logo
homeIcon
  1. separatorSport
  2. separatorACLIMA

ACLIMA kundeaviser - Tilbud juli 2024

Gode tilbud i kundeaviser fra ACLIMA

Aclima er en norsk merkevare som spesialiserer seg på friluftsklær. Selskapet har hovedkontor i Krøderen, i nærheten av skianlegget Norefjell, og tre butikker over hele landet. De selger undertøy og mellomlag til alle typer utendørsaktiviteter gjennom fysiske butikker og nettbutikker.

Ofte stilte spørsmål om ACLIMA

Hvordan du kan spare penger hos ACLIMA

Det er veldig enkelt å spare penger hos Aclima. Du kan besøke nettsiden deres for å finne sesongbaserte tilbud og dra nytte av gratis frakt på utvalgte bestillinger.

Rabatter som tilbys av ACLIMA

365 Tilbud gir deg de beste katalogene, rabattene og spesialtilbudene fra alle favorittbutikkene dine.

Oppdag utrolige besparelser på dagligvarer, elektronikk, møbler, klær, verktøy, hageartikler, kosmetikk, sportsklær, leker og mye mer.

Vi har en av de største samlingene av kataloger fra noen av de beste butikkene og merkevarene i Norge.

365 Tilbud hjelper deg med å finne de beste tilbudene for å spare tid og penger. Finn de nyeste rabattene og tilbudene i butikker nær deg. Besøk 365 Tilbud i dag og oppdag nye måter å nyte shoppingopplevelsen på!

Når ble ACLIMA opprettet?

Aclima ble grunnlagt i 1939 av Eivind Johansen. Bare 19 år gammel kjøpte han en stansepresse og en symaskin og etablerte selskapet. Noen år senere møtte han sin kone, og sammen bygde de en moderne fabrikk og åpnet butikker som tilbød varme klær til lokalbefolkningen.

Aclima har forblitt en familiebedrift helt frem til i dag. Selskapet har i dag avdelinger i Drammen, Estland og Krøderen.

Er ACLIMA for tiden åpen?

Dager og åpningstider varierer fra butikk til butikk. Du finner mer informasjon om hver enkelt butikk på https://shop.**Aclima**.com/pages/store-locator.

Hvordan kjøpe ACLIMA-produkter på nettet

Det er veldig enkelt å handle på nett hos Aclima. Besøk nettsiden deres for å finne fantastiske tilbud, få gratis frakt på utvalgte bestillinger, eller velg Click & Collect. Levering tar vanligvis 1-2 dager i Skandinavia og 2-4 dager i resten av Europa.

Hvilke merker finner jeg hos ACLIMA?

Aclima designer, produserer og selger sitt eget produktsortiment. Alle produktene produseres på selskapets fabrikk i Estland. De ansatte er opptatt av at alle Aclimas produkter skal være av beste kvalitet.

Hvem er ACLIMAs viktigste konkurrenter over hele landet?

Aclima konkurrerer med andre forhandlere av friluftsklær, som XXL, Bergans og Norrøna.

Hvor mange ACLIMA-butikker finnes det over hele landet?

Aclima har tre offisielle butikker i Norge. Du kan også kjøpe produktene deres via nettbutikken eller distribusjonsnettverket. Finn din nærmeste forhandler på https://shop.**Aclima**.com/pages/store-locator.

Hvordan du får eksklusive fordeler hos ACLIMA

Den beste måten å få eksklusive fordeler hos Aclima er å abonnere på nyhetsbrevet og opprette en konto på nettsiden deres. Du kan også følge dem på Facebook og Instagram for å holde deg oppdatert om nyheter, tilbud og arrangementer.

Få de beste tilbudene for å spare stort hos ACLIMA

De beste tilbudene for å spare hos ACLIMA

Leter du etter måter å spare penger i din lokale Sport butikk? Da har du kommet til rett sted!

365 Tilbud gir deg tilgang til over 21 Sport butikker i Norway inkludert {{store name}} og mange flere.

Bestill tilbud
arrowDown

365 Tilbud Copyright © 2024. Alle rettigheter forbeholdes. Det er forbudt å kopiere eller reprodusere tekstene uten skriftlig forhåndsavtale. Produktfotografier, bilder og brosjyrer er kun til illustrasjonsformål. Rabatterte priser kommer fra offisielle distributører som er oppført på dette nettstedet. Tilbudene gjelder fra og til utløpsdatoen eller så lenge lageret rekker. Formålet med dette nettstedet er informativt og kan ikke brukes til å gjøre krav på produktene. Prisene kan variere avhengig av sted.