logo
homeIcon
  1. separatorAndre
  2. separatorDYREGO ZOO

DYREGO ZOO kundeaviser - Tilbud juli 2024

Gode tilbud i kundeaviser fra DYREGO ZOO

Dyrego Zoo er en kjede av dyrebutikker fra Norge som har spesialisert seg på salg av dyrefôr og tilbehør. I tillegg tilbyr de dyr. Selskapet opererer gjennom sin nettbutikk og 10 fysiske butikker.

Ofte stilte spørsmål om DYREGO ZOO

Hvordan du kan spare penger hos DYREGO ZOO

I Dyrego Zoo kan du spare penger ved å dra nytte av alle de rimelige prisene, spesialtilbudene og kampanjene. Ved siden av dette gir det gratis levering fra et bestemt kjøpsbeløp og tilbyr eksklusive fordeler for de som er medlem av kundeklubben.

Rabatter som tilbys av DYREGO ZOO

365 Tilbud gir deg de beste katalogene, rabattene og spesialtilbudene fra alle favorittbutikkene dine.

Oppdag utrolige besparelser på dagligvarer, elektronikk, møbler, klær, verktøy, hageartikler, kosmetikk, sportsklær, leker og mye mer.

Vi har en av de største samlingene av kataloger fra noen av de beste butikkene og merkevarene i Norge.

365 Tilbud hjelper deg med å finne de beste tilbudene for å spare tid og penger. Finn de nyeste rabattene og tilbudene i butikker nær deg. Besøk 365 Tilbud i dag og oppdag nye måter å nyte shoppingopplevelsen på!

Når ble DYREGO ZOO opprettet?

Dyrego Zoo ble grunnlagt i 1999 av ekteparet Juul, som drev dyrebutikker i Oslo siden 1983. En tid senere, nærmere bestemt i 2000, slo Juul seg sammen med ekteparet Evjeberg, og begge familiene etablerte dyrebutikkjeden Dyrego Zoo.

I dag drives selskapet i samarbeid med andre generasjon av begge familiene. Samtidig har selskapet utviklet sin kommersielle virksomhet gjennom nettbutikken og 9 fysiske butikker rundt om i Norge, blant annet på Manglerud, Holmlia, Lambertseter, Sandvika og Oslo City. I tillegg har de 1 butikk til i Sverige.

Er DYREGO ZOO for tiden åpen?

Butikkene til Dyrego Zoo åpner dørene til forskjellige tider. Vanligvis er de åpne mandag til fredag fra kl. 10.00 til 21.00 og lørdag fra kl. 10.00 til 18.00.

Hvordan kjøpe DYREGO ZOO-produkter på nettet

I Dyrego Zoo kan du handle direkte fra nettsiden som tilbyr eksklusive fordeler, spesialtilbud og gratis levering. Det er også mulig å hente ordren i en fysisk butikk.

Hvilke merker finner jeg hos DYREGO ZOO?

Dyrego Zoo tilbyr en omfattende liste over merker, bare for å nevne noen, inkluderer Acana, Bozita, EarthRated, Eheim, Eldorado, Orlux, Oster, Erven Trading, Pedigree, PetHead, PetRebels, Bunny-Nature, Buster, ACME, Akita og mye mer.

Hvem er DYREGO ZOOs viktigste konkurrenter over hele landet?

Noen av Dyrego Zoos hovedkonkurrenter i Norge er Oslo Pet Shop, Buster Hund og Katt, PetXL og flere andre.

Hvor mange DYREGO ZOO-butikker finnes det over hele landet?

Dyrego Zoo har 9 butikker i Norge og 1 i Sverige. Gå til https://dyrego.no/butikkene for å finne den nærmeste for deg.

Hvordan du får eksklusive fordeler hos DYREGO ZOO

Den beste måten å spare penger hos Dyrego Zoo er å opprette en konto i nettbutikken og dra nytte av alle de gode tilbudene. I tillegg tilbys det eksklusive fordeler for de som ønsker å være medlem av kundeklubben. Ved å følge de sosiale mediene kan du også bli informert om de siste nyhetene.

Få de beste tilbudene for å spare stort hos DYREGO ZOO

De beste tilbudene for å spare hos DYREGO ZOO

Leter du etter måter å spare penger i din lokale Andre butikk? Da har du kommet til rett sted!

365 Tilbud gir deg tilgang til over 24 Andre butikker i Norway inkludert {{store name}} og mange flere.

Bestill tilbud
arrowDown

365 Tilbud Copyright © 2024. Alle rettigheter forbeholdes. Det er forbudt å kopiere eller reprodusere tekstene uten skriftlig forhåndsavtale. Produktfotografier, bilder og brosjyrer er kun til illustrasjonsformål. Rabatterte priser kommer fra offisielle distributører som er oppført på dette nettstedet. Tilbudene gjelder fra og til utløpsdatoen eller så lenge lageret rekker. Formålet med dette nettstedet er informativt og kan ikke brukes til å gjøre krav på produktene. Prisene kan variere avhengig av sted.