logo
homeIcon
  1. separatorAndre
  2. separatorTHANSEN
ANNONSE

De siste THANSEN-tilbudene

THANSEN kataloger, spesialtilbud, ukentlige annonser og tilbud

Thansen er en norsk forhandler av bil-, bolig- og fritidsartikler. Selskapet har hovedkontor i Oslo, 44 butikker over hele Norge og en nettbasert markedsplass. De selger utstyr og tilbehør til biler, sykler og motorsykler, elektronikk, verktøy, friluftsutstyr og mye mer.

Ofte stilte spørsmål om THANSEN

Når ble THANSEN opprettet?
close

Thansens historie går tilbake til 1973, da selskapet Torshov Bilrekvisita ble grunnlagt i Oslo. I løpet av årene styrket selskapet sin posisjon i bilbransjen og åpnet mange butikker over hele Norge.

I januar 2017 kjøpte danske Thansen opp Torshov Bilrekvisita, noe som førte til en utvidelse av sortimentet til over 250 000 artikler. I dag har Thansen over 40 butikker i Norge, blant annet i Oslo, Steinkjer, Trondheim, Namsos, Orkanger, Kristiansund, Mosjøen, Ålesund, Lillehammer, Elverum og mange andre byer.

Hvilke merker finner jeg hos THANSEN?
close

Thansen tilbyr mange kvalitetsmerker som Agc, Bridgestone, Corteco, Decent, DEFA, GKN, Haynes, Icon, JBL, Kicker, Lex Parts, Mickey Parts, Namsos, Orkanger, Panasonic, Quality, Rubin, Shimano, Thansen, Uvex, Vredestein, Würth, Xmax, Yamaha, Zanussi, Aiv, Brembo og Danfender.

Hvordan du kan spare penger hos THANSEN
close

Det er mange måter å spare penger på hos Thansen. Du kan besøke Outlet-seksjonen på nettsiden for å finne gode tilbud, dra nytte av sesongbaserte tilbud som Black Friday, eller abonnere på nyhetsbrevet for å få de siste nyhetene og tilbudene.

Hvem er THANSENs viktigste konkurrenter over hele landet?
close

Thansens største konkurrenter er Harald Nyborg, Bilka, Føtex og SCO.

Er THANSEN for tiden åpen?
close

Thansen har åpent fra mandag til lørdag. Åpningstidene kan variere avhengig av beliggenhet. Du finner mer informasjon om hver enkelt butikk på https://www.**Thansen**.no/butikker.

Hvor mange THANSEN-butikker finnes det over hele landet?
close

Det finnes 44 Thansen-butikker over hele Norge. Du finner butikker over hele landet. Besøk https://www.**Thansen**.no/butikker for å finne din nærmeste butikk.

Hvordan kjøpe THANSEN-produkter på nettet
close

Du kan handle på nett via Thansens hjemmeside og nyte godt av eksklusive tilbud, lave fraktpriser, rask levering, Click & Collect og 365 dagers returrett.

Hvordan du får eksklusive fordeler hos THANSEN
close

Den beste måten å få eksklusive fordeler hos Thansen er å abonnere på nyhetsbrevet deres. Du kan også følge dem på Facebook for å holde deg oppdatert om nyheter, arrangementer og tilbud.

Rabatter som tilbys av THANSEN
close

365 Tilbud gir deg de beste katalogene, rabattene og spesialtilbudene fra alle favorittbutikkene dine.

Oppdag utrolige besparelser på dagligvarer, elektronikk, møbler, klær, verktøy, hageartikler, kosmetikk, sportsklær, leker og mye mer.

Vi har en av de største samlingene av kataloger fra noen av de beste butikkene og merkevarene i Norge.

365 Tilbud hjelper deg med å finne de beste tilbudene for å spare tid og penger. Finn de nyeste rabattene og tilbudene i butikker nær deg. Besøk 365 Tilbud i dag og oppdag nye måter å nyte shoppingopplevelsen på!

ANNONSE
arrowDown

365 Tilbud Copyright © 2024. Alle rettigheter forbeholdes. Det er forbudt å kopiere eller reprodusere tekstene uten skriftlig forhåndsavtale. Produktfotografier, bilder og brosjyrer er kun til illustrasjonsformål. Rabatterte priser kommer fra offisielle distributører som er oppført på dette nettstedet. Tilbudene gjelder fra og til utløpsdatoen eller så lenge lageret rekker. Formålet med dette nettstedet er informativt og kan ikke brukes til å gjøre krav på produktene. Prisene kan variere avhengig av sted.