logo
homeIcon
  1. separatorSport
  2. separatorSESSION
ANNONSE

De siste SESSION-tilbudene

SESSION kataloger, spesialtilbud, ukentlige annonser og tilbud

Session er en norsk butikkjede med fokus på salg av skateboard- og sportsklær og tilbehør. Session har en lang historie i markedet, og hovedkontoret ligger i Oslo.

Ofte stilte spørsmål om SESSION

Når ble SESSION opprettet?
close

Session ble grunnlagt i 1988 i Norge. Siden starten har Session hatt som mål å bli den ledende butikken innen skateboarding og tilby kundene klær og tilbehør av høyeste kvalitet.

I årene som fulgte, opplevde Session en sterk ekspansjonsprosess med et stort antall nye produkter. Session ble raskt en velrenommert forhandler på det norske markedet.

Hvilke merker finner jeg hos SESSION?
close

Session selger produkter fra kjente merker som Adidas, Aloiki Amplid, Anon Anti Hero, BCA, Blind, Bronson Speed Co, Cliché Crab Grab, HUF, Karakoram, Jessup, Jart, Jones Snowboards, Nitro, Nike SB, New Era, New Balance Numeric, Oakley, Oj Wheels, Vimana, Volcom og mange andre.

Hvordan du kan spare penger hos SESSION
close

Å spare penger på Session er veldig enkelt ved å dra nytte av tilbudene og kampanjene som er lagt ut på deres offisielle nettside. På 365 Tilbud finner du også alle tilbud og kampanjer hos Session. Ved å abonnere på nyhetsbrevet eller følge Session på sosiale medier kan du holde deg oppdatert på de nyeste tilbudene.

Hvem er SESSIONs viktigste konkurrenter over hele landet?
close

Session konkurrerer i Norge med andre butikkjeder som blant annet SkatePro, Thrasher og Independent Trucks.

Er SESSION for tiden åpen?
close

Session-butikkene er åpne mandag til fredag fra kl. 10.00 til 20.00 og lørdag fra kl. 10.00 til 18.00. Noen butikker kan ha andre åpnings- og stengetider avhengig av hvor de ligger.

Hvor mange SESSION-butikker finnes det over hele landet?
close

Session har butikker i Norge, blant annet i Oslo.

Hvordan kjøpe SESSION-produkter på nettet
close

Session har en eksklusiv nettbutikk. I Sessions nettbutikk finnes det en "Sale"-seksjon, der kundene kan finne et stort utvalg av produkter til nedsatte priser.

Hvordan du får eksklusive fordeler hos SESSION
close

Hos Session kan kundene nyte godt av store fordeler ved å handle på nett og få produktene levert på døren. Hvis det skulle oppstå problemer med noen av produktene, tillater Session retur og bytte. På Sessions offisielle nettside finner kundene en snowboardguide og en splitboardguide. Session har en eksklusiv kundeservice.

Rabatter som tilbys av SESSION
close

365 Tilbud gir deg de beste katalogene, rabattene og spesialtilbudene fra alle favorittbutikkene dine.

Oppdag utrolige besparelser på dagligvarer, elektronikk, møbler, klær, verktøy, hageartikler, kosmetikk, sportsklær, leker og mye mer.

Vi har en av de største samlingene av kataloger fra noen av de beste butikkene og merkevarene i Norge.

365 Tilbud hjelper deg med å finne de beste tilbudene for å spare tid og penger. Finn de nyeste rabattene og tilbudene i butikker nær deg. Besøk 365 Tilbud i dag og oppdag nye måter å nyte shoppingopplevelsen på!

ANNONSE
arrowDown

365 Tilbud Copyright © 2024. Alle rettigheter forbeholdes. Det er forbudt å kopiere eller reprodusere tekstene uten skriftlig forhåndsavtale. Produktfotografier, bilder og brosjyrer er kun til illustrasjonsformål. Rabatterte priser kommer fra offisielle distributører som er oppført på dette nettstedet. Tilbudene gjelder fra og til utløpsdatoen eller så lenge lageret rekker. Formålet med dette nettstedet er informativt og kan ikke brukes til å gjøre krav på produktene. Prisene kan variere avhengig av sted.