logo
homeIcon
  1. separatorMote
  2. separatorFRANSA

FRANSA kundeaviser - Tilbud juli 2024

Gode tilbud i kundeaviser fra FRANSA

Fransa er et dansk motemerke og en dansk forhandler. Selskapet har 15 filialer spredt over hele regionen.

Ofte stilte spørsmål om FRANSA

Hvordan du kan spare penger hos FRANSA

Det er flere måter for kundene å spare penger på hos Fransa. Fransa sørger hele tiden for at kundene er fornøyde med kampanjene deres. Du kan sjekke ut Fransas nåværende ukentlige tilbud som er tilgjengelige på deres hjemmeside for å finne de beste prisene og salgstilbudene for deg. I tillegg må du ikke glemme at du kan spare opptil 60% avslag på utvalgte varer.

Rabatter som tilbys av FRANSA

365 Tilbud gir deg de beste katalogene, rabattene og spesialtilbudene fra alle favorittbutikkene dine.

Oppdag utrolige besparelser på dagligvarer, elektronikk, møbler, klær, verktøy, hageartikler, kosmetikk, sportsklær, leker og mye mer.

Vi har en av de største samlingene av kataloger fra noen av de beste butikkene og merkevarene i Norge.

365 Tilbud hjelper deg med å finne de beste tilbudene for å spare tid og penger. Finn de nyeste rabattene og tilbudene i butikker nær deg.

Besøk 365 Tilbud i dag og oppdag nye måter å nyte shoppingopplevelsen på!

Når ble FRANSA opprettet?

Merket ble etablert i 1968 i Danmark med et ønske om å designe mote for den moderne kvinnen. Kort tid etter, i 1990, ble merket kjøpt opp av BTX Group. Siden 2012 har Fransa vært en del av den suksessrike merkevareporteføljen til DK Company A/S.

Er FRANSA for tiden åpen?

Noen av Fransas filialer er tilgjengelige mandag til fredag fra kl. 10.00 til 20.00 og på lørdager fra kl. 10.00 til 16.00. På søndager holder de fleste butikkene stengt.

Hvordan kjøpe FRANSA-produkter på nettet

Gå inn på Fransas hjemmeside og opprett din egen konto i deres nettbutikk. Med kontoen din kan du registrere deg og begynne å legge varer i handlekurven, samt spore bestillingene dine og velge favorittproduktene dine. Nettbutikken tilbyr gratis frakt ved kjøp over 699 NOK.

Hvilke merker finner jeg hos FRANSA?

Selskapet selger og distribuerer sine egne merkevarer under sine private merker og lanserer flere sesongbaserte kolleksjoner.

Hvem er FRANSAs viktigste konkurrenter over hele landet?

Fransa konkurrerer for det meste med andre lignende butikker og selskaper som også opererer i Norge. Noen av selskapene Fransa konkurrerer med er blant annet Holzweiler, Mette Møller, Polarn O. Pyret, name It, ONLY og Newyorker.

Hvor mange FRANSA-butikker finnes det over hele landet?

I Norge finnes det for tiden 13 utsalgssteder i Oslo, Bodø, Halden, Haugesund, Karmsund, Tromsø, Strømmen, Kristiansund, Trysil, Rolvsøy og Stathelle.

Hvordan du får eksklusive fordeler hos FRANSA

Fransa-kunder kan benytte seg av mange eksklusive fordeler i butikken. Du kan abonnere på Fransas e-postliste og ikke gå glipp av gode tilbud og de siste nyhetene. Bli den første til å motta Fransas siste salgstilbud direkte i innboksen din. Med abonnementet ditt får du 10 % rabatt på din neste bestilling.

Få de beste tilbudene for å spare stort hos FRANSA

De beste tilbudene for å spare hos FRANSA

Leter du etter måter å spare penger i din lokale Mote butikk? Da har du kommet til rett sted!

365 Tilbud gir deg tilgang til over 75 Mote butikker i Norway inkludert {{store name}} og mange flere.

Bestill tilbud
arrowDown

365 Tilbud Copyright © 2024. Alle rettigheter forbeholdes. Det er forbudt å kopiere eller reprodusere tekstene uten skriftlig forhåndsavtale. Produktfotografier, bilder og brosjyrer er kun til illustrasjonsformål. Rabatterte priser kommer fra offisielle distributører som er oppført på dette nettstedet. Tilbudene gjelder fra og til utløpsdatoen eller så lenge lageret rekker. Formålet med dette nettstedet er informativt og kan ikke brukes til å gjøre krav på produktene. Prisene kan variere avhengig av sted.