalitet. Alle produktene er laget av førsteklasses materialer og følger de høyeste standarder.

Hvem er JACK & JONESs viktigste konkurrenter over hele landet?

Jack & Jones konkurrerer med andre motemerker i Norge, som Indiska, J. Lindeberg, Ilse Jacobsen og Acne Studios.

Hvor mange JACK & JONES-butikker finnes det over hele landet?

Det finnes 67 Jack & Jones-butikker i Norge. De fleste av butikkene ligger i nærheten av Oslo, men du kan også finne butikker i andre deler av landet. Besøk https://www.jackjones.com/en-no/find-store for å finne butikker i nærheten av deg.

Hvordan du får eksklusive fordeler hos JACK & JONES

Meld deg på Jack & Jones' nyhetsbrev for å få eksklusive fordeler, for eksempel forhåndstilgang, gaver, spesialtilbud og bursdagsgave. Som medlem får du også 10 % rabatt på din første bestilling og informasjon om de nyeste trendene. Du kan også laste ned Jack & Jones-appen for å handle raskere og enklere.

ANNONSE
arrowDown

365 Tilbud Copyright © 2024. Alle rettigheter forbeholdes. Det er forbudt å kopiere eller reprodusere tekstene uten skriftlig forhåndsavtale. Produktfotografier, bilder og brosjyrer er kun til illustrasjonsformål. Rabatterte priser kommer fra offisielle distributører som er oppført på dette nettstedet. Tilbudene gjelder fra og til utløpsdatoen eller så lenge lageret rekker. Formålet med dette nettstedet er informativt og kan ikke brukes til å gjøre krav på produktene. Prisene kan variere avhengig av sted.