logo
homeIcon
  1. separatorSport
  2. separatorADIDAS
ANNONSE

De siste ADIDAS-tilbudene

ADIDAS kataloger, spesialtilbud, ukentlige annonser og tilbud

Adidas er et tysk multinasjonalt selskap som spesialiserer seg på produksjon og markedsføring av sportsutstyr og moteprodukter. Selskapet har virksomhet over hele verden, blant annet i Norge, med ca. 26 butikker og en nettbutikk. I tillegg er selskapet sponsor av idrettsarrangementer og -figurer over hele verden.

Ofte stilte spørsmål om ADIDAS

Når ble ADIDAS opprettet?
close

Adidas ble grunnlagt av Adi Dassler 18. august 1949 i byen Herzogenaurach i Tyskland. Etter mange år med vekst og verdensomspennende anerkjennelse representerte selskapet ulike idrettsutøvere på forskjellige tidspunkter.

Etter mange år med utrettelig arbeid kan man si at selskapet har klart å posisjonere seg over hele verden, og har etablert seg i 51 land, deriblant Norge, hvor det har utviklet sin kommersielle virksomhet i 26 fysiske butikker og én nettbutikk.

Hvilke merker finner jeg hos ADIDAS?
close

Adidas har egne varemerker, blant annet Adidas Originals, Adidas SPORTSWEAR, Adidas Terrex, Y-3, Adidas Stella McCartney og END PLASTIC WASTE.

Hvordan du kan spare penger hos ADIDAS
close

Hos Adidas kan du spare penger ved å benytte deg av alle tilbudene, kampanjene og spesialrabattene. I tillegg tilbyr de gratis levering fra et visst kjøpsbeløp og foreslår at du blir medlem av merket for å få eksklusive fordeler.

Hvem er ADIDASs viktigste konkurrenter over hele landet?
close

Noen av Adidas' største konkurrenter i Norge er Nike, Puma, Jordan, New Balance, Asics og andre.

Er ADIDAS for tiden åpen?
close

Adidas-butikkene har ulike åpningstider. Selskapet satser imidlertid på kundeservice fra mandag til fredag fra kl. 08.00 til 18.00.

Hvor mange ADIDAS-butikker finnes det over hele landet?
close

Adidas har ca. 26 butikker over hele Norge. Du finner den nærmeste på https://www.**Adidas**.no/storefinder#/search/noruega/

Hvordan kjøpe ADIDAS-produkter på nettet
close

Hos Adidas kan du kjøpe direkte fra nettbutikken, som tilbyr eksklusive fordeler som gode tilbud og rabatter. I tillegg gir selskapet deg muligheten til gratis levering og muligheten til å bestille og velge hentested.

Hvordan du får eksklusive fordeler hos ADIDAS
close

Den beste måten å spare penger på hos Adidas er å opprette en konto på nettstedet og dra nytte av alle spesialtilbud og kampanjer. Ved siden av dette tilbyr det viktige rabatter på opptil 50% for de som ble medlemmer av gruppen. I tillegg foreslår Adidas at du følger deres sosiale medier for å bli informert om de siste nyhetene.

Rabatter som tilbys av ADIDAS
close

365 Tilbud gir deg de beste katalogene, rabattene og spesialtilbudene fra alle favorittbutikkene dine.

Oppdag utrolige besparelser på dagligvarer, elektronikk, møbler, klær, verktøy, hageartikler, kosmetikk, sportsklær, leker og mye mer.

Vi har en av de største samlingene av kataloger fra noen av de beste butikkene og merkevarene i Norge.

365 Tilbud hjelper deg med å finne de beste tilbudene for å spare tid og penger. Finn de nyeste rabattene og tilbudene i butikker nær deg. Besøk 365 Tilbud i dag og oppdag nye måter å nyte shoppingopplevelsen på!

ANNONSE
arrowDown

365 Tilbud Copyright © 2024. Alle rettigheter forbeholdes. Det er forbudt å kopiere eller reprodusere tekstene uten skriftlig forhåndsavtale. Produktfotografier, bilder og brosjyrer er kun til illustrasjonsformål. Rabatterte priser kommer fra offisielle distributører som er oppført på dette nettstedet. Tilbudene gjelder fra og til utløpsdatoen eller så lenge lageret rekker. Formålet med dette nettstedet er informativt og kan ikke brukes til å gjøre krav på produktene. Prisene kan variere avhengig av sted.