logo
homeIcon
  1. separatorAndre
  2. separatorSUPERKUL
ANNONSE

De siste SUPERKUL-tilbudene

SUPERKUL kataloger, spesialtilbud, ukentlige annonser og tilbud

Superkul er en norsk nettbutikk som selger festartikler og sesongdekorasjoner. Selskapet har hovedkontor i Greåker og lager i Sarpsborg. I nettbutikken selger de festartikler som kostymer, ballonger, kakepynt og servise, og tilbyr leveringstjenester i hele landet.

Ofte stilte spørsmål om SUPERKUL

Når ble SUPERKUL opprettet?
close

Superkul ble grunnlagt i 1999 under navnet Earth Trading. Det norske selskapet ble omdannet til et aksjeselskap og skiftet navn til Superkul i 2006. Siden den gang har Superkul blitt stadig mer populært i hele Norge, og selskapet har diversifisert og utvidet produkttilbudet.

I dag tilbyr Superkul mer enn 30 000 produkter i sin nettbutikk og er et av de ledende selskapene i bransjen.

Hvilke merker finner jeg hos SUPERKUL?
close

Superkul tilbyr et omfattende utvalg av merker, blant annet Nestle, Candy People, Star Wars, Hubba Bubba, The Rolling Stones, Tootsie Roll, The Handmaid's Tale, Iron Man, Assassin's Creed, Cinderella, Wonka Candy, Manchester City, Quality Street, AC/DC, Baywatch, Dr Pepper, Cadbury, Ghostbusters, Nintendo, Squid Game, Trolls, Coca Cola og Zelda.

Hvordan du kan spare penger hos SUPERKUL
close

Superkul tilbyr best-pris-garanti, slik at du alltid finner de laveste prisene i deres butikker. Besøk nettsiden deres for å dra nytte av sesongens tilbud.

Hvem er SUPERKULs viktigste konkurrenter over hele landet?
close

Superkul konkurrerer med andre forhandlere av festartikler i Norge, som Nille, Panduro, Festtema, Festkompaniet og Tiger.

Er SUPERKUL for tiden åpen?
close

Du kan handle på nettet via Superkuls hjemmeside når som helst. Selskapet tilbyr kundeservice via telefon mandag til fredag fra kl. 10.00 til 17.00.

Hvor mange SUPERKUL-butikker finnes det over hele landet?
close

Superkul har ingen fysiske butikker. Du kan handle direkte fra nettbutikken og motta pakken hjemme eller på arbeidsplassen din innen 1 til 3 virkedager.

Hvordan kjøpe SUPERKUL-produkter på nettet
close

Det er veldig enkelt å handle på nett hos Superkul. Besøk deres hjemmeside for å finne deres utvalg av produkter til de beste prisene. Superkul tilbyr fantastiske tilbud, sesongtilbud og gratis frakt på utvalgte bestillinger. Du kan også hente pakken din på lageret deres i Sarpsborg.

Hvordan du får eksklusive fordeler hos SUPERKUL
close

Superkul tilbyr mange fordeler til sine kunder. Selskapet har en prisgaranti, noe som betyr at hvis du finner det samme produktet billigere et annet sted, senker de prisen for deg. Følg Superkul på sosiale medier for å være først ute med nyheter og tilbud.

Rabatter som tilbys av SUPERKUL
close

365 Tilbud gir deg de beste katalogene, rabattene og spesialtilbudene fra alle favorittbutikkene dine.

Oppdag utrolige besparelser på dagligvarer, elektronikk, møbler, klær, verktøy, hageartikler, kosmetikk, sportsklær, leker og mye mer.

Vi har en av de største samlingene av kataloger fra noen av de beste butikkene og merkevarene i Norge.

365 Tilbud hjelper deg med å finne de beste tilbudene for å spare tid og penger. Finn de nyeste rabattene og tilbudene i butikker nær deg. Besøk 365 Tilbud i dag og oppdag nye måter å nyte shoppingopplevelsen på!

ANNONSE
arrowDown

365 Tilbud Copyright © 2024. Alle rettigheter forbeholdes. Det er forbudt å kopiere eller reprodusere tekstene uten skriftlig forhåndsavtale. Produktfotografier, bilder og brosjyrer er kun til illustrasjonsformål. Rabatterte priser kommer fra offisielle distributører som er oppført på dette nettstedet. Tilbudene gjelder fra og til utløpsdatoen eller så lenge lageret rekker. Formålet med dette nettstedet er informativt og kan ikke brukes til å gjøre krav på produktene. Prisene kan variere avhengig av sted.