logo
homeIcon
  1. separatorSport
  2. separatorINTERSPORT
ANNONSE

De siste INTERSPORT-tilbudene

INTERSPORT kataloger, spesialtilbud, ukentlige annonser og tilbud

Intersport er en internasjonal forhandler av sportsklær og sportsutstyr med hovedkontor i Ostermundigen i Sveits. Selskapet har i dag 6000 butikker i 57 land over hele verden og er verdens største sportsbutikkonsern.

Ofte stilte spørsmål om INTERSPORT

Når ble INTERSPORT opprettet?
close

Selskapets historie begynte i 1924 som en liten spesialforretning for speiderutstyr under navnet La Hutte. I løpet av de neste årene fortsatte selskapet å vokse og spre sine utstyrstyper til allmennheten. Etter hvert som sportens popularitet økte på 60-tallet, gikk 10 nasjonale sportsforhandlere sammen i Bern i Sveits og grunnla IIC, Intersport. Intersport ekspanderte over hele verden og er i dag aktiv i andre nordiske land, blant annet Norge.

Hvilke merker finner jeg hos INTERSPORT?
close

Intersport selger og distribuerer et utvalg av både internasjonale og lokale merker som Nike, Adidas, ASICS, Puma, New Balance, Salomon, Brooks, Champion, Reebok og Bergans, blant mange andre. Intersport markedsfører også sine egne varemerker, blant annet DYNATOUR, ENERGETICS, etirel, McKINLEY og TECNOpro.

Hvordan du kan spare penger hos INTERSPORT
close

Det er mange måter for kundene å spare penger på hos Intersport. Intersport sørger hele tiden for at kundene er fornøyde med kampanjene deres. Du kan sjekke ut Intersports nåværende ukentlige tilbud tilgjengelig på deres hjemmeside for å finne deres beste priser og salgstilbud for deg.

Hvem er INTERSPORTs viktigste konkurrenter over hele landet?
close

Intersport konkurrerer for det meste med andre lignende butikker og selskaper som også opererer i Norge. Noen av selskapene Intersport konkurrerer med er Anton Sport, XXL, Odlo Store og tegu Sport.

Er INTERSPORT for tiden åpen?
close

Noen av Intersports filialer er tilgjengelige mandag til fredag fra kl. 10 til 20 og på lørdager fra kl. 10 til 18.

Hvor mange INTERSPORT-butikker finnes det over hele landet?
close

I Norge finnes det i dag 112 Intersport-butikker, blant annet i Oslo, Bergen, Trondheim, Mosjøen, Fauske og Narvik.

Hvordan kjøpe INTERSPORT-produkter på nettet
close

Gå inn på Intersports hjemmeside og opprett din egen konto i nettbutikken. Med kontoen din kan du registrere deg og begynne å legge varer i handlekurven, samt sjekke kjøpshistorikken din og velge favorittproduktene dine. Nettbutikken tilbyr også Click And Collect-alternativer for sine kunder.

Hvordan du får eksklusive fordeler hos INTERSPORT
close

Intersport-kunder kan dra nytte av mange eksklusive fordeler i butikken. Du kan laste ned Intersport-appen for å dra full nytte av alle de eksklusive fordelene.

Rabatter som tilbys av INTERSPORT
close

365 Tilbud gir deg de beste katalogene, rabattene og spesialtilbudene fra alle favorittbutikkene dine.

Oppdag utrolige besparelser på dagligvarer, elektronikk, møbler, klær, verktøy, hageartikler, kosmetikk, sportsklær, leker og mye mer.

Vi har en av de største samlingene av kataloger fra noen av de beste butikkene og merkevarene i Norge.

365 Tilbud hjelper deg med å finne de beste tilbudene for å spare tid og penger. Finn de nyeste rabattene og tilbudene i butikker nær deg. Besøk 365 Tilbud i dag og oppdag nye måter å nyte shoppingopplevelsen på!

ANNONSE
arrowDown

365 Tilbud Copyright © 2024. Alle rettigheter forbeholdes. Det er forbudt å kopiere eller reprodusere tekstene uten skriftlig forhåndsavtale. Produktfotografier, bilder og brosjyrer er kun til illustrasjonsformål. Rabatterte priser kommer fra offisielle distributører som er oppført på dette nettstedet. Tilbudene gjelder fra og til utløpsdatoen eller så lenge lageret rekker. Formålet med dette nettstedet er informativt og kan ikke brukes til å gjøre krav på produktene. Prisene kan variere avhengig av sted.