logo
homeIcon
  1. separatorSport
  2. separatorPLATOU SPORT
ANNONSE

De siste PLATOU SPORT-tilbudene

PLATOU SPORT kataloger, spesialtilbud, ukentlige annonser og tilbud

Platou Sport er en norsk forhandler av sports- og friluftsutstyr. Selskapet driver mer enn 5 filialer over hele landet.

Ofte stilte spørsmål om PLATOU SPORT

Når ble PLATOU SPORT opprettet?
close

Platou Sport ble etablert i Bergen for over 100 år siden av Henrik Platou. Platou Sport har blitt en av de eldste forhandlerne i landet. I dag fortsetter selskapet å drive sine filialer med stor suksess.

Hvilke merker finner jeg hos PLATOU SPORT?
close

Platou Sport selger og distribuerer et stort utvalg av lokale og internasjonale merker, blant annet Osprey, Mountain Equipment, La Sportiva, Fjall Raven og Arc'Teryx.

Hvordan du kan spare penger hos PLATOU SPORT
close

Det er mange måter for kundene å spare penger på hos Platou Sport. Platou Sport sørger hele tiden for at kundene er fornøyde med kampanjene sine. Du kan sjekke ut Platou Sports nåværende ukentlige tilbud tilgjengelig på deres hjemmeside for å finne de beste prisene og salgstilbudene for deg. I tillegg kan du også bla gjennom deres outlet-seksjon for å finne de laveste prisene.

Hvem er PLATOU SPORTs viktigste konkurrenter over hele landet?
close

Platou Sport konkurrerer for det meste med andre lignende butikker og selskaper som også opererer i Norge. Noen av selskapene Platou Sport konkurrerer med er Anton Sport, XXL, Odlo Store og tegu Sport 1.

Er PLATOU SPORT for tiden åpen?
close

Noen av Platou Sports filialer er tilgjengelige mandag til fredag fra kl. 10.00 til 19.00 og på lørdager fra kl. 10.00 til 17.00.

Hvor mange PLATOU SPORT-butikker finnes det over hele landet?
close

I Norge finnes det for tiden 6 utsalgssteder i Bergen, Fjøsanger, Ålesund, Molde, Madla og Sandnes.

Hvordan kjøpe PLATOU SPORT-produkter på nettet
close

Gå inn på Platou Sports hjemmeside og opprett din egen konto i nettbutikken. Med kontoen din kan du registrere deg og begynne å legge varer i handlekurven, samt spore bestillingene dine og velge favorittproduktene dine. I tillegg får du tilgang til gratis frakt på bestillinger over 1300 kroner.

Hvordan du får eksklusive fordeler hos PLATOU SPORT
close

Platou Sport-kunder kan benytte seg av mange eksklusive fordeler i butikken. Du kan også abonnere på Platou Sports e-postliste, så du ikke går glipp av gode tilbud og de siste nyhetene. Bli den første til å motta Platou Sport siste salgstilbud direkte i innboksen din.

Rabatter som tilbys av PLATOU SPORT
close

365 Tilbud gir deg de beste katalogene, rabattene og spesialtilbudene fra alle favorittbutikkene dine.

Oppdag utrolige besparelser på dagligvarer, elektronikk, møbler, klær, verktøy, hageartikler, kosmetikk, sportsklær, leker og mye mer.

Vi har en av de største samlingene av kataloger fra noen av de beste butikkene og merkevarene i Norge.

365 Tilbud hjelper deg med å finne de beste tilbudene for å spare tid og penger. Finn de nyeste rabattene og tilbudene i butikker nær deg. Besøk 365 Tilbud i dag og oppdag nye måter å nyte shoppingopplevelsen på!

ANNONSE
arrowDown

365 Tilbud Copyright © 2024. Alle rettigheter forbeholdes. Det er forbudt å kopiere eller reprodusere tekstene uten skriftlig forhåndsavtale. Produktfotografier, bilder og brosjyrer er kun til illustrasjonsformål. Rabatterte priser kommer fra offisielle distributører som er oppført på dette nettstedet. Tilbudene gjelder fra og til utløpsdatoen eller så lenge lageret rekker. Formålet med dette nettstedet er informativt og kan ikke brukes til å gjøre krav på produktene. Prisene kan variere avhengig av sted.