ANNONSE

De siste MATCH-tilbudene

MATCH kataloger, spesialtilbud, ukentlige annonser og tilbud.

Match er en norsk butikkjede som spesialiserer seg på mote for menn og kvinner. Butikken har i dag mer enn 90 filialer spredt over hele landet.

Ofte stilte spørsmål om MATCH

Når ble MATCH opprettet?
Open

Selskapet ble etablert i Norge for mer enn fem år siden. Helt siden den gang har Match vokst og utvidet sine flaggskipbutikker i hele regionen. I dag er Match en av Norges største motekjeder.

Hvilke merker finner jeg hos MATCH?
Open

Butikken selger og distribuerer et utvalg av egne merkevarer samt andre merker som blant annet Va Vite, Donna, Marie Philippe, Jean Paul, Mario Conti, Redford, Henry Choice, Alvo, Part Two, Saddler og Oroblu.

Hvordan du kan spare penger hos MATCH
Open

Det er flere måter for kundene å spare penger med Match. Match sørger hele tiden for at kundene er fornøyde med kampanjene sine. Du kan også sjekke ut Matchs nåværende ukentlige tilbud tilgjengelig på deres hjemmeside for å finne de beste prisene og salgstilbudene for deg. I tillegg kan du spare mellom 30 og 50% avslag på salgsvarer.

Hvem er MATCHs viktigste konkurrenter over hele landet?
Open

Match konkurrerer for det meste med andre lignende butikker og selskaper som også opererer i Norge. Noen av selskapene Match konkurrerer med er Holzweiler, Mette Møller, Polarn O. Pyret, name It, ONLY og Newyorker.

Er MATCH for tiden åpen?
Open

Noen av Match' filialer er tilgjengelige mandag til fredag fra kl. 10.00 til 20.00 og på lørdager fra kl. 10.00 til 17.00.

Hvor mange MATCH-butikker finnes det over hele landet?
Open

I Norge finnes det i dag ca. 98 utsalgssteder, blant annet i Kristiansund, Lade, Alta, Sandnessjøen, Oslo, Trondheim, Straume, Forde og Kristiansand.

Hvordan kjøpe MATCH-produkter på nettet
Open

Gå inn på Match sin hjemmeside og opprett din egen konto i nettbutikken. Med kontoen din kan du registrere deg og begynne å legge varer i handlekurven, samt spore bestillingene dine og velge favorittproduktene dine. Nettbutikken tilbyr også rask levering på nettbestillinger.

Hvordan du får eksklusive fordeler hos MATCH
Open

Match-kunder kan dra nytte av mange eksklusive fordeler i butikken. Hos Match kan du bli medlem av Match kundeklubb og få 10 % på hele kjøpet.

Rabatter som tilbys av MATCH
Open

365 Tilbud gir deg de beste katalogene, rabattene og spesialtilbudene fra alle favorittbutikkene dine.

Oppdag utrolige besparelser på dagligvarer, elektronikk, møbler, klær, verktøy, hageartikler, kosmetikk, sportsklær, leker og mye mer.

Vi har en av de største samlingene av kataloger fra noen av de beste butikkene og merkevarene i Norge.

365 Tilbud hjelper deg med å finne de beste tilbudene for å spare tid og penger. Finn de nyeste rabattene og tilbudene i butikker nær deg.

Besøk 365 Tilbud i dag og oppdag nye måter å nyte shoppingopplevelsen på!

ANNONSE

Copyright © 2023 365 Tilbud. Alle rettigheter forbeholdes. Det er forbudt å kopiere eller reprodusere tekstene uten skriftlig forhåndsavtale. Produktfotografier, bilder og brosjyrer er kun til illustrasjonsformål. Rabatterte priser kommer fra offisielle distributører som er oppført på dette nettstedet. Tilbudene gjelder fra og til utløpsdatoen eller så lenge lageret rekker. Formålet med dette nettstedet er informativt og kan ikke brukes til å gjøre krav på produktene. Prisene kan variere avhengig av sted.