logo
homeIcon
  1. separatorAndre
  2. separatorHORZE
ANNONSE

De siste HORZE-tilbudene

HORZE kataloger, spesialtilbud, ukentlige annonser og tilbud

Horze er en finsk butikkjede med fokus på salg av hesteutstyr og tilbehør. Horze har en lang historie i markedet og har hovedkontor i Hollola i Finland. Horze har en sterk tilstedeværelse i Norge og i mange andre europeiske land.

Ofte stilte spørsmål om HORZE

Når ble HORZE opprettet?
close

Horze ble grunnlagt i 1988 i Finland av Oy Finn-Tack Ltd. Helt siden starten har Horze hatt som mål å tilby sine kunder rideutstyr av høyeste kvalitet. I årene som fulgte, opplevde Horze en kraftig ekspansjonsprosess med et stort antall nye produkter og åpning av et stort antall butikker, ikke bare i Finland, men også i mange andre land, blant annet Norge, Nederland, Ungarn, Hellas og Tyrkia.

I Norge etablerte Horze seg på 2000-tallet og har siden blitt en svært anerkjent butikk på det norske markedet.

Hvilke merker finner jeg hos HORZE?
close

Horze selger produkter fra kjente merker som Ariat, B Vertigo, Breeze Up, Beris, Brogini, Bucas, Cavallo, Christ, Collegiate, Compositi, Dunlop, Dublin, Dogman, Horseware, Kavalkade, John Whitaker, Jin Stirrup, Saxon, Roeckl, Ridzi, Tonics, Tucci, blant mange andre. De selger også produkter under eget varemerke.

Hvordan du kan spare penger hos HORZE
close

Å spare penger på Horze er veldig enkelt ved å dra nytte av tilbudene og kampanjene som er publisert på deres offisielle nettside. På 365 Tilbud finner du også alle tilbud og kampanjer hos Horze.

Hvem er HORZEs viktigste konkurrenter over hele landet?
close

Horze konkurrerer i Norge med andre butikkjeder som blant annet MinHestebutikk, Hööks og Stall Hoymyr.

Er HORZE for tiden åpen?
close

Horze-butikkene i Norge har åpent mandag til fredag fra kl. 10.00 til 20.00 og lørdag fra kl. 10.00 til 16.00. Noen butikker kan ha andre åpnings- og stengetider avhengig av hvor de ligger.

Hvor mange HORZE-butikker finnes det over hele landet?
close

Horze opererer i Norge gjennom butikker i blant annet Oslo, Lier, Radal, Vinterbro og Sem.

Hvordan kjøpe HORZE-produkter på nettet
close

Horze har en eksklusiv nettbutikk. I Horzes nettbutikk finnes det en "Deals"-seksjon, der kundene kan finne et stort utvalg av produkter til nedsatte priser.

Hvordan du får eksklusive fordeler hos HORZE
close

Kundene kan nyte godt av store fordeler hos Horze ved å handle på nett og få varene levert hjem. Hvis det skulle oppstå problemer med noen av produktene, tillater Horze retur og bytte. Horze tilbyr kundene gavekort til spesielle anledninger. Kunder kan spore bestillingen sin i Horzes nettbutikk.

Rabatter som tilbys av HORZE
close

365 Tilbud gir deg de beste katalogene, rabattene og spesialtilbudene fra alle favorittbutikkene dine.

Oppdag utrolige besparelser på dagligvarer, elektronikk, møbler, klær, verktøy, hageartikler, kosmetikk, sportsklær, leker og mye mer.

Vi har en av de største samlingene av kataloger fra noen av de beste butikkene og merkevarene i Norge.

365 Tilbud hjelper deg med å finne de beste tilbudene for å spare tid og penger. Finn de nyeste rabattene og tilbudene i butikker nær deg. Besøk 365 Tilbud i dag og oppdag nye måter å nyte shoppingopplevelsen på!

ANNONSE
arrowDown

365 Tilbud Copyright © 2024. Alle rettigheter forbeholdes. Det er forbudt å kopiere eller reprodusere tekstene uten skriftlig forhåndsavtale. Produktfotografier, bilder og brosjyrer er kun til illustrasjonsformål. Rabatterte priser kommer fra offisielle distributører som er oppført på dette nettstedet. Tilbudene gjelder fra og til utløpsdatoen eller så lenge lageret rekker. Formålet med dette nettstedet er informativt og kan ikke brukes til å gjøre krav på produktene. Prisene kan variere avhengig av sted.