logo
homeIcon
  1. separatorSport
  2. separatorACLIMA
ANNONSE

De siste ACLIMA-tilbudene

ACLIMA kataloger, spesialtilbud, ukentlige annonser og tilbud

Aclima er en norsk merkevare som spesialiserer seg på friluftsklær. Selskapet har hovedkontor i Krøderen, i nærheten av skianlegget Norefjell, og tre butikker over hele landet. De selger undertøy og mellomlag til alle typer utendørsaktiviteter gjennom fysiske butikker og nettbutikker.

Ofte stilte spørsmål om ACLIMA

Når ble ACLIMA opprettet?
close

Aclima ble grunnlagt i 1939 av Eivind Johansen. Bare 19 år gammel kjøpte han en stansepresse og en symaskin og etablerte selskapet. Noen år senere møtte han sin kone, og sammen bygde de en moderne fabrikk og åpnet butikker som tilbød varme klær til lokalbefolkningen.

Aclima har forblitt en familiebedrift helt frem til i dag. Selskapet har i dag avdelinger i Drammen, Estland og Krøderen.

Hvilke merker finner jeg hos ACLIMA?
close

Aclima designer, produserer og selger sitt eget produktsortiment. Alle produktene produseres på selskapets fabrikk i Estland. De ansatte er opptatt av at alle Aclimas produkter skal være av beste kvalitet.

Hvordan du kan spare penger hos ACLIMA
close

Det er veldig enkelt å spare penger hos Aclima. Du kan besøke nettsiden deres for å finne sesongbaserte tilbud og dra nytte av gratis frakt på utvalgte bestillinger.

Hvem er ACLIMAs viktigste konkurrenter over hele landet?
close

Aclima konkurrerer med andre forhandlere av friluftsklær, som XXL, Bergans og Norrøna.

Er ACLIMA for tiden åpen?
close

Dager og åpningstider varierer fra butikk til butikk. Du finner mer informasjon om hver enkelt butikk på https://shop.**Aclima**.com/pages/store-locator.

Hvor mange ACLIMA-butikker finnes det over hele landet?
close

Aclima har tre offisielle butikker i Norge. Du kan også kjøpe produktene deres via nettbutikken eller distribusjonsnettverket. Finn din nærmeste forhandler på https://shop.**Aclima**.com/pages/store-locator.

Hvordan kjøpe ACLIMA-produkter på nettet
close

Det er veldig enkelt å handle på nett hos Aclima. Besøk nettsiden deres for å finne fantastiske tilbud, få gratis frakt på utvalgte bestillinger, eller velg Click & Collect. Levering tar vanligvis 1-2 dager i Skandinavia og 2-4 dager i resten av Europa.

Hvordan du får eksklusive fordeler hos ACLIMA
close

Den beste måten å få eksklusive fordeler hos Aclima er å abonnere på nyhetsbrevet og opprette en konto på nettsiden deres. Du kan også følge dem på Facebook og Instagram for å holde deg oppdatert om nyheter, tilbud og arrangementer.

Rabatter som tilbys av ACLIMA
close

365 Tilbud gir deg de beste katalogene, rabattene og spesialtilbudene fra alle favorittbutikkene dine.

Oppdag utrolige besparelser på dagligvarer, elektronikk, møbler, klær, verktøy, hageartikler, kosmetikk, sportsklær, leker og mye mer.

Vi har en av de største samlingene av kataloger fra noen av de beste butikkene og merkevarene i Norge.

365 Tilbud hjelper deg med å finne de beste tilbudene for å spare tid og penger. Finn de nyeste rabattene og tilbudene i butikker nær deg. Besøk 365 Tilbud i dag og oppdag nye måter å nyte shoppingopplevelsen på!

ANNONSE
arrowDown

365 Tilbud Copyright © 2024. Alle rettigheter forbeholdes. Det er forbudt å kopiere eller reprodusere tekstene uten skriftlig forhåndsavtale. Produktfotografier, bilder og brosjyrer er kun til illustrasjonsformål. Rabatterte priser kommer fra offisielle distributører som er oppført på dette nettstedet. Tilbudene gjelder fra og til utløpsdatoen eller så lenge lageret rekker. Formålet med dette nettstedet er informativt og kan ikke brukes til å gjøre krav på produktene. Prisene kan variere avhengig av sted.