logo
homeIcon
  1. separatorMote
  2. separatorBERTONI
ANNONSE

De siste BERTONI-tilbudene

BERTONI kataloger, spesialtilbud, ukentlige annonser og tilbud

Bertoni er et norsk motemerke for herreklær. Selskapet har hovedkontor i Oslo, ni butikker over hele Norge og en nettbutikk. De selger moderne, tidsriktige og klassiske herreklær.

Ofte stilte spørsmål om BERTONI

Når ble BERTONI opprettet?
close

Bertoni ble grunnlagt i Norge for et halvt århundre siden. Helt siden starten har selskapet hatt som mål å svare på den moderne kulturens stiler og behov. I årenes løp har selskapet ekspandert ved å åpne nye butikker og lansere en nettbasert markedsplass.

I dag finner du ni butikker i Ålesund, Rådal, Trondheim, Sandvika, Oslo, Lillestrøm, Strømmen og Ski.

Hvilke merker finner jeg hos BERTONI?
close

Bertoni designer, produserer og selger sine egne varemerker. Hvert eneste klesplagg de lager, er laget med de høyeste standarder og kvalitetsmaterialer.

Hvordan du kan spare penger hos BERTONI
close

Det er mange måter å spare penger på hos Betoni. Besøk nettsiden deres for å finne supergunstige sesongtilbud, eller meld deg på nyhetsbrevet for å få 10 % rabatt på ditt neste kjøp.

Hvem er BERTONIs viktigste konkurrenter over hele landet?
close

Bertoni konkurrerer med andre motebutikker i Norge, som 4 Men, H&M, Zara, Dressmann og Morris.

Er BERTONI for tiden åpen?
close

Bertoni-butikkene holder åpent fra mandag til lørdag. De fleste butikkene har åpent fra 10.00 til 21.00 på hverdager og fra 10.00 til 19.00 på lørdager. Åpningstidene kan imidlertid variere fra sted til sted.

Hvor mange BERTONI-butikker finnes det over hele landet?
close

Det finnes ni Bertoni-butikker i Norge. Byen med flest Bertoni-butikker er Oslo, med to filialer. Du finner også butikker i Ålesund, Rådal, Trondheim, Sandvika, Oslo, Lillestrøm, Strømmen og Ski. Besøk https://**Bertoni**.no/pages/store-locator for å finne din nærmeste butikk.

Hvordan kjøpe BERTONI-produkter på nettet
close

I Bertonis nettbutikk kan du handle hjemmefra. Besøk nettsiden deres og få gratis frakt på utvalgte bestillinger, størrelsesguider og detaljert produktinformasjon. Frakt tar vanligvis fra 2 til 5 dager. Det kan imidlertid forekomme lengre leveringstider under spesielle salg som Black Friday.

Hvordan du får eksklusive fordeler hos BERTONI
close

Den beste måten å få eksklusive fordeler hos Bertoni er å opprette en konto på nettsiden deres og abonnere på nyhetsbrevet deres. Du kan også følge dem på sosiale medier for å holde deg oppdatert om de siste nyhetene, tilbudene og kupongene.

Rabatter som tilbys av BERTONI
close

365 Tilbud gir deg de beste katalogene, rabattene og spesialtilbudene fra alle favorittbutikkene dine.

Oppdag utrolige besparelser på dagligvarer, elektronikk, møbler, klær, verktøy, hageartikler, kosmetikk, sportsklær, leker og mye mer.

Vi har en av de største samlingene av kataloger fra noen av de beste butikkene og merkevarene i Norge.

365 Tilbud hjelper deg med å finne de beste tilbudene for å spare tid og penger. Finn de nyeste rabattene og tilbudene i butikker nær deg. Besøk 365 Tilbud i dag og oppdag nye måter å nyte shoppingopplevelsen på!

ANNONSE
arrowDown

365 Tilbud Copyright © 2024. Alle rettigheter forbeholdes. Det er forbudt å kopiere eller reprodusere tekstene uten skriftlig forhåndsavtale. Produktfotografier, bilder og brosjyrer er kun til illustrasjonsformål. Rabatterte priser kommer fra offisielle distributører som er oppført på dette nettstedet. Tilbudene gjelder fra og til utløpsdatoen eller så lenge lageret rekker. Formålet med dette nettstedet er informativt og kan ikke brukes til å gjøre krav på produktene. Prisene kan variere avhengig av sted.