logo
homeIcon
  1. separatorMote
  2. separatorNEXT
ANNONSE

De siste NEXT-tilbudene

NEXT kataloger, spesialtilbud, ukentlige annonser og tilbud

Next er en britisk forhandler av mote- og husholdningsartikler. Selskapets hovedkontor ligger i Enderby i England. Det har rundt 700 butikker over hele verden.

Ofte stilte spørsmål om NEXT

Når ble NEXT opprettet?
close

Next ble grunnlagt av Joseph Hepworth i Leeds i 1864 som skredder under navnet Joseph Hepworth & Son. Kort tid etter ekspanderte Hepworth selskapet raskt og ble en pioner i utviklingen av kjedebutikker i Storbritannia. Senere, i 1981, kjøpte selskapet opp damekjedeforhandleren Kendall & Sons med den hensikt å utvikle Kendalls butikker til en damekjede som et supplement til Hepworths herrebutikkjede. I løpet av de neste tiårene begynte Next å forgrene seg og ekspandere utenfor sine opprinnelige grenser, til land som Norge.

Hvilke merker finner jeg hos NEXT?
close

Next selger og distribuerer et stort utvalg av mer enn 600 lokale og internasjonale merker, blant annet merker som River Island, Adidas, Converse, Calvin Klein, Gap, Fatface, Tommy Hilfiger og Nike.

Hvordan du kan spare penger hos NEXT
close

Det er mange måter å spare penger på hos Next. Next sørger hele tiden for at kundene er fornøyde med kampanjene deres. Du kan sjekke ut Next's nåværende ukentlige tilbud som er tilgjengelige på deres hjemmeside for å finne de beste prisene og salgstilbudene for deg.

Hvem er NEXTs viktigste konkurrenter over hele landet?
close

Next konkurrerer for det meste med andre lignende butikker og selskaper som også opererer i Norge. Noen av selskapene Next konkurrerer med er Newyorker, Holzweiler, Mette Møller, Polarn O. Pyret, name It og Baby Comfort.

Er NEXT for tiden åpen?
close

Next kundeservice er tilgjengelig når du trenger dem via nettsiden deres.

Hvor mange NEXT-butikker finnes det over hele landet?
close

I Norge finnes det foreløpig ingen fysiske utsalgssteder.

Hvordan kjøpe NEXT-produkter på nettet
close

Gå inn på Next-nettstedet og opprett din egen konto i nettbutikken. Med kontoen din kan du registrere deg og begynne å legge varer i handlekurven, spore bestillingene dine og velge favorittproduktene dine. Husk også at Next tilbyr noen gratis leveringsalternativer.

Hvordan du får eksklusive fordeler hos NEXT
close


Next-kunder kan dra nytte av mange eksklusive fordeler i butikken. Du kan også abonnere på Next sin e-postliste og ikke gå glipp av deres gode tilbud og de siste nyhetene. Bli den første til å motta Next siste salgstilbud levert rett til innboksen din.

Rabatter som tilbys av NEXT
close

365 Tilbud gir deg de beste katalogene, rabattene og spesialtilbudene fra alle favorittbutikkene dine.

Oppdag utrolige besparelser på dagligvarer, elektronikk, møbler, klær, verktøy, hageartikler, kosmetikk, sportsklær, leker og mye mer.

Vi har en av de største samlingene av kataloger fra noen av de beste butikkene og merkevarene i Norge.

365 Tilbud hjelper deg med å finne de beste tilbudene for å spare tid og penger. Finn de nyeste rabattene og tilbudene i butikker nær deg. Besøk 365 Tilbud i dag og oppdag nye måter å nyte shoppingopplevelsen på!

ANNONSE
arrowDown

365 Tilbud Copyright © 2024. Alle rettigheter forbeholdes. Det er forbudt å kopiere eller reprodusere tekstene uten skriftlig forhåndsavtale. Produktfotografier, bilder og brosjyrer er kun til illustrasjonsformål. Rabatterte priser kommer fra offisielle distributører som er oppført på dette nettstedet. Tilbudene gjelder fra og til utløpsdatoen eller så lenge lageret rekker. Formålet med dette nettstedet er informativt og kan ikke brukes til å gjøre krav på produktene. Prisene kan variere avhengig av sted.