logo
homeIcon
  1. separatorAndre
  2. separatorPLATEKOMPANIET
ANNONSE

PLATEKOMPANIET kundeaviser - Aktuelle tilbud

Gode tilbud i kundeaviser fra PLATEKOMPANIET

Platekompaniet er en norsk forhandler av CD-er og platespillere. Selskapets butikk ligger i Oslo.

Ofte stilte spørsmål om PLATEKOMPANIET

Hvordan du kan spare penger hos PLATEKOMPANIET

Det er mange måter å spare penger på hos Platekompaniet. Platekompaniet sørger hele tiden for at kundene er fornøyde med kampanjene deres. Du kan sjekke ut Platekompaniets nåværende ukentlige tilbud på nettsiden deres for å finne de beste prisene og salgstilbudene for deg. Spar også opptil 30% avslag på utvalgte varer.

Rabatter som tilbys av PLATEKOMPANIET

365 Tilbud gir deg de beste katalogene, rabattene og spesialtilbudene fra alle favorittbutikkene dine.

Oppdag utrolige besparelser på dagligvarer, elektronikk, møbler, klær, verktøy, hageartikler, kosmetikk, sportsklær, leker og mye mer.

Vi har en av de største samlingene av kataloger fra noen av de beste butikkene og merkevarene i Norge.

365 Tilbud hjelper deg med å finne de beste tilbudene for å spare tid og penger. Finn de nyeste rabattene og tilbudene i butikker nær deg. Besøk 365 Tilbud i dag og oppdag nye måter å nyte shoppingopplevelsen på!

Når ble PLATEKOMPANIET opprettet?

Platekompaniet ble først etablert i et hjørnelokale på Grønland T-banestasjon i Oslo i 1992. Etter noen vellykkede år åpnet Platekompaniet en fysisk butikk på kjøpesenteret Oslo City. I dag er Platekompaniet en av Norges største nettbutikker.

Er PLATEKOMPANIET for tiden åpen?

Platekompaniets butikk er åpen mandag til fredag fra kl. 10.00 til 22.00 og lørdager fra kl. 10.00 til 20.00.

Hvordan kjøpe PLATEKOMPANIET-produkter på nettet

Gå inn på Platekompaniets nettside og opprett din egen konto i nettbutikken. Med kontoen din kan du registrere deg og begynne å legge varer i handlekurven, spore bestillingene dine og velge favorittproduktene dine. I tillegg til dette tilbyr Platekompaniet også leverings- og fraktalternativer for dine nettkjøp.

Hvilke merker finner jeg hos PLATEKOMPANIET?

Platekompaniet selger og distribuerer et stort utvalg av merker og kjente plateselskaper. Blant dem finner du merker som Audio-Technica, Crosley, Klipsch, Pioneer, Pro-Ject, Rega, Sony og mange flere.

Hvem er PLATEKOMPANIETs viktigste konkurrenter over hele landet?

Platekompaniet konkurrerer for det meste med andre lignende butikker og selskaper som også opererer i Norge. Noen av selskapene Platekompaniet konkurrerer med er Neseblod Records, Katakomben, Platebutikken Big Dipper og Vinylpalass.

Hvor mange PLATEKOMPANIET-butikker finnes det over hele landet?

I Norge er det for tiden kun ett utsalgssted i Oslo.

Hvordan du får eksklusive fordeler hos PLATEKOMPANIET

Platekompaniet-kunder kan dra nytte av mange eksklusive fordeler hos butikken. Du kan også abonnere på Platekompaniets e-postliste og ikke gå glipp av gode tilbud og de siste nyhetene. Bli den første til å motta Platekompaniets siste salgstilbud direkte i innboksen din. Ved å melde deg på er du automatisk med i trekningen av Platekompaniets gavekort.

ANNONSE
arrowDown

365 Tilbud Copyright © 2024. Alle rettigheter forbeholdes. Det er forbudt å kopiere eller reprodusere tekstene uten skriftlig forhåndsavtale. Produktfotografier, bilder og brosjyrer er kun til illustrasjonsformål. Rabatterte priser kommer fra offisielle distributører som er oppført på dette nettstedet. Tilbudene gjelder fra og til utløpsdatoen eller så lenge lageret rekker. Formålet med dette nettstedet er informativt og kan ikke brukes til å gjøre krav på produktene. Prisene kan variere avhengig av sted.