logo
homeIcon
  1. separatorMote
  2. separatorBARNAS HUS

BARNAS HUS kundeaviser - Aktuelle tilbud

Gode tilbud i kundeaviser fra BARNAS HUS

Barnas Hus er en norsk butikkjede med hovedkontor på Helsfyr i Oslo. Kjeden tilhører BH Nordic og har spesialisert seg på produksjon og markedsføring av klær og artikler til babyer og barn. Kjeden har 27 butikker og en nettbutikk.

Ofte stilte spørsmål om BARNAS HUS

Hvordan du kan spare penger hos BARNAS HUS

I Barnas Hus kan du spare penger ved å benytte deg av alle tilbudene, de gode prisene og rabattene. I tillegg tilbyr Barnas Hus eksklusive fordeler for alle sine medlemmer av merkevareklubben, og de tilbyr også levering av bestillinger.

Rabatter som tilbys av BARNAS HUS

365 Tilbud gir deg de beste katalogene, rabattene og spesialtilbudene fra alle favorittbutikkene dine.

Oppdag utrolige besparelser på dagligvarer, elektronikk, møbler, klær, verktøy, hageartikler, kosmetikk, sportsklær, leker og mye mer.

Vi har en av de største samlingene av kataloger fra noen av de beste butikkene og merkevarene i Norge.

365 Tilbud hjelper deg med å finne de beste tilbudene for å spare tid og penger. Finn de nyeste rabattene og tilbudene i butikker nær deg. Besøk 365 Tilbud i dag og oppdag nye måter å nyte shoppingopplevelsen på!

Når ble BARNAS HUS opprettet?

Barnas Hus ble grunnlagt i Norge og tilbyr et bredt utvalg av baby- og barneprodukter. Et av selskapets egne varemerker er Reflex, som har produsert klær siden 1993.

I dag er selskapet en lokal virksomhet som inngår i BH Nordic, eier av flere butikkonsepter og spesialist på barne- og babyprodukter. Barnas Hus kjennetegnes av å være en kjede av norske butikker, med totalt 27 butikker fra Kristiansand i sør til Tromsø i nord.

Er BARNAS HUS for tiden åpen?

Butikkene til Barnas Hus åpner dørene til ulike tider. Vanligvis holder de åpent mandag til fredag fra kl. 10.00 til 21.00 og lørdag fra kl. 10.00 til 19.00.

Hvordan kjøpe BARNAS HUS-produkter på nettet

Barnas Hus tilbyr rabatter og gode tilbud på sine nettsider. I tillegg foreslår de at du blir medlem av klubben for å få eksklusive fordeler. Det gir deg også muligheten til å bestille levering og muligheten til å klikke og hente.

Hvilke merker finner jeg hos BARNAS HUS?

Barnas Hus markedsfører sine egne varemerker, deriblant Reflex, som spesialiserer seg på klær, og Yngri, som spesialiserer seg på barneutstyr. I tillegg tilbys andre merker som Addatag, AeroMoov, A Little Lovely Company, Cam Cam Copenhagen, CamelBak, Capidi, B Kids, bObles, Boob med flere.

Hvem er BARNAS HUSs viktigste konkurrenter over hele landet?

Noen av Barnas Hus' hovedkonkurrenter i Norge er Babycare, Lilleprinsen, Guttelus m.fl.

Hvor mange BARNAS HUS-butikker finnes det over hele landet?

Barnas Hus har 27 butikker i Norge. Klikk på https://www.barnashus.no/vare-butikker for å finne ut hvilken som ligger nærmest deg.

Hvordan du får eksklusive fordeler hos BARNAS HUS

Den beste måten å spare penger på i Barnas Hus er å være medlem av klubben for å få eksklusive fordeler. Du kan også opprette en konto i nettbutikken og følge med på sosiale medier for å bli informert om de siste nyhetene og kampanjene.

Få de beste tilbudene for å spare stort hos BARNAS HUS

De beste tilbudene for å spare hos BARNAS HUS

Leter du etter måter å spare penger i din lokale Mote butikk? Da har du kommet til rett sted!

365 Tilbud gir deg tilgang til over 75 Mote butikker i Norway inkludert {{store name}} og mange flere.

Bestill tilbud
arrowDown

365 Tilbud Copyright © 2024. Alle rettigheter forbeholdes. Det er forbudt å kopiere eller reprodusere tekstene uten skriftlig forhåndsavtale. Produktfotografier, bilder og brosjyrer er kun til illustrasjonsformål. Rabatterte priser kommer fra offisielle distributører som er oppført på dette nettstedet. Tilbudene gjelder fra og til utløpsdatoen eller så lenge lageret rekker. Formålet med dette nettstedet er informativt og kan ikke brukes til å gjøre krav på produktene. Prisene kan variere avhengig av sted.