logo
homeIcon
  1. separatorAndre
  2. separatorDYREGO ZOO
ANNONSE

De siste DYREGO ZOO-tilbudene

DYREGO ZOO kataloger, spesialtilbud, ukentlige annonser og tilbud

Dyrego Zoo er en kjede av dyrebutikker fra Norge som har spesialisert seg på salg av dyrefôr og tilbehør. I tillegg tilbyr de dyr. Selskapet opererer gjennom sin nettbutikk og 10 fysiske butikker.

Ofte stilte spørsmål om DYREGO ZOO

Når ble DYREGO ZOO opprettet?
close

Dyrego Zoo ble grunnlagt i 1999 av ekteparet Juul, som drev dyrebutikker i Oslo siden 1983. En tid senere, nærmere bestemt i 2000, slo Juul seg sammen med ekteparet Evjeberg, og begge familiene etablerte dyrebutikkjeden Dyrego Zoo.

I dag drives selskapet i samarbeid med andre generasjon av begge familiene. Samtidig har selskapet utviklet sin kommersielle virksomhet gjennom nettbutikken og 9 fysiske butikker rundt om i Norge, blant annet på Manglerud, Holmlia, Lambertseter, Sandvika og Oslo City. I tillegg har de 1 butikk til i Sverige.

Hvilke merker finner jeg hos DYREGO ZOO?
close

Dyrego Zoo tilbyr en omfattende liste over merker, bare for å nevne noen, inkluderer Acana, Bozita, EarthRated, Eheim, Eldorado, Orlux, Oster, Erven Trading, Pedigree, PetHead, PetRebels, Bunny-Nature, Buster, ACME, Akita og mye mer.

Hvordan du kan spare penger hos DYREGO ZOO
close

I Dyrego Zoo kan du spare penger ved å dra nytte av alle de rimelige prisene, spesialtilbudene og kampanjene. Ved siden av dette gir det gratis levering fra et bestemt kjøpsbeløp og tilbyr eksklusive fordeler for de som er medlem av kundeklubben.

Hvem er DYREGO ZOOs viktigste konkurrenter over hele landet?
close

Noen av Dyrego Zoos hovedkonkurrenter i Norge er Oslo Pet Shop, Buster Hund og Katt, PetXL og flere andre.

Er DYREGO ZOO for tiden åpen?
close

Butikkene til Dyrego Zoo åpner dørene til forskjellige tider. Vanligvis er de åpne mandag til fredag fra kl. 10.00 til 21.00 og lørdag fra kl. 10.00 til 18.00.

Hvor mange DYREGO ZOO-butikker finnes det over hele landet?
close

Dyrego Zoo har 9 butikker i Norge og 1 i Sverige. Gå til https://dyrego.no/butikkene for å finne den nærmeste for deg.

Hvordan kjøpe DYREGO ZOO-produkter på nettet
close

I Dyrego Zoo kan du handle direkte fra nettsiden som tilbyr eksklusive fordeler, spesialtilbud og gratis levering. Det er også mulig å hente ordren i en fysisk butikk.

Hvordan du får eksklusive fordeler hos DYREGO ZOO
close

Den beste måten å spare penger hos Dyrego Zoo er å opprette en konto i nettbutikken og dra nytte av alle de gode tilbudene. I tillegg tilbys det eksklusive fordeler for de som ønsker å være medlem av kundeklubben. Ved å følge de sosiale mediene kan du også bli informert om de siste nyhetene.

Rabatter som tilbys av DYREGO ZOO
close

365 Tilbud gir deg de beste katalogene, rabattene og spesialtilbudene fra alle favorittbutikkene dine.

Oppdag utrolige besparelser på dagligvarer, elektronikk, møbler, klær, verktøy, hageartikler, kosmetikk, sportsklær, leker og mye mer.

Vi har en av de største samlingene av kataloger fra noen av de beste butikkene og merkevarene i Norge.

365 Tilbud hjelper deg med å finne de beste tilbudene for å spare tid og penger. Finn de nyeste rabattene og tilbudene i butikker nær deg. Besøk 365 Tilbud i dag og oppdag nye måter å nyte shoppingopplevelsen på!

ANNONSE
arrowDown

365 Tilbud Copyright © 2024. Alle rettigheter forbeholdes. Det er forbudt å kopiere eller reprodusere tekstene uten skriftlig forhåndsavtale. Produktfotografier, bilder og brosjyrer er kun til illustrasjonsformål. Rabatterte priser kommer fra offisielle distributører som er oppført på dette nettstedet. Tilbudene gjelder fra og til utløpsdatoen eller så lenge lageret rekker. Formålet med dette nettstedet er informativt og kan ikke brukes til å gjøre krav på produktene. Prisene kan variere avhengig av sted.