logo
homeIcon
  1. separatorAndre
  2. separatorPLANTASJEN
ANNONSE

De siste PLANTASJEN-tilbudene

PLANTASJEN kataloger, spesialtilbud, ukentlige annonser og tilbud

Plantasjen er en skandinavisk forhandler av hageprodukter og planter. Selskapet har 128 butikker i Norden, inkludert 73 butikker i Norge. De selger produktene sine både på nett og i fysiske butikker.

Ofte stilte spørsmål om PLANTASJEN

Når ble PLANTASJEN opprettet?
close

Plantasjen ble grunnlagt i Norge for over 35 år siden. Siden den gang har selskapet ekspandert til å bli en av Nordens ledende forhandlere av planter, blomster, hageredskaper og relaterte produkter. I dag har selskapet 73 butikker i Norge, 43 butikker i Sverige, 12 butikker i Finland og en nettbutikk.

Hvilke merker finner jeg hos PLANTASJEN?
close

Plantasjen selger et bredt utvalg av merker relatert til hagearbeid og planter. Noen populære merker hos Plantasjen er Fiskars, Gardena, Weber, Miracle-Gro, Lechuza, Hozelock, BioBizz, Eureka, Seramis og deres eget merke Plantasjen.

Hvordan du kan spare penger hos PLANTASJEN
close

Det er mange måter å spare penger på hos Plantasjen. Gå inn på nettsiden deres for å finne fantastiske tilbud, blant annet på krukker og hagemøbler. Du kan også abonnere på nyhetsbrevet deres for å få de siste nyhetene og tilbudene, og bli medlem av kundeklubben deres for å få tilgang til mange eksklusive fordeler.

Hvem er PLANTASJENs viktigste konkurrenter over hele landet?
close

Plantasjen konkurrerer med andre hageforhandlere i Norge, som Europris, Hageland, Plantorama og Felleskjøpet.

Er PLANTASJEN for tiden åpen?
close

Plantasjens butikker åpner dørene hver dag. De fleste butikkene åpner kl. 10.00. De stenger kl. 20.00 på hverdager og kl. 18.00 i helgene. Åpningstidene kan variere fra butikk til butikk. Du finner mer informasjon på https://www.plantasjen.no/butikker/.

Hvor mange PLANTASJEN-butikker finnes det over hele landet?
close

Det finnes 73 Plantasjen-butikker i Norge. Den byen med flest butikker er Oslo, med åtte butikker. For å finne en Plantasjen-butikk nær deg, besøk https://www.Plantasjen.no/butikker/.

Hvordan kjøpe PLANTASJEN-produkter på nettet
close

Du kan kjøpe Plantasjen-produkter direkte fra nettsiden deres og nyte godt av hjemlevering, Click & Collect innen 24 timer, eksklusive tilbud og fantastiske fordeler for deg som er medlem av kundeklubben deres.

Hvordan du får eksklusive fordeler hos PLANTASJEN
close

Du kan melde deg inn i Plantasjens kundeklubb gratis for å få eksklusive fordeler. Som medlem får du 2 % bonus på alt du kjøper, eksklusive medlemstilbud, en gave på bursdagen din og nyttige tips i Plantebordet, deres hageprogram.

Rabatter som tilbys av PLANTASJEN
close

365 Tilbud gir deg de beste katalogene, rabattene og spesialtilbudene fra alle favorittbutikkene dine.

Oppdag utrolige besparelser på dagligvarer, elektronikk, møbler, klær, verktøy, hageartikler, kosmetikk, sportsklær, leker og mye mer.

Vi har en av de største samlingene av kataloger fra noen av de beste butikkene og merkevarene i Norge.

365 Tilbud hjelper deg med å finne de beste tilbudene for å spare tid og penger. Finn de nyeste rabattene og tilbudene i butikker nær deg. Besøk 365 Tilbud i dag og oppdag nye måter å nyte shoppingopplevelsen på!

ANNONSE
arrowDown

365 Tilbud Copyright © 2024. Alle rettigheter forbeholdes. Det er forbudt å kopiere eller reprodusere tekstene uten skriftlig forhåndsavtale. Produktfotografier, bilder og brosjyrer er kun til illustrasjonsformål. Rabatterte priser kommer fra offisielle distributører som er oppført på dette nettstedet. Tilbudene gjelder fra og til utløpsdatoen eller så lenge lageret rekker. Formålet med dette nettstedet er informativt og kan ikke brukes til å gjøre krav på produktene. Prisene kan variere avhengig av sted.