logo
homeIcon
  1. separatorAndre
  2. separatorNISSAN

NISSAN kundeaviser - Aktuelle tilbud

Gode tilbud i kundeaviser fra NISSAN

Nissan er en japansk multinasjonal bilprodusent. Hovedkontoret ligger i Yokohama i Kanagawa Prefecture i Japan. Nissan har i dag mer enn 100 000 ansatte på verdensbasis.

Ofte stilte spørsmål om NISSAN

Hvordan du kan spare penger hos NISSAN

Det er mange måter å spare penger på hos Nissan. Nissan sørger hele tiden for at kundene er fornøyde med kampanjene deres. Du kan sjekke ut Nissans ukentlige tilbud på nettsiden deres for å finne de beste prisene og tilbudene.

Rabatter som tilbys av NISSAN

365 Tilbud gir deg de beste katalogene, rabattene og spesialtilbudene fra alle favorittbutikkene dine.

Oppdag utrolige besparelser på dagligvarer, elektronikk, møbler, klær, verktøy, hageartikler, kosmetikk, sportsklær, leker og mye mer.

Vi har en av de største samlingene av kataloger fra noen av de beste butikkene og merkevarene i Norge.

365 Tilbud hjelper deg med å finne de beste tilbudene for å spare tid og penger. Finn de nyeste rabattene og tilbudene i butikker nær deg. Besøk 365 Tilbud i dag og oppdag nye måter å nyte shoppingopplevelsen på!

Når ble NISSAN opprettet?

Nissans historie går tilbake til begynnelsen av 1900-tallet, med Nissan zaibatsu, som nå heter Nissan Group. Siden 1999 har Nissan vært en del av Renault-Nissan-Mitsubishi-alliansen, et partnerskap mellom Nissan og Mitsubishi Motors i Japan og Renault i Frankrike. I løpet av det siste århundret har Nissan ekspandert til flere europeiske land, blant annet Norge.

Er NISSAN for tiden åpen?

Noen av Nissans forhandlere og utsalgssteder er tilgjengelige mandag til lørdag fra kl. 10.00 til 20.00, med unntak av søndager da de fleste butikkene er stengt.

Hvordan kjøpe NISSAN-produkter på nettet

Gå inn på Nissans hjemmeside og opprett din egen konto i deres nettbutikk. Med kontoen din kan du registrere deg og begynne å legge varer i handlekurven, samt spore bestillingene dine og velge favorittproduktene dine.

Hvilke merker finner jeg hos NISSAN?

Selskapet selger bilene sine under merkene Nissan og Infiniti, og tidligere Datsun, med egne ytelsestuningprodukter under navnet Nismo.

Hvem er NISSANs viktigste konkurrenter over hele landet?

Nissan konkurrerer for det meste med andre lignende butikker og selskaper som også opererer i Norge. Noen av selskapene Nissan konkurrerer med er MMC Norge, Drivemac, HBI Norge, Nettbil og Auto Connect.

Hvor mange NISSAN-butikker finnes det over hele landet?

I Norge finnes det for tiden 60 Nissan-forhandlere i blant annet Bodø, Ålesund, Bergen, Fredrikstad, Oslo, Kristiansand, Stavanger, Trondheim og Tønsberg.

Hvordan du får eksklusive fordeler hos NISSAN

Nissan-kunder kan dra nytte av mange eksklusive fordeler i butikken. Du kan også abonnere på Nissans e-postliste og ikke gå glipp av gode tilbud og de siste nyhetene. Bli den første til å motta Nissans siste salgstilbud direkte i innboksen din. I tillegg kan du også laste ned Nissans mobilapp og styre bilen fra mobilen før du kjører eller før du kommer til bilen.

Få de beste tilbudene for å spare stort hos NISSAN

De beste tilbudene for å spare hos NISSAN

Leter du etter måter å spare penger i din lokale Andre butikk? Da har du kommet til rett sted!

365 Tilbud gir deg tilgang til over 24 Andre butikker i Norway inkludert {{store name}} og mange flere.

Bestill tilbud
arrowDown

365 Tilbud Copyright © 2024. Alle rettigheter forbeholdes. Det er forbudt å kopiere eller reprodusere tekstene uten skriftlig forhåndsavtale. Produktfotografier, bilder og brosjyrer er kun til illustrasjonsformål. Rabatterte priser kommer fra offisielle distributører som er oppført på dette nettstedet. Tilbudene gjelder fra og til utløpsdatoen eller så lenge lageret rekker. Formålet med dette nettstedet er informativt og kan ikke brukes til å gjøre krav på produktene. Prisene kan variere avhengig av sted.