logo
ANNONSE

De siste XXL-tilbudene

XXL kataloger, spesialtilbud, ukentlige annonser og tilbud

XXL er en norsk forhandler av sports- og friluftsutstyr. Selskapet har hovedkontor i Ullensaker og mer enn 90 varehus i Norge, Sverige, Finland og Østerrike. De har også Nordens største sportsbutikk på nett.

Ofte stilte spørsmål om XXL

Når ble XXL opprettet?
close

XXL ble grunnlagt i 2000 av Øivind Tidemandsen. Det første varehuset ble åpnet i 2001 i NAF-bygget i Oslo sentrum.

Siden starten har XXL vært en av de raskest voksende sportskjedene i Europa. I 2010 begynte de å ekspandere internasjonalt ved å etablere seg i Sverige. I årene som fulgte, utvidet de tilstedeværelsen til Finland, Danmark og Østerrike.

Hvilke merker finner jeg hos XXL?
close

XXL tilbyr kvalitetsprodukter fra mange populære merker, som adidas, Nike, The North Face, Columbia, Salomon, Puma, Under Armour, Reebok, New Balance, Oakley, Garmin, Patagonia, Merrell, Asics, Vans, Timberland, Converse, Fjällräven, Helly Hansen, Brooks, Mammut, Jack Wolfskin, Arc'teryx, Black Diamond, Suunto, Keen og Icebreaker.

Hvordan du kan spare penger hos XXL
close

Hos XXL får du markedets beste priser. Selskapet tilbyr prisgaranti, noe som betyr at hvis du finner identiske varer til en lavere pris i Norge, vil de matche denne prisen. I tillegg kan du besøke nettsiden deres for å oppdage fantastiske tilbud i "ukens kampanjer"-seksjonen og spare enda mer penger.

Hvem er XXLs viktigste konkurrenter over hele landet?
close

XXL konkurrerer med andre forhandlere av sports- og friluftsutstyr, som Thansen, Sport 1, Sport Outlet og Anton Sport.

Er XXL for tiden åpen?
close

XXL-butikkene holder åpent fra mandag til lørdag. De har åpent fra 10:00 til 20:00 på hverdager og fra 10:00 til 18:00 på lørdager. Åpningstidene kan variere avhengig av beliggenhet.

Hvor mange XXL-butikker finnes det over hele landet?
close

XXL har 37 butikker over hele Norge. De har både frittstående butikker og butikker på kjøpesentre. For å finne din nærmeste butikk, besøk https://www.**XXL**.no/store-finder.

Hvordan kjøpe XXL-produkter på nettet
close

Du kan handle på nett direkte via XXLs nettsider. Selskapet tilbyr gratis frakt på utvalgte bestillinger, Click & Collect og gode tilbud på nett. Levering tar vanligvis 1 til 4 virkedager.

Hvordan du får eksklusive fordeler hos XXL
close

Den beste måten å få eksklusive fordeler hos XXL er å bli med i deres Rewards-program. Som medlem får du fordeler som eksklusive tilbud, 30 dagers tilfredshetsgaranti og elektroniske kvitteringer.

Rabatter som tilbys av XXL
close

365 Tilbud gir deg de beste katalogene, rabattene og spesialtilbudene fra alle favorittbutikkene dine.

Oppdag utrolige besparelser på dagligvarer, elektronikk, møbler, klær, verktøy, hageartikler, kosmetikk, sportsklær, leker og mye mer.

Vi har en av de største samlingene av kataloger fra noen av de beste butikkene og merkevarene i Norge.

365 Tilbud hjelper deg med å finne de beste tilbudene for å spare tid og penger. Finn de nyeste rabattene og tilbudene i butikker nær deg. Besøk 365 Tilbud i dag og oppdag nye måter å nyte shoppingopplevelsen på!

ANNONSE
arrowDown

365 Tilbud Copyright © 2024. Alle rettigheter forbeholdes. Det er forbudt å kopiere eller reprodusere tekstene uten skriftlig forhåndsavtale. Produktfotografier, bilder og brosjyrer er kun til illustrasjonsformål. Rabatterte priser kommer fra offisielle distributører som er oppført på dette nettstedet. Tilbudene gjelder fra og til utløpsdatoen eller så lenge lageret rekker. Formålet med dette nettstedet er informativt og kan ikke brukes til å gjøre krav på produktene. Prisene kan variere avhengig av sted.