logo
homeIcon
  1. separatorMøbler
  2. separatorKITCH´N

KITCH´N kundeaviser - Tilbud juli 2024

Gode tilbud i kundeaviser fra KITCH´N

Kitch'n er en norsk forhandler av kjøkkenutstyr og husholdningsartikler. Kjeden er en del av Homeco AS og har mer enn 100 utsalgssteder.

Ofte stilte spørsmål om KITCH´N

Hvordan du kan spare penger hos KITCH´N

Det er flere måter for kundene å spare penger med Kitch'n. Kitch'n sørger hele tiden for at kundene er fornøyde med kampanjene sine. Du kan også sjekke ut Kitch'n's nåværende ukentlige tilbud tilgjengelig på deres hjemmeside for å finne de beste prisene og salgstilbudene for deg. Ikke glem at du også kan spare opptil 65% avslag på utvalgte varer eller prøve å bla gjennom klareringsseksjonen for å finne de laveste prisene.

Rabatter som tilbys av KITCH´N

365 Tilbud gir deg de beste katalogene, rabattene og spesialtilbudene fra alle favorittbutikkene dine.

Oppdag utrolige besparelser på dagligvarer, elektronikk, møbler, klær, verktøy, hageartikler, kosmetikk, sportsklær, leker og mye mer.

Vi har en av de største samlingene av kataloger fra noen av de beste butikkene og merkevarene i Norge.

365 Tilbud hjelper deg med å finne de beste tilbudene for å spare tid og penger. Finn de nyeste rabattene og tilbudene i butikker nær deg. Besøk 365 Tilbud i dag og oppdag nye måter å nyte shoppingopplevelsen på!

Når ble KITCH´N opprettet?

Kitch'n-kjeden ble etablert i Norge i 2002. I dag har selskapet 142 butikker over hele landet og nettbutikker i Norge og Sverige, noe som gir kundene tilgang til stadig flere produkter.

Er KITCH´N for tiden åpen?

Noen av Kitch'n-butikkene er åpne mandag til fredag fra kl. 09.00 til 21.00 og på lørdager fra kl. 10.00 til 20.00.

Hvordan kjøpe KITCH´N-produkter på nettet

Gå inn på Kitch'ns hjemmeside og opprett din egen konto i nettbutikken. Med kontoen din kan du registrere deg og begynne å legge varer i handlekurven, samt spore bestillingene dine og velge favorittproduktene dine. Husk at du også kan bestille på nettet og hente varene i butikken.

Hvilke merker finner jeg hos KITCH´N?

Selskapet selger og distribuerer et utvalg av merkevarer, blant annet Ankarsrum, Arabia, Ariete, Arne Jacobsen, Drosselmeyer, Dualit og Dutchdel.

Hvem er KITCH´Ns viktigste konkurrenter over hele landet?

Kitch'n konkurrerer for det meste med andre lignende butikker og selskaper som også opererer i Norge. Noen av selskapene Kitch'n konkurrerer med er IKEA, Tannum Møbler, Bolia.com, Skeidar og Aword design.

Hvor mange KITCH´N-butikker finnes det over hele landet?

I Norge finnes det i dag ca. 142 utsalgssteder og forhandlere i blant annet Oslo, Trondheim, Hatlestrand, Egersund, Hønefoss, Bergen, Stavanger, Hammerfest, Alta og Tromsø.

Hvordan du får eksklusive fordeler hos KITCH´N

Kitch'n-kunder kan dra nytte av mange eksklusive fordeler i butikken. Kunder kan laste ned Kitch'n-mobilappen og få 20 % ekstra rabatt samt motta varsler fra favorittmerkene dine.

Få de beste tilbudene for å spare stort hos KITCH´N

De beste tilbudene for å spare hos KITCH´N

Leter du etter måter å spare penger i din lokale Møbler butikk? Da har du kommet til rett sted!

365 Tilbud gir deg tilgang til over 37 Møbler butikker i Norway inkludert {{store name}} og mange flere.

Bestill tilbud
arrowDown

365 Tilbud Copyright © 2024. Alle rettigheter forbeholdes. Det er forbudt å kopiere eller reprodusere tekstene uten skriftlig forhåndsavtale. Produktfotografier, bilder og brosjyrer er kun til illustrasjonsformål. Rabatterte priser kommer fra offisielle distributører som er oppført på dette nettstedet. Tilbudene gjelder fra og til utløpsdatoen eller så lenge lageret rekker. Formålet med dette nettstedet er informativt og kan ikke brukes til å gjøre krav på produktene. Prisene kan variere avhengig av sted.