logo
homeIcon
  1. separatorAndre
  2. separatorTUPPERWARE
ANNONSE

De siste TUPPERWARE-tilbudene

TUPPERWARE kataloger, spesialtilbud, ukentlige annonser og tilbud

Tupperware er et velkjent varemerke for matoppbevaringsbeholdere og kjøkkenprodukter. Selskapet har hovedkontor i USA, og opererer i en rekke land over hele verden, inkludert Norge. Tupperware-produktene selges gjennom autoriserte konsulenter som arrangerer homeparties for å vise frem og selge varene.

Ofte stilte spørsmål om TUPPERWARE

Når ble TUPPERWARE opprettet?
close

Tupperwares historie går tilbake til 1940-tallet, da den amerikanske oppfinneren Earl Tupper utviklet en serie plastbeholdere for oppbevaring av mat. På 1960-tallet ekspanderte Tupperware globalt og nådde mange europeiske land, deriblant Norge.

I årenes løp har varemerket fortsatt å utvikle seg med nye produkter og fokus på bærekraftige løsninger. I dag er Tupperware et globalt anerkjent varemerke.

Hvilke merker finner jeg hos TUPPERWARE?
close

Tupperware designer, produserer og selger sin egen produktserie. Varemerket er kjent for sin høykvalitetsplast som er trygg for oppbevaring av mat. Tupperware-produktene skiller seg ut med sin holdbarhet, praktiske egenskaper og innovative design.

Hvordan du kan spare penger hos TUPPERWARE
close

Det er veldig enkelt å spare penger hos Tupperware. Du kan gå inn på Tupperwares nettside for å finne de ukentlige katalogene og se de nyeste tilbudene, eller abonnere på nyhetsbrevet for å holde deg informert om kampanjer og tilbud. Du kan også kontakte en konsulent for å få hjelp og tips til å spare og få eksklusive rabatter.

Hvem er TUPPERWAREs viktigste konkurrenter over hele landet?
close

Tupperwares største konkurrenter i Norge er Rubbermaid, IKEA, Pyrex og Lock & Lock.

Er TUPPERWARE for tiden åpen?
close

Åpningstider og -dager varierer fra konsulent til konsulent. Du kan besøke https://www.**Tupperware**.no/connect for å kontakte din nærmeste konsulent og få mer informasjon.

Hvor mange TUPPERWARE-butikker finnes det over hele landet?
close

Det finnes tusenvis av konsulenter over hele landet. Besøk https://www.**Tupperware**.no/connect for å finne din nærmeste Tupperware Party.

Hvordan du får eksklusive fordeler hos TUPPERWARE
close

Tupperware har ingen nettbutikk i Norge. Du kan gå inn på nettsiden deres for å finne de nyeste katalogene og tilbudene, abonnere på nyhetsbrevet og finne konsulenter i nærheten av deg. Du kan kjøpe Tupperware-produkter gjennom deres autoriserte nettverk av konsulenter, som arrangerer homeparties for å vise frem produktene.

Rabatter som tilbys av TUPPERWARE
close

365 Tilbud gir deg de beste katalogene, rabattene og spesialtilbudene fra alle favorittbutikkene dine.

Oppdag utrolige besparelser på dagligvarer, elektronikk, møbler, klær, verktøy, hageartikler, kosmetikk, sportsklær, leker og mye mer.

Vi har en av de største samlingene av kataloger fra noen av de beste butikkene og merkevarene i Norge.

365 Tilbud hjelper deg med å finne de beste tilbudene for å spare tid og penger. Finn de nyeste rabattene og tilbudene i butikker nær deg. Besøk 365 Tilbud i dag og oppdag nye måter å nyte shoppingopplevelsen på!

ANNONSE
arrowDown

365 Tilbud Copyright © 2024. Alle rettigheter forbeholdes. Det er forbudt å kopiere eller reprodusere tekstene uten skriftlig forhåndsavtale. Produktfotografier, bilder og brosjyrer er kun til illustrasjonsformål. Rabatterte priser kommer fra offisielle distributører som er oppført på dette nettstedet. Tilbudene gjelder fra og til utløpsdatoen eller så lenge lageret rekker. Formålet med dette nettstedet er informativt og kan ikke brukes til å gjøre krav på produktene. Prisene kan variere avhengig av sted.