logo
homeIcon
  1. separatorAndre
  2. separatorFLORISS
ANNONSE

De siste FLORISS-tilbudene

FLORISS kataloger, spesialtilbud, ukentlige annonser og tilbud

Floriss er en norsk blomsterbutikkjede. Floriss har en lang historie i markedet, og hovedkontoret ligger på Billingstad i Norge.

Ofte stilte spørsmål om FLORISS

Når ble FLORISS opprettet?
close

Floriss ble grunnlagt i Norge i 1971. Helt siden starten har Floriss hatt som mål å forsyne sine kunder med blomster og planter som de kan dekorere omgivelsene sine med eller bruke til alle slags formål.

I årene som fulgte, ekspanderte Floriss kraftig med nye blomsterarter og andre hageprodukter, samtidig som det ble åpnet butikker over hele Norge. Floriss er en blomsterbutikkjede med et godt rykte på det norske markedet.

Hvilke merker finner jeg hos FLORISS?
close

Floriss er en kjent norsk blomsterselger, og selger derfor produkter under eget varemerke.

Hvordan du kan spare penger hos FLORISS
close

Det er veldig enkelt å spare penger hos Floriss ved å benytte seg av tilbudene og kampanjene som de publiserer på sin offisielle nettside. På 365 Tilbud finner du også alle tilbud og kampanjer hos Floriss. I sin tur lanserer Floriss vanligvis sesongbaserte kampanjer og tilbud. Ved å abonnere på nyhetsbrevet eller følge Floriss på sosiale medier kan du holde deg oppdatert på de nyeste tilbudene.

Hvem er FLORISSs viktigste konkurrenter over hele landet?
close

Floriss konkurrerer i Norge med andre butikkjeder som Euroflorist, Interflora, Bonita Blomster og mange andre.

Er FLORISS for tiden åpen?
close

Floriss-butikkene er åpne mandag til fredag fra kl. 08.00 til 21.00, lørdager fra kl. 10.00 til 20.00 og søndager fra kl. 12.00 til 18.00. Noen butikker kan ha andre åpnings- og stengetider avhengig av hvor de ligger.

Hvor mange FLORISS-butikker finnes det over hele landet?
close

Floriss opererer i Norge gjennom mer enn 10 butikker i blant annet Oslo, Lillestrøm, Sandefjord og Sandnes.

Hvordan kjøpe FLORISS-produkter på nettet
close

Floriss har en eksklusiv nettbutikk der kundene kan sammenligne priser, kjøpe sine produkter og få dem levert hjem. I Floriss' nettbutikk finner kundene et stort utvalg av blomster og produkter til rabatterte priser.

Hvordan du får eksklusive fordeler hos FLORISS
close

Hos Floriss kan kundene nyte godt av store fordeler ved å kjøpe blomster på nettet og motta dem hjemme. Hvis det skulle oppstå problemer med noen av produktene, tillater Floriss retur og bytte. Floriss tilbyr sine kunder et bredt utvalg av gaveideer. Floriss har et ekspertteam av selgere som står klare til å gi kundene råd. Floriss har også en eksklusiv kundeservice.

Rabatter som tilbys av FLORISS
close

365 Tilbud gir deg de beste katalogene, rabattene og spesialtilbudene fra alle favorittbutikkene dine.

Oppdag utrolige besparelser på dagligvarer, elektronikk, møbler, klær, verktøy, hageartikler, kosmetikk, sportsklær, leker og mye mer.

Vi har en av de største samlingene av kataloger fra noen av de beste butikkene og merkevarene i Norge.

365 Tilbud hjelper deg med å finne de beste tilbudene for å spare tid og penger. Finn de nyeste rabattene og tilbudene i butikker nær deg. Besøk 365 Tilbud i dag og oppdag nye måter å nyte shoppingopplevelsen på!

ANNONSE
arrowDown

365 Tilbud Copyright © 2024. Alle rettigheter forbeholdes. Det er forbudt å kopiere eller reprodusere tekstene uten skriftlig forhåndsavtale. Produktfotografier, bilder og brosjyrer er kun til illustrasjonsformål. Rabatterte priser kommer fra offisielle distributører som er oppført på dette nettstedet. Tilbudene gjelder fra og til utløpsdatoen eller så lenge lageret rekker. Formålet med dette nettstedet er informativt og kan ikke brukes til å gjøre krav på produktene. Prisene kan variere avhengig av sted.