logo
homeIcon
  1. separatorSport
  2. separatorINTERSPORT

INTERSPORT kundeaviser - Tilbud juli 2024

Gode tilbud i kundeaviser fra INTERSPORT

Intersport er en internasjonal forhandler av sportsklær og sportsutstyr med hovedkontor i Ostermundigen i Sveits. Selskapet har i dag 6000 butikker i 57 land over hele verden og er verdens største sportsbutikkonsern.

Ofte stilte spørsmål om INTERSPORT

Hvordan du kan spare penger hos INTERSPORT

Det er mange måter for kundene å spare penger på hos Intersport. Intersport sørger hele tiden for at kundene er fornøyde med kampanjene deres. Du kan sjekke ut Intersports nåværende ukentlige tilbud tilgjengelig på deres hjemmeside for å finne deres beste priser og salgstilbud for deg.

Rabatter som tilbys av INTERSPORT

365 Tilbud gir deg de beste katalogene, rabattene og spesialtilbudene fra alle favorittbutikkene dine.

Oppdag utrolige besparelser på dagligvarer, elektronikk, møbler, klær, verktøy, hageartikler, kosmetikk, sportsklær, leker og mye mer.

Vi har en av de største samlingene av kataloger fra noen av de beste butikkene og merkevarene i Norge.

365 Tilbud hjelper deg med å finne de beste tilbudene for å spare tid og penger. Finn de nyeste rabattene og tilbudene i butikker nær deg. Besøk 365 Tilbud i dag og oppdag nye måter å nyte shoppingopplevelsen på!

Når ble INTERSPORT opprettet?

Selskapets historie begynte i 1924 som en liten spesialforretning for speiderutstyr under navnet La Hutte. I løpet av de neste årene fortsatte selskapet å vokse og spre sine utstyrstyper til allmennheten. Etter hvert som sportens popularitet økte på 60-tallet, gikk 10 nasjonale sportsforhandlere sammen i Bern i Sveits og grunnla IIC, Intersport. Intersport ekspanderte over hele verden og er i dag aktiv i andre nordiske land, blant annet Norge.

Er INTERSPORT for tiden åpen?

Noen av Intersports filialer er tilgjengelige mandag til fredag fra kl. 10 til 20 og på lørdager fra kl. 10 til 18.

Hvordan kjøpe INTERSPORT-produkter på nettet

Gå inn på Intersports hjemmeside og opprett din egen konto i nettbutikken. Med kontoen din kan du registrere deg og begynne å legge varer i handlekurven, samt sjekke kjøpshistorikken din og velge favorittproduktene dine. Nettbutikken tilbyr også Click And Collect-alternativer for sine kunder.

Hvilke merker finner jeg hos INTERSPORT?

Intersport selger og distribuerer et utvalg av både internasjonale og lokale merker som Nike, Adidas, ASICS, Puma, New Balance, Salomon, Brooks, Champion, Reebok og Bergans, blant mange andre. Intersport markedsfører også sine egne varemerker, blant annet DYNATOUR, ENERGETICS, etirel, McKINLEY og TECNOpro.

Hvem er INTERSPORTs viktigste konkurrenter over hele landet?

Intersport konkurrerer for det meste med andre lignende butikker og selskaper som også opererer i Norge. Noen av selskapene Intersport konkurrerer med er Anton Sport, XXL, Odlo Store og tegu Sport.

Hvor mange INTERSPORT-butikker finnes det over hele landet?

I Norge finnes det i dag 112 Intersport-butikker, blant annet i Oslo, Bergen, Trondheim, Mosjøen, Fauske og Narvik.

Hvordan du får eksklusive fordeler hos INTERSPORT

Intersport-kunder kan dra nytte av mange eksklusive fordeler i butikken. Du kan laste ned Intersport-appen for å dra full nytte av alle de eksklusive fordelene.

Få de beste tilbudene for å spare stort hos INTERSPORT

De beste tilbudene for å spare hos INTERSPORT

Leter du etter måter å spare penger i din lokale Sport butikk? Da har du kommet til rett sted!

365 Tilbud gir deg tilgang til over 21 Sport butikker i Norway inkludert {{store name}} og mange flere.

Bestill tilbud
arrowDown

365 Tilbud Copyright © 2024. Alle rettigheter forbeholdes. Det er forbudt å kopiere eller reprodusere tekstene uten skriftlig forhåndsavtale. Produktfotografier, bilder og brosjyrer er kun til illustrasjonsformål. Rabatterte priser kommer fra offisielle distributører som er oppført på dette nettstedet. Tilbudene gjelder fra og til utløpsdatoen eller så lenge lageret rekker. Formålet med dette nettstedet er informativt og kan ikke brukes til å gjøre krav på produktene. Prisene kan variere avhengig av sted.