logo
homeIcon
  1. separatorMote
  2. separatorBARNAS HUS
ANNONSE

De siste BARNAS HUS-tilbudene

BARNAS HUS kataloger, spesialtilbud, ukentlige annonser og tilbud

Barnas Hus er en norsk butikkjede med hovedkontor på Helsfyr i Oslo. Kjeden tilhører BH Nordic og har spesialisert seg på produksjon og markedsføring av klær og artikler til babyer og barn. Kjeden har 27 butikker og en nettbutikk.

Ofte stilte spørsmål om BARNAS HUS

Når ble BARNAS HUS opprettet?
close

Barnas Hus ble grunnlagt i Norge og tilbyr et bredt utvalg av baby- og barneprodukter. Et av selskapets egne varemerker er Reflex, som har produsert klær siden 1993.

I dag er selskapet en lokal virksomhet som inngår i BH Nordic, eier av flere butikkonsepter og spesialist på barne- og babyprodukter. Barnas Hus kjennetegnes av å være en kjede av norske butikker, med totalt 27 butikker fra Kristiansand i sør til Tromsø i nord.

Hvilke merker finner jeg hos BARNAS HUS?
close

Barnas Hus markedsfører sine egne varemerker, deriblant Reflex, som spesialiserer seg på klær, og Yngri, som spesialiserer seg på barneutstyr. I tillegg tilbys andre merker som Addatag, AeroMoov, A Little Lovely Company, Cam Cam Copenhagen, CamelBak, Capidi, B Kids, bObles, Boob med flere.

Hvordan du kan spare penger hos BARNAS HUS
close

I Barnas Hus kan du spare penger ved å benytte deg av alle tilbudene, de gode prisene og rabattene. I tillegg tilbyr Barnas Hus eksklusive fordeler for alle sine medlemmer av merkevareklubben, og de tilbyr også levering av bestillinger.

Hvem er BARNAS HUSs viktigste konkurrenter over hele landet?
close

Noen av Barnas Hus' hovedkonkurrenter i Norge er Babycare, Lilleprinsen, Guttelus m.fl.

Er BARNAS HUS for tiden åpen?
close

Butikkene til Barnas Hus åpner dørene til ulike tider. Vanligvis holder de åpent mandag til fredag fra kl. 10.00 til 21.00 og lørdag fra kl. 10.00 til 19.00.

Hvor mange BARNAS HUS-butikker finnes det over hele landet?
close

Barnas Hus har 27 butikker i Norge. Klikk på https://www.barnashus.no/vare-butikker for å finne ut hvilken som ligger nærmest deg.

Hvordan kjøpe BARNAS HUS-produkter på nettet
close

Barnas Hus tilbyr rabatter og gode tilbud på sine nettsider. I tillegg foreslår de at du blir medlem av klubben for å få eksklusive fordeler. Det gir deg også muligheten til å bestille levering og muligheten til å klikke og hente.

Hvordan du får eksklusive fordeler hos BARNAS HUS
close

Den beste måten å spare penger på i Barnas Hus er å være medlem av klubben for å få eksklusive fordeler. Du kan også opprette en konto i nettbutikken og følge med på sosiale medier for å bli informert om de siste nyhetene og kampanjene.

Rabatter som tilbys av BARNAS HUS
close

365 Tilbud gir deg de beste katalogene, rabattene og spesialtilbudene fra alle favorittbutikkene dine.

Oppdag utrolige besparelser på dagligvarer, elektronikk, møbler, klær, verktøy, hageartikler, kosmetikk, sportsklær, leker og mye mer.

Vi har en av de største samlingene av kataloger fra noen av de beste butikkene og merkevarene i Norge.

365 Tilbud hjelper deg med å finne de beste tilbudene for å spare tid og penger. Finn de nyeste rabattene og tilbudene i butikker nær deg. Besøk 365 Tilbud i dag og oppdag nye måter å nyte shoppingopplevelsen på!

ANNONSE
arrowDown

365 Tilbud Copyright © 2024. Alle rettigheter forbeholdes. Det er forbudt å kopiere eller reprodusere tekstene uten skriftlig forhåndsavtale. Produktfotografier, bilder og brosjyrer er kun til illustrasjonsformål. Rabatterte priser kommer fra offisielle distributører som er oppført på dette nettstedet. Tilbudene gjelder fra og til utløpsdatoen eller så lenge lageret rekker. Formålet med dette nettstedet er informativt og kan ikke brukes til å gjøre krav på produktene. Prisene kan variere avhengig av sted.