logo
homeIcon
  1. separatorMote
  2. separatorFRANSA
ANNONSE

De siste FRANSA-tilbudene

FRANSA kataloger, spesialtilbud, ukentlige annonser og tilbud

Fransa er et dansk motemerke og en dansk forhandler. Selskapet har 15 filialer spredt over hele regionen.

Ofte stilte spørsmål om FRANSA

Når ble FRANSA opprettet?
close

Merket ble etablert i 1968 i Danmark med et ønske om å designe mote for den moderne kvinnen. Kort tid etter, i 1990, ble merket kjøpt opp av BTX Group. Siden 2012 har Fransa vært en del av den suksessrike merkevareporteføljen til DK Company A/S.

Hvilke merker finner jeg hos FRANSA?
close

Selskapet selger og distribuerer sine egne merkevarer under sine private merker og lanserer flere sesongbaserte kolleksjoner.

Hvordan du kan spare penger hos FRANSA
close

Det er flere måter for kundene å spare penger på hos Fransa. Fransa sørger hele tiden for at kundene er fornøyde med kampanjene deres. Du kan sjekke ut Fransas nåværende ukentlige tilbud som er tilgjengelige på deres hjemmeside for å finne de beste prisene og salgstilbudene for deg. I tillegg må du ikke glemme at du kan spare opptil 60% avslag på utvalgte varer.

Hvem er FRANSAs viktigste konkurrenter over hele landet?
close

Fransa konkurrerer for det meste med andre lignende butikker og selskaper som også opererer i Norge. Noen av selskapene Fransa konkurrerer med er blant annet Holzweiler, Mette Møller, Polarn O. Pyret, name It, ONLY og Newyorker.

Er FRANSA for tiden åpen?
close

Noen av Fransas filialer er tilgjengelige mandag til fredag fra kl. 10.00 til 20.00 og på lørdager fra kl. 10.00 til 16.00. På søndager holder de fleste butikkene stengt.

Hvor mange FRANSA-butikker finnes det over hele landet?
close

I Norge finnes det for tiden 13 utsalgssteder i Oslo, Bodø, Halden, Haugesund, Karmsund, Tromsø, Strømmen, Kristiansund, Trysil, Rolvsøy og Stathelle.

Hvordan kjøpe FRANSA-produkter på nettet
close

Gå inn på Fransas hjemmeside og opprett din egen konto i deres nettbutikk. Med kontoen din kan du registrere deg og begynne å legge varer i handlekurven, samt spore bestillingene dine og velge favorittproduktene dine. Nettbutikken tilbyr gratis frakt ved kjøp over 699 NOK.

Hvordan du får eksklusive fordeler hos FRANSA
close

Fransa-kunder kan benytte seg av mange eksklusive fordeler i butikken. Du kan abonnere på Fransas e-postliste og ikke gå glipp av gode tilbud og de siste nyhetene. Bli den første til å motta Fransas siste salgstilbud direkte i innboksen din. Med abonnementet ditt får du 10 % rabatt på din neste bestilling.

Rabatter som tilbys av FRANSA
close

365 Tilbud gir deg de beste katalogene, rabattene og spesialtilbudene fra alle favorittbutikkene dine.

Oppdag utrolige besparelser på dagligvarer, elektronikk, møbler, klær, verktøy, hageartikler, kosmetikk, sportsklær, leker og mye mer.

Vi har en av de største samlingene av kataloger fra noen av de beste butikkene og merkevarene i Norge.

365 Tilbud hjelper deg med å finne de beste tilbudene for å spare tid og penger. Finn de nyeste rabattene og tilbudene i butikker nær deg.

Besøk 365 Tilbud i dag og oppdag nye måter å nyte shoppingopplevelsen på!

ANNONSE
arrowDown

365 Tilbud Copyright © 2024. Alle rettigheter forbeholdes. Det er forbudt å kopiere eller reprodusere tekstene uten skriftlig forhåndsavtale. Produktfotografier, bilder og brosjyrer er kun til illustrasjonsformål. Rabatterte priser kommer fra offisielle distributører som er oppført på dette nettstedet. Tilbudene gjelder fra og til utløpsdatoen eller så lenge lageret rekker. Formålet med dette nettstedet er informativt og kan ikke brukes til å gjøre krav på produktene. Prisene kan variere avhengig av sted.