logo
homeIcon
  1. separatorMote
  2. separatorHUGO BOSS
ANNONSE

De siste HUGO BOSS-tilbudene

HUGO BOSS kataloger, spesialtilbud, ukentlige annonser og tilbud

Hugo Boss er et tysk merke med fokus på salg av klær og motetilbehør. Hugo Boss har en lang historie på markedet, og hovedkontoret ligger i Metzingen i Tyskland.

Ofte stilte spørsmål om HUGO BOSS

Når ble HUGO BOSS opprettet?
close

Hugo Boss ble grunnlagt i 1924 i Metzingen i Tyskland. I begynnelsen startet Hugo Boss med en fabrikk for skjorter, arbeidsklær, sportsklær og regnfrakker, men på grunn av krisen som krigene i Tyskland skapte, gikk Boss inn i en krise. I 1931 inngikk han en avtale med kreditorene, og merket gjenoppsto.

I de følgende tiårene gjennomgikk Hugo Boss en kraftig ekspansjonsprosess med innlemmelse av et stort antall produkter og åpning av et stort antall butikker over hele Tyskland.

I Norge etablerte Hugo Boss seg for mange år siden og har siden den gang blitt et velrenommert varemerke på det norske markedet.

Hvilke merker finner jeg hos HUGO BOSS?
close

Hugo Boss er en kjent motedesigner og produsent, og selger derfor produkter under eget varemerke.

Hvordan du kan spare penger hos HUGO BOSS
close

Det er veldig enkelt å spare penger på Hugo Boss ved å dra nytte av tilbudene og kampanjene som er publisert på den offisielle nettsiden. På Hugo Boss nettbutikk kan kundene finne et stort utvalg av produkter til rabatterte priser. På MyDeals365 finner du også alle tilbud og kampanjer hos Hugo Boss.

Hvem er HUGO BOSSs viktigste konkurrenter over hele landet?
close

Hugo Boss konkurrerer i Norge med andre butikkjeder som blant annet Calvin Klein, Prada og Gucci.

Er HUGO BOSS for tiden åpen?
close

Hugo Boss-butikkene er åpne mandag til lørdag fra kl. 10.00 til 19.00. Noen butikker kan ha andre åpnings- og stengetider avhengig av hvor de ligger.

Hvor mange HUGO BOSS-butikker finnes det over hele landet?
close

Hugo Boss opererer i Norge gjennom butikker i Oslo.

Hvordan kjøpe HUGO BOSS-produkter på nettet
close

Hugo Boss har også en eksklusiv nettbutikk der kundene kan kjøpe favorittproduktene sine og få dem levert hjem. Ved å handle i nettbutikken får kundene gratis frakt.

Hvordan du får eksklusive fordeler hos HUGO BOSS
close

Kunder kan nyte godt av store fordeler hos Hugo Boss. Hvis det skulle oppstå problemer med noen av produktene, tillater Hugo Boss retur og bytte. I tillegg tilbyr Hugo Boss' nettbutikk gavekort til spesielle anledninger. Med tjenesten "ekspresslevering" kan kundene motta produktene sine på en ekspressvei.

Rabatter som tilbys av HUGO BOSS
close

365 Tilbud gir deg de beste katalogene, rabattene og spesialtilbudene fra alle favorittbutikkene dine.

Oppdag utrolige besparelser på dagligvarer, elektronikk, møbler, klær, verktøy, hageartikler, kosmetikk, sportsklær, leker og mye mer.

Vi har en av de største samlingene av kataloger fra noen av de beste butikkene og merkevarene i Norge.

365 Tilbud hjelper deg med å finne de beste tilbudene for å spare tid og penger. Finn de nyeste rabattene og tilbudene i butikker nær deg. Besøk 365 Tilbud i dag og oppdag nye måter å nyte shoppingopplevelsen på!

ANNONSE
arrowDown

365 Tilbud Copyright © 2024. Alle rettigheter forbeholdes. Det er forbudt å kopiere eller reprodusere tekstene uten skriftlig forhåndsavtale. Produktfotografier, bilder og brosjyrer er kun til illustrasjonsformål. Rabatterte priser kommer fra offisielle distributører som er oppført på dette nettstedet. Tilbudene gjelder fra og til utløpsdatoen eller så lenge lageret rekker. Formålet med dette nettstedet er informativt og kan ikke brukes til å gjøre krav på produktene. Prisene kan variere avhengig av sted.