logo
ANNONSE

De siste BMW-tilbudene

BMW kataloger, spesialtilbud, ukentlige annonser og tilbud

BMW (Bayerische Motoren Werke AG) er en tysk multinasjonal produsent av luksusbiler og motorsykler. Selskapet har en betydelig motorsporthistorie, spesielt innen touringbiler, sportsbiler og Isle of Man TT.

BMW har hovedkontor i München og produserer biler i Tyskland, Brasil, Kina, India, Mexico, Nederland, Sør-Afrika, Storbritannia og USA.

Ofte stilte spørsmål om BMW

Når ble BMW opprettet?
close

Otto Flugmaschinenfabrik ble grunnlagt i 1910 av Gustav Otto i Bayern. I 1922 ble selskapet omdøpt til Bayerische Motoren Werke (BMW).

BMWs første produkt var en rekkesekser flymotor som ble utviklet våren 1917. Etter første verdenskrig fortsatte BMW å produsere motorsykkelmotorer, landbruksutstyr, husholdningsartikler og jernbanebremser. BMW ble bilprodusent i 1928 da selskapet kjøpte Fahrzeugfabrik Eisenach.

Flymotorer, motorsykler og biler skulle bli BMWs hovedprodukter frem til andre verdenskrig. Under krigen konsentrerte BMW seg om produksjon av flymotorer.

Hvilke merker finner jeg hos BMW?
close

Biler markedsføres under merkene BMW, Mini og Rolls-Royce, og motorsykler markedsføres under merket BMW Motorrad.

Hvordan du kan spare penger hos BMW
close

Det er mange måter å spare penger på BMW. Du kan se de nyeste tilbudene på BMWs nettside eller abonnere på nyhetsbrevet for å motta de siste nyhetene.

Hvem er BMWs viktigste konkurrenter over hele landet?
close

BMW konkurrerer med lignende selskaper som Tata Motors, Mitsubishi Motors, Mercedes-Benz Group, Nissan Motor, Volkswagen, Toyota Motor Corporation og Ford Motor.

Er BMW for tiden åpen?
close

BMW åpner dørene fra mandag til fredag fra kl. 8.00 til 16.00.

Hvor mange BMW-butikker finnes det over hele landet?
close

BMW har et globalt salgsnettverk med over 65 butikker i mer enn 140 land.

Hvordan kjøpe BMW-produkter på nettet
close

BMWs nettsted kan du prissette en bil, få biltilbehør og kjøpe originale varer. I tillegg finnes det en seksjon der du kan finne informasjon om økonomi og tjenester, og kontakte butikkmedarbeidere hvis du trenger hjelp.

Hvordan du får eksklusive fordeler hos BMW
close

Du bør besøke 365 Tilbud for å finne de nyeste BMW-katalogene og nyte godt av de beste kampanjene for å spare på alt du trenger. Du kan også følge BMW på Instagram, Facebook, Twitter og YouTube for å få informasjon, rabatter og kuponger. -

Rabatter som tilbys av BMW
close

365 Tilbud gir deg de beste katalogene, rabattene og spesialtilbudene fra alle favorittbutikkene dine.

Oppdag utrolige besparelser på dagligvarer, elektronikk, møbler, klær, verktøy, hageartikler, kosmetikk, sportsklær, leker og mye mer.

Vi har en av de største samlingene av kataloger fra noen av de beste butikkene og merkevarene i Norge.

365 Tilbud hjelper deg med å finne de beste tilbudene for å spare tid og penger. Finn de nyeste rabattene og tilbudene i butikker nær deg. Besøk 365 Tilbud i dag og oppdag nye måter å nyte shoppingopplevelsen på!

ANNONSE
arrowDown

365 Tilbud Copyright © 2024. Alle rettigheter forbeholdes. Det er forbudt å kopiere eller reprodusere tekstene uten skriftlig forhåndsavtale. Produktfotografier, bilder og brosjyrer er kun til illustrasjonsformål. Rabatterte priser kommer fra offisielle distributører som er oppført på dette nettstedet. Tilbudene gjelder fra og til utløpsdatoen eller så lenge lageret rekker. Formålet med dette nettstedet er informativt og kan ikke brukes til å gjøre krav på produktene. Prisene kan variere avhengig av sted.