logo
homeIcon
  1. separatorMøbler
  2. separatorKITCH´N
ANNONSE

De siste KITCH´N-tilbudene

KITCH´N kataloger, spesialtilbud, ukentlige annonser og tilbud

Kitch'n er en norsk forhandler av kjøkkenutstyr og husholdningsartikler. Kjeden er en del av Homeco AS og har mer enn 100 utsalgssteder.

Ofte stilte spørsmål om KITCH´N

Når ble KITCH´N opprettet?
close

Kitch'n-kjeden ble etablert i Norge i 2002. I dag har selskapet 142 butikker over hele landet og nettbutikker i Norge og Sverige, noe som gir kundene tilgang til stadig flere produkter.

Hvilke merker finner jeg hos KITCH´N?
close

Selskapet selger og distribuerer et utvalg av merkevarer, blant annet Ankarsrum, Arabia, Ariete, Arne Jacobsen, Drosselmeyer, Dualit og Dutchdel.

Hvordan du kan spare penger hos KITCH´N
close

Det er flere måter for kundene å spare penger med Kitch'n. Kitch'n sørger hele tiden for at kundene er fornøyde med kampanjene sine. Du kan også sjekke ut Kitch'n's nåværende ukentlige tilbud tilgjengelig på deres hjemmeside for å finne de beste prisene og salgstilbudene for deg. Ikke glem at du også kan spare opptil 65% avslag på utvalgte varer eller prøve å bla gjennom klareringsseksjonen for å finne de laveste prisene.

Hvem er KITCH´Ns viktigste konkurrenter over hele landet?
close

Kitch'n konkurrerer for det meste med andre lignende butikker og selskaper som også opererer i Norge. Noen av selskapene Kitch'n konkurrerer med er IKEA, Tannum Møbler, Bolia.com, Skeidar og Aword design.

Er KITCH´N for tiden åpen?
close

Noen av Kitch'n-butikkene er åpne mandag til fredag fra kl. 09.00 til 21.00 og på lørdager fra kl. 10.00 til 20.00.

Hvor mange KITCH´N-butikker finnes det over hele landet?
close

I Norge finnes det i dag ca. 142 utsalgssteder og forhandlere i blant annet Oslo, Trondheim, Hatlestrand, Egersund, Hønefoss, Bergen, Stavanger, Hammerfest, Alta og Tromsø.

Hvordan kjøpe KITCH´N-produkter på nettet
close

Gå inn på Kitch'ns hjemmeside og opprett din egen konto i nettbutikken. Med kontoen din kan du registrere deg og begynne å legge varer i handlekurven, samt spore bestillingene dine og velge favorittproduktene dine. Husk at du også kan bestille på nettet og hente varene i butikken.

Hvordan du får eksklusive fordeler hos KITCH´N
close

Kitch'n-kunder kan dra nytte av mange eksklusive fordeler i butikken. Kunder kan laste ned Kitch'n-mobilappen og få 20 % ekstra rabatt samt motta varsler fra favorittmerkene dine.

Rabatter som tilbys av KITCH´N
close

365 Tilbud gir deg de beste katalogene, rabattene og spesialtilbudene fra alle favorittbutikkene dine.

Oppdag utrolige besparelser på dagligvarer, elektronikk, møbler, klær, verktøy, hageartikler, kosmetikk, sportsklær, leker og mye mer.

Vi har en av de største samlingene av kataloger fra noen av de beste butikkene og merkevarene i Norge.

365 Tilbud hjelper deg med å finne de beste tilbudene for å spare tid og penger. Finn de nyeste rabattene og tilbudene i butikker nær deg. Besøk 365 Tilbud i dag og oppdag nye måter å nyte shoppingopplevelsen på!

ANNONSE
arrowDown

365 Tilbud Copyright © 2024. Alle rettigheter forbeholdes. Det er forbudt å kopiere eller reprodusere tekstene uten skriftlig forhåndsavtale. Produktfotografier, bilder og brosjyrer er kun til illustrasjonsformål. Rabatterte priser kommer fra offisielle distributører som er oppført på dette nettstedet. Tilbudene gjelder fra og til utløpsdatoen eller så lenge lageret rekker. Formålet med dette nettstedet er informativt og kan ikke brukes til å gjøre krav på produktene. Prisene kan variere avhengig av sted.