logo
homeIcon
  1. separatorSport
  2. separatorNIKE
ANNONSE

De siste NIKE-tilbudene

NIKE kataloger, spesialtilbud, ukentlige annonser og tilbud

Nike er et amerikansk multinasjonalt selskap som spesialiserer seg på sportsklær. Selskapet har i dag hovedkontor i Beaverton og driver over 1 000 butikker over hele verden, med mer enn 76 000 ansatte på verdensbasis.

Ofte stilte spørsmål om NIKE

Når ble NIKE opprettet?
close

Selskapet, som opprinnelig het Blue Ribbon Sports, ble grunnlagt av friidrettsutøveren Phil Knight fra University of Oregon og hans trener Bill Bowerman 25. januar 1964. Til å begynne med opererte Nike i Eugene, Oregon, som distributør for den japanske skoprodusenten Onitsuka Tiger, og det meste av salget foregikk i Knights bil under friidrettsstevner. Etter den første suksessen begynte selskapet raskt å vokse i landet og å ekspandere utenfor de opprinnelige grensene. I dag har selskapet to utsalgssteder i Norge.

Hvilke merker finner jeg hos NIKE?
close

Butikken selger og distribuerer sine egne merkevarer under egne varemerker, noe som betyr at Nike designer, utvikler og markedsfører alt du ser i butikkene.

Hvordan du kan spare penger hos NIKE
close

Det finnes mange måter å spare penger på hos Nike. Nike sørger hele tiden for at kundene er fornøyde med kampanjene deres. Du kan sjekke ut Nikes nåværende ukentlige tilbud som er tilgjengelige på nettstedet deres for å finne de beste prisene og salgstilbudene for deg. Spar opptil 40% rabatt på utvalgte varer.

Hvem er NIKEs viktigste konkurrenter over hele landet?
close

Nike konkurrerer for det meste med andre lignende butikker og selskaper som også opererer i Norge. Noen av selskapene Nike konkurrerer med er Anton Sport, XXL, Odlo Store og tegu Sport 1.

Er NIKE for tiden åpen?
close

Noen av Nikes butikker er åpne mandag til fredag fra kl. 10.00 til 21.00 og på lørdager fra kl. 10.00 til 19.00. På søndager er butikkene stengt.

Hvor mange NIKE-butikker finnes det over hele landet?
close

I Norge er det for tiden 2 Nike utsalgssteder i Oslo.

Hvordan kjøpe NIKE-produkter på nettet
close

Gå inn på Nikes nettsider og opprett din egen konto i nettbutikken. Med kontoen din kan du registrere deg og begynne å legge varer i handlekurven, samt sjekke kjøpshistorikken din og velge favorittproduktene dine.

Hvordan du får eksklusive fordeler hos NIKE
close

Nike-kunder kan dra nytte av mange eksklusive fordeler i butikken. Bli Nike-medlem og dra nytte av fordeler som gratis levering og retur, i tillegg til at du får første og eksklusive tilgang til produkter.

Rabatter som tilbys av NIKE
close

365 Tilbud gir deg de beste katalogene, rabattene og spesialtilbudene fra alle favorittbutikkene dine.

Oppdag utrolige besparelser på dagligvarer, elektronikk, møbler, klær, verktøy, hageartikler, kosmetikk, sportsklær, leker og mye mer.

Vi har en av de største samlingene av kataloger fra noen av de beste butikkene og merkevarene i Norge.

365 Tilbud hjelper deg med å finne de beste tilbudene for å spare tid og penger. Finn de nyeste rabattene og tilbudene i butikker nær deg. Besøk 365 Tilbud i dag og oppdag nye måter å nyte shoppingopplevelsen på!

ANNONSE
arrowDown

365 Tilbud Copyright © 2024. Alle rettigheter forbeholdes. Det er forbudt å kopiere eller reprodusere tekstene uten skriftlig forhåndsavtale. Produktfotografier, bilder og brosjyrer er kun til illustrasjonsformål. Rabatterte priser kommer fra offisielle distributører som er oppført på dette nettstedet. Tilbudene gjelder fra og til utløpsdatoen eller så lenge lageret rekker. Formålet med dette nettstedet er informativt og kan ikke brukes til å gjøre krav på produktene. Prisene kan variere avhengig av sted.