logo
ANNONSE

De siste JEM & FIX-tilbudene

JEM & FIX kataloger, spesialtilbud, ukentlige annonser og tilbud

Jem & Fix er en dansk byggevarekjede. Selskapet har hovedkontor i Syddanmark og driver over 200 butikker i Danmark, Sverige og Norge. De selger byggevarer, hageartikler, belysning, maling, verktøy og mange andre produkter gjennom sine fysiske butikker og nettbutikker.

Ofte stilte spørsmål om JEM & FIX

Når ble JEM & FIX opprettet?
close

Jem & Fix ble grunnlagt i 1988 og er et familieeid selskap med opprinnelse i Danmark. Den første norske butikken ble etablert våren 2018, og det norske hovedkontoret ligger på Lysaker utenfor Oslo.

I dag har Jem & Fix mer enn 200 butikker og over 2600 ansatte. Selskapet har som mål å bli den største jernvarehandelen i Skandinavia. Du finner Jem & Fix i Bamble, Egersund, Eidsvoll, Elverum, Flekkefjord, Fredrikstad, Grimstad, Halden, Hamar, Haugesund, Karmøy, Larvik, Mandal og Slitu.

Hvilke merker finner jeg hos JEM & FIX?
close

Jem & Fix tilbyr et bredt utvalg av kvalitetsmerker som Tagfix, Luxi, Jotun, Autozone, Basta, Mobil 1, Autosol, Rawlink, Turtle Wax og mange andre.

Hvordan du kan spare penger hos JEM & FIX
close

Det er veldig enkelt å spare penger hos Jem & Fix. Du kan gå inn på nettsiden deres for å se ukeavisene og finne fantastiske tilbud, eller abonnere på nyhetsbrevet for å få informasjon om de nyeste tilbudene.

Hvem er JEM & FIXs viktigste konkurrenter over hele landet?
close

Jem & Fix konkurrerer med andre byggevarehus i Norge, som Comfort, Gausdal Country Store, Baderingen, Right Price Fliser, Construction Partner og Coop Byggmixs.

Er JEM & FIX for tiden åpen?
close

Jem & Fix holder åpent fra mandag til lørdag. De åpner kl. 8.00 og stenger kl. 19.00. Åpningstidene kan endre seg på spesielle helligdager som nyttår og nasjonaldagen.

Hvor mange JEM & FIX-butikker finnes det over hele landet?
close

Det finnes 14 Jem & Fix-butikker over hele Norge. Besøk https://www.jemogfix.no/butikker-og-aapningstider/ for å finne butikker i nærheten av deg.

Hvordan kjøpe JEM & FIX-produkter på nettet
close

Jem & Fix har en nettbutikk der kundene kan få detaljert produktinformasjon, finne alle priser og kjøpe produktene. Selskapet tilbyr leveringstjenester, Click & Collect og eksklusive tilbud på nettet.

Hvordan du får eksklusive fordeler hos JEM & FIX
close

Den beste måten å få eksklusive fordeler hos Jem & Fix er å abonnere på nyhetsbrevet deres. Du kan også følge Jem & Fix på Facebook og YouTube for å holde deg oppdatert om nyheter og tilbud.

Rabatter som tilbys av JEM & FIX
close

365 Tilbud gir deg de beste katalogene, rabattene og spesialtilbudene fra alle favorittbutikkene dine.

Oppdag utrolige besparelser på dagligvarer, elektronikk, møbler, klær, verktøy, hageartikler, kosmetikk, sportsklær, leker og mye mer.

Vi har en av de største samlingene av kataloger fra noen av de beste butikkene og merkevarene i Norge.

365 Tilbud hjelper deg med å finne de beste tilbudene for å spare tid og penger. Finn de nyeste rabattene og tilbudene i butikker nær deg. Besøk 365 Tilbud i dag og oppdag nye måter å nyte shoppingopplevelsen på!

ANNONSE
arrowDown

365 Tilbud Copyright © 2024. Alle rettigheter forbeholdes. Det er forbudt å kopiere eller reprodusere tekstene uten skriftlig forhåndsavtale. Produktfotografier, bilder og brosjyrer er kun til illustrasjonsformål. Rabatterte priser kommer fra offisielle distributører som er oppført på dette nettstedet. Tilbudene gjelder fra og til utløpsdatoen eller så lenge lageret rekker. Formålet med dette nettstedet er informativt og kan ikke brukes til å gjøre krav på produktene. Prisene kan variere avhengig av sted.